FIV in Ungaria 53
Raspunsuri - Pagina 5
karinuta spune:
buna fetelor! eu am aflat ca am uter bicorn .A mai avut cineva problema asta? in cazul unui fiv oare cati embrioni se pot transfera ? a avut cineva gemeni cu aces fel de uter? eu imi doream gemeni atat de mult dar nu cred ca se poate cu uter bicorn.bafta tuturor !pa!
marina@ spune:
As dori sa stiu cum se procedeaza si la cate zile se face ET daca se face si AHA,noi am facut 2FIV in R. Moldova si 1FIV la Cluj toate nereusite,acum nici nu stiu cum sa facem si ce sa facem sa reusim,FIV4 il vom face la Debrecen ,la dr.Tandor,am fost la consultatie in februarie,dar am IGM-pozitiv si trebuie sa mai asteptam. as fi multumita cu orice raspuns pe care o sa mi-l dati.mersi anticipat
teacdrn spune:
Salutari fetelor !
Stie cineva in ce zile lipseste Dr. Zadori?
Ati (re)facut cumva recent analize hormonale la Bioclinica Timisoara si ati avut rezultate surprinzatoare si inexplicabile?! Eu as fi al doilea caz pe care-l stiu cu mari diferente fata de analize facute in anii trecuti; mai sunt si alte fete?
marina@-AHA se face in ziua stabilita pentru ET, nu necesita vreo amanare in caz ca se efectueaza.
multumesc, tea
Miramar spune:
Marina - AHA inseamna ca embrionul(ii) ce urmeaza a fi transferati sunt un pic polizati pe margine (nu gasesc alta exprimare) ca sa aiba aderenta mai mare si sa se poata implanta mai usor. Nu are nici o legatura cu momentul transferului - ziua transferului se stabileste in continuare de catre dr. si biolog in functie de calitatea embrionilor si de felul in care ei cres/se dezvolta.
marina@ spune:
MIRAMAR
mersi de raspuns,eu am crezut ca are importanta si ziua in care sunt transferati embrionii ca si fie mai usoara nidarea.atunci ne ramane numai sa asteptam momentul cand putem incepe tratamentul si vedem ce mai zice si domnul doctor.
marina@ spune:
MULTUMESC la toate care mi-ati raspuns
,acum numai astept momentul inceperii tratamentului pentru

VA DORES NUMAI REZULTATE POZITIVE LA TOATE
Beatriz spune:
Fetelor, in primul rand va doresc la toate succes, sa va indepliniti dorinta de a deveni mame!
Si tot in primul rand
am intrat aici, in cautarea unei fete dragi:
Mihaele - stiam ca ai mers in Ungaria, asa ca - uite - am dat usor de tine. Draga mea, iti tin pumnii si te astept cu beta mare curand!
Dado spune:
LAURA GARNER iti urez din tot sufletul meu felicitari si 35 de saptamani usoare si pline de bucurii !!!!!
Dupa un sut in posterior, m-am repus pe picioare si iata-ma din nou in lupta pentru puiutzul nostru mult visat !!!! Va multumesc din suflet la toate ca ati fost alaturi de mine si m-ati incurajat cand am avut mai multa nevoie de voi !!!!
Am fost ieri la Dr Tandor la prima sedinta dupa esec (am facut punctia in februarie, am avut 10 ovocite si nici unul nu s-a fecundat). Doctorul ne-a zis sa mergem pe 24 (a 24-a zi de ciclu) cand probabil vom incepe din nou. A zis ca sotul trebuie sa faca o analiza genetica care se numeste HBA si ca in functie de rezultatul acestei analize ne va spune ce sa facem mai departe. A zis ca probabil din acea zi voi incepe cu decapeptyl, schimbandu-mi deci tratamentul de stimulare.
Stiti careva ce este acest test HBA?
Va pup !
A
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Miramar Marina noi am facut FIV + ICSI + AHA. Ce informatii doresti? Apropos puteti sa ma treceti si pe mine pe lista - 5 IA nereusite in Bucuresti, FIV 1 nereusit in august 2008 dr. Zadori, FIV 2 cu ET pe 28 februarie cu dr. Zadori REUSIT!!!!! Sper sa fie bine inca 36 de saptamani si dupa aia o viata intreaga. |
FELICITARI!
o sarcina usoara!
atelocin74 spune:
Miramar FELICITARI !!! Doamne ajuta !! si o sarcina usora si fara probleme tuturor gravidutelor .
tuturor.