FIV in Ungaria 53

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Atelocin pe unde umbli draga mea, am sunat aseara pe fix si nu ati raspuns...ati inceput deja cu gratarele? mi-e dor de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dado spune:

Irina... eu cred ca voi incerca in aprilie. totul depinde de rezultatul analizei HBA (a sotului)pe care o facem pe 24 martie..

Laura spune-mi te4 rog care e diferenta dintre icsi si picsi si de ce a fost nevoie sa faci picsi.

O duminica frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

multumesc pt urari, fetelor!
mi se intampla un lucr f ciudat de azi dimineata...Sint ametita rau, aproape ca ma dezechilibrez cand sint in picioare...Daca intorc capul, la fel. Ati mai patit careva asa ceva? O fi de la utrogestan?
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Miha, draga mea si noua ne este dor de voi , mai ales de Marisa !!! dar nu mai e mult si speram cu ajutorul Domnului sa ne vedem si sa petrecem asa cum se cuvine !!!
Ieri nu am fost acasa iubita, am fost in strainatati cu Mihaele la sophing si am ajuns doar seara tirziu , asa ca degeaba ai sunat saracutza de tine ,ca nu a avut cine sa raspunda la tel fix.
Acum sintem acasa ca de miine incepem munca !!!!!!!!!!!!!!!
Va pup pe toate cite sinteti pe acest FORUM nu va enumar ca sinteti multe , dar nu fac exceptii !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RETAM spune:

ZAPP S-AR PUTEA SI DE LA UTROGESTAN DAR DACA IEI MAGNE B 6 E POSIBIL CA SA ITI PROVOACE O STARE DE AMETEALA SI SOMNOLENTA CITESTE PROSPECTUL.....O SEARA BUNA SI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Dado, la PICSI spermatozoizii se pun intr-o solutie si cei de calitate mai buna se despart intr-un fel de cei care nu sunt de foarte buna calitate (e o explicatie din topor, stiu, dar asta imi vine in cap acum). Deci ii pot alege pe cei de calitate buna pentru a-i injecta in ovule.

Zapp, iei Utrogestanul pe gura sau il folosesti ca pe ovule? Daca nu il iei pe gura n-ar trebui sa-ti dea ameteli. Poate fi pur si simplu de la stat in pat, de la emotii, dar totusi n-ar fi rau sa intrebi doctorul ca sa te linistesti. Sa ne spui ce afli! Sanatate multa si bebici lipiciosi!

Laura 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Mihaele ma bucur mult pentru tine, sa de-a DD sa te ajute de data asta si sa ramai graviduta.
Buluna mie mi-a pus 2 bebeiin burtica, am facut testul vineri si mi s-a confirmat ca sunt mamica. Luni mai repet inca o data testul. Sa de-a Domnul sa stea cumimti acolo in burtica 9 luni.
Nu pot sa ve descriu in cuvinte ce bucuroasa am fost cand am aflat de test ca e bine, dar apoi m-am necajit cand am aflat ca mai trebuie sa mai trec un hop , adica inca un test.
Atelocin iti doresc tot binele din lume si sa te ajute Dumnezeu asa cum ne ajuti pe toate fetele, ne incurajezi, etc. Te pup si abia astept sa ne vedem la sf lunii cand vin la control.
Va pup pe toate si va doresc la toate numai bine si sa fiti cat mai rapid gravidute

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Ali, felicitari si sarcina usoara si sanatoasa!

Laura 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ali762000

Mihaele ma bucur mult pentru tine, sa de-a DD sa te ajute de data asta si sa ramai graviduta.
Buluna mie mi-a pus 2 bebeiin burtica, am facut testul vineri si mi s-a confirmat ca sunt mamica. Luni mai repet inca o data testul. Sa de-a Domnul sa stea cumimti acolo in burtica 9 luni.
Nu pot sa ve descriu in cuvinte ce bucuroasa am fost cand am aflat de test ca e bine, dar apoi m-am necajit cand am aflat ca mai trebuie sa mai trec un hop , adica inca un test.
Atelocin iti doresc tot binele din lume si sa te ajute Dumnezeu asa cum ne ajuti pe toate fetele, ne incurajezi, etc. Te pup si abia astept sa ne vedem la sf lunii cand vin la control.
Va pup pe toate si va doresc la toate numai bine si sa fiti cat mai rapid gravidute

ALI

ali felicitari!
si tinem pumnii si pentru luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Ali, felicitari si sarcina usoara !!! Sa stea bb la tine in burtica 9 luni !!!

Klu 18+

Mergi la inceput