*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (223)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

apropo de televizor si gusturile lui Luca...
ieri mi-a facut o criza de plans cand ne-am uitat de Dezbracatu', cand a dat-o pe Marinela Nitu cu opereta ei cu tot. are baiatu' gusturi muzicale, si pentru ca n-a putut nici sa-i puna calus, nici sa stinga televizorul, nici s-o faca sa taca s-a pus pe plans, el care plange din an in pasti.
zic io prima... bravo Luca, rock la greu, asa cum te-a-nvatat ma-ta si tac-to

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

si alta, ca tot m-a provocat gecko la limbarnita
apropo...i-am aratat si randunoiului ce stie sa faca Patrick, mai ales sa se si obisnuiasca cu ideea ca daca incepe sa mearga...o sa si cada

apropo de gradinita i-am facut deja "rezervare" la o gradinita noua in limba germana, sa poata sa ne injure copilu' pe o limba in care nu intelegem.
cica in ziua de azi exista 2 tipuri de handicap social:
in primul grup sunt cei care nu cunosc engleza
iar in al doilea, cei care cunosc numai engleza

asa ca m-am gandit sa inceapa devreme cu germana, ca engleza se invata mai usor si este mai la indemana.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Miha, ce frumos va distrati voi in 3! E foarte fain, nu? Sa descoperi in fiecare zi ceva nou la puiul tau, sa vezi ce preferinte are, ce omulet o sa devina!
Ma uitam acum prin pozele tale, sunt asa de frumoase! Sa-ti traiasca puiul scump! Si pe cand o surioara?

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Clau, asa bine ma simt acolo in IOR, la locurile de joaca..nu ai idee cat te invidiez ca stai acolo...nu ma baga in seama..
Muffy a papt si el iari si azi, unt cu miere pe painica de casa!..hmmm, se cam lingea pe botic omu'!

Gecko, abia astept retete cu poze pe bucataras! pui tu moldovenestii, da?..eu anexez poze cu ai mei doar! ok, Bubu?

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata si bine v-am gasit inca o data Va sunt datoare vanduta, n-am citit din urma decat pe sarite, m-am mai prins eu despre ce e vorba asa din discutii si voi recupera eu candva cu siguranta. Am vazut niste pozici , tot pe sarite De exemplu baietii sarbatoriti pe 01 Martie , niste minunati : Sam si torturile lui care mai de care , cel care a ales crucea sfanta de pe tava , tare m-a impresionat Si David fara bucle , cu parul zburlit parca abia trezit din somn Am vazut si Bursucul mergaret care nu se mai lasa calcat in picioare ....am inteles ca Tuchi e "in paine" Doamne ajuta, sa fie bine toata lumea si sa ai zile usoare , fara bolnavi , Stela e si ea in campia muncii si Tea merge la kineto "pe bani" aproape de casa , Naty a luat examenul ala nesuferit :FELICITARI , Zoze a postat povestea nasterii dar eu n-am gasit-o inca ( e pe lista de "to do" ) , Steful si-a spart buzita pup eu sa treaca , Amira si Diana merg singurele si Mufa ca de obicei a mesterit el ceva dar nici pe el nu l-am vazut inca ...ar mai fi ochioasa de vecina-mea zisa "Rebeca, sefa copiilor din parc" si Luca baimareanul in calitate de nasic si cadoul frumos facut de mama lui ei insasi ....stati asa, ca memoria mea a facut un upgrade Traiasca nasica mica a Catalinei , sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc ....am mai citit cu tristete ca unii pui au fost bolnaviori ...Mateias grasunel de Valentina si scumpicica Teo de Liana ...sper ca sunteti bine acum , pupa mama pe ei
Asta e tot ce stiu N-am stire de Blankar si Sovi , sper ca sunt bine si ele ....ma pun pe citit imediat ...
Ma bucur mult ca v-a placut montajul , incropesc eu repede si o povestioara ca inca sunt cuprinsa de emotiile vacantei...mai am niste pozici haioase si niste filmultele de dezmat dar toate la timpul lor
Azi insa am de lucru mult...mancare n-am, trebuie sa si cumpar una alta ca am consumat tot detergentul din casa de cand am venit si tot azi ma duc sa-mi scot finuta din spital ca saracuta a avut un stafilococ si a stat pana acum internata si injectata, fir-ar sa fie

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Luny, si mie imi place tare mult aici, ma simt ca acasa in parc, in IOR. Cand ne-am cautat casa, asta a fost principalul reper, sa fiu langa parc mai cu seama ca stiam ca o sa mai fac un bebe. Este asa de important sa ai un parc mare langa casa, sa stai ore bune in aer proaspat cu copilul, in verdeata multa si liniste. Cand era Razva bebe, stateam cam la 2 statii de IOr si veneam mereu pe jos si dimineata si seara cu caruciorul, nu stateam pe langa bloc, chiar daca-mi lua mai mult timp. Amandoi au crescut in IOR! Cand mai vii pe aici sa-mi dai de stire sa ne vedem, sa se joace si puii nostri impreuna! Cred ca o sa fie o placere sa-i privim!

Noi am dormit foarte prost azi noapte, cred ca mai sapa vreun dintus ceva ca mi-a marait intruna Rebe cu tot nurofenul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Miha, ce tare Luca, stie de muzica buna! si eu ma sperii de Nitu!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Mimoooooooooo, . De-acu' nu te mai iert ca tot a venit primavara si mai suntem si vecine! Musai sa ne intalnim cu copiii la joaca! Hai ca azi te las la treburi ca ai umblat teleleu dar de saptamana viitoare te pun pe drumuri! Muahhhhh!
Si spor la treburi azi, nu te obosi prea tare totusi, ramai in spiritul vacantei!

Mergi la inceput

Aaaaaa, Mimo, sa-ti zic de Blankar. Este tot necajita cu infectiile lui Eric , in schimb "Ana" este bine in burtica si i-au trecut si greturile. Blankar, Eric si pe "Ana" din cuibusorul mamei.

Gata, plec si eu la treburile mele!

Mergi la inceput

Clau, asa e, e tare minunat!
Despre surioara… vine ea. Ma gandesc ca pe cand a fi Luca de gradi, ca tare greu imi pare cu 2 acasa, mai ales ca e si maica-mea implicata. Apoi pana atunci sper sa se mai aseze niste lucruri pe la serviciu. Astept sa fie scos un post de sef serviciu, ar fi pe alti bani, dar acum au blocat astia posturile, asa ca stau in asteptare. Tot in asteptare, sunt proiectele ce le-am depus pe fonduri UE si daca se aproba (aflu pana in aprilie) atunci trebuie sa ma ocup de ele. Eh, iaca asa…toate indica inca vreo 2 ani pana la o surioara.
Noapte grea si pentru voi, vad.

Luny, cum ti-a fost noaptea? A mea a fost buna… numa’ cu 3 treziri. Iar de Nitu… asa e… e ceva de speriat!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput