FIV in Ungaria 53

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marina@ spune:

Buna dimineata la toate
Felicitari la toate gravidutele si succes la aspirante

Am o intrebare daca este cineva din voi care a facut FIV+ICSI+AHA? noi vrem sa facem FIV4 si as alege si metoda aceasta,dar vreau sa stiu daca merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Miha multumesc pentru urarii
Da am avut5 embrioni ia decongelat pe toti 5 din 2 nu au fost buni.Da doctorul avrut sa pun 3 embrioni am 3 fiv-uri nereusite eu chiar 4 vroiam sa pun dar nu sa putut am 29 de ani.Nu stiu cate celule au avut de data asta mi-am zis sa nu mai intreb nimic ia congelat la 3 zile.
Sper ca ti-am raspuns la toate intrbarile daca mai ai intrebari spune ca ati rasund cu cea mai masre placere

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

mihaele, sa dea DD fie cu noroc de data asta !!!
pup-o pe atelocin si pe doru din partea noastra

laura, felicitari inca o data ... superr valoare !!!

Klu 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

Mihaele - sa fii cuminte si sa stai in pat. Sa il asculti pe doctor. Stiu ca e greu dar de data asta vei reusi, asa ca fii cuminte! Multumesc de informatii.

Mergi la inceput

KLU1973 iubita ai pup din partea vostra
Miha3 stau cumintica ce va vrea DD cu mine

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Laura, felicitari pentru burtica Sa ai sarcina usoara fara nicio grija

Mihaele, sa dea DD sa fiti bine de acum macar 38 de saptamani

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Multumesc fetelor pentru urari si incurajari ce va vrea DD cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camid spune:

Va rog daca poate cineva sa-mi spuna daca in Ungaria se gaseste PRIMOSISTON ca in Romania farmaciile nu au auzit de el.
Sunt disperata ca pe 19 martie trebuie sa incep tratamentul si nu-l gasesc si timpul e prea scurt.Sau daca exista la noi un inlocuitor?
Poate cineva sa ma ajute?
Am reteta din Austria si in Franta unde am comandat celelate medicamente nu-l au.

Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Mihaele, multa bafta! Asteptam vestile bune! Doamne-ajuta!

Marina, noi am facut FIV + PICSI + Embryo Glue, insa nu am facut AHA. Daca vrei informatii despre ce am facut noi, trimite-mi PM. Bafta multa!

Laura 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Marina noi am facut FIV + ICSI + AHA. Ce informatii doresti?

Apropos puteti sa ma treceti si pe mine pe lista - 5 IA nereusite in Bucuresti, FIV 1 nereusit in august 2008 dr. Zadori, FIV 2 cu ET pe 28 februarie cu dr. Zadori REUSIT!!!!!

Sper sa fie bine inca 36 de saptamani si dupa aia o viata intreaga.

Mergi la inceput