*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (223)
Raspunsuri - Pagina 6
gecko spune:
hai, ca in loc sa ma luminez ce fac cu o gravida la a doua nastere cand la prima nastere a avut travaliu prelungit cu distocie, mai bag in mesajel scurt...Da, invat
, daca va intrebati de ce stau cu capul in nisip....
Naty, stiu ca e reala bucuria ta pentru realizarile puiutilor. Stiu ca pui foarte mult suflet pe crenguta, ne-ai dovedit-o. Doar vroiam, mai stangaci e adevarat, sa te incurajez ca va veni si clipa Iuliei. Ti-a dovedit-o de atatea ori ca este un copil normal care atunci cand vrea, cand considera ea ca e vremea, face tot ce trebuie (e un pic capoasa...cam ca maica'sa
).
Bubu, nu stiu daca ai vazut pe bucataras...ca e in posturi o reteta de mucenici moldovenesti...e a mea...doar ca nu am reusit nicicum sa pun poze in ea. Am stat si in cap, am dansat goala, am facut incantatii si butonul ala de "add an image" nu mi s-a activat. Asa ca am lasat-o balta...poate la anul. Dar daca totusi ma luminezi cum e cu butonul ala am sa iti pun niste retete...nu de alta dar am o pasare moarta pe sticla ce se bronzeaza in cuptor...am pozat-o la intrare si am sa o pozez si la iesire...asa ca...LUMINEAZA-MAAAAA!!!!
miha, eu nu am priceput...pana la urma esti in concediu au ba?...sau dimineata esti in concediu...iar pana vine seara esti la lucru???

clauclau spune:
Gecko, ce tare, ieri am avut si eu o pasare de-aia pe sticla la cuptor!! Si a iesit buna rauuuu!!!
RAndunoiul s-a ocupat de toata treaba, dar uite ca nu mi-a trecut prin cap sa-i fac si o poza, doua! Sa vezi ce-mi face BUbu!
Si baga tare cu invatatul, ca ai vazut galeria randunicilor da roade!!! Go Gecko, go!

Naty, Razva a fot la o gradinita de stat, (dar tare greu am reusit sa intram) si facea ce face si Vladut acum. A fost super, super, doamnele educatoare minunate, ore de engleza, muzica, dans, pictura, la 2 saptamani mergeau la teatru, circ , mancarica foarte buna! Am fost mereu multumita...
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
bubu05 spune:
Gecko, fata, de ce nu ma tragi de maneca?? ca eu n-am mai verificat useri
Uite, gata, am reparat, ai drepturi depline sa pui si poze si sa faci ce vrei tu
Intra acum pe postul tau si vezi ca ai buton sa uploadezi poze, deasupra barei cu Bold, Italic etc
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
cami33 spune:
Neata!!!
Gecko, Clau, ce m-am distrat
, Ghiciti ce am gatit eu ieri???![]()
Naty, chiar ma gandeam si eu ca ar fi frumos sa facem un montaj cu primele poze ale puilor si cu pozele de la 1 an
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
Doua lucruri ar trebui sa le dam copiilor: radacini si aripi
natynic spune:
Dupa ce termin examenul vreau si eu sa ma fac user pe Bucataras, Bubule...dar deduc ca e foarte-foarte greu...Poate o sa ma inveti
Gecko, asa e Iulia, capoasa ca ma-sa, de-aia stiu ce greu e sa o fac sa faca ceva dupa cum ii zic eu...dar de-aia trag si speranta ca atunci cand va hotara ea, chiar va face![]()
Clau si eu am pe aproape si o gradinita de stat la care multi colegi au avut copiii si au fost multumiti, sa ajungem noi pe aproape si ma voi interesa, ca nu tin musai sa o dau la privat daca la stat poate fi bine, iti dai seama
, eu comentam doar preturile comparativ cu niste tupeiste care au gasit si ele ca a fi bone e meserie la moda si cautata...am ramas cu un gust extrem de amar dupa cautarea de bone...
Ii dau Iuliei de mancare, o imbrac, mai iau un "ghid clinic" cu mine si o stergem in BOtanica, cat se poate de mult 
Aaa, sa nu uit: tocmai m-a sunat nashul ca a nascut nasha adineauri!
. Acuma, cu hidronefroza, vor vedea dupa prima eco, dar in rest puiul e bine. M-am emotionat asa tare ca am uitat si sa-l intreb cat cantareste si cat "lungeste", dar sigur e si el un mic urias cum a fost si finutul...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
bubu05 spune:
Clau, si eu vroiam la o gradi de stat, dar nu il primeste decat din septembrie, cu tot cu pilele noastre
. Iar eu vroiam sa mearga de-acum, chiar avea nevoie.
Naty, eu am ajuns la concluzia ca dupa 3 ani jumate merge sa mearga la gradi, mai devreme...e prea devreme...asta in conditiile in care are cu cine sta acasa.
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami33 Neata!!! Gecko, Clau, ce m-am distrat Naty, chiar ma gandeam si eu ca ar fi frumos sa facem un montaj cu primele poze ale puilor si cu pozele de la 1 an ![]() |
Pai eu zic, pana schitam solutia tehnica, sa trimitem pe mailul comun pozele respective, nu?? Si pana implinesc 1 an toti puiutii e timp destul sa le organizam...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
bubu05 spune:
Naty, hai ca nu-i greu cu userul, doar sa-mi zici cand faci si te ajut cu placere ![]()
Eu sper ca intr-o luna, maaaxim, sa aveti o surpliza placuta pe Bucataras 
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
mihatp spune:
gecko
, sunt full-time in concediu, in afara de faptul ca mi-am luat de lucru acasa. "prestez" dimineata ce am de facut, si asa se face ca-s la calculator
, din cand in cand mai dau un F5. apoi mai ies prin oras putintel, la plimbarica cu Luca, iar dupa ce vine randunoiul stam in 3, iar in 2 ne distram de el, de cate stie face.
imita tot, latratul catelei, telefonul care suna, sunete mai interesante la tv etc. apoi il tot punem sa faca una alta pentru amuzamentul nostru (
meseriasi parinti). ii cantam "sufla vantul frunzele, se-nvartesc moristile" si el invarte de manute de mai are un pic si-si ia zborul
. de ieri raspunde la "comanda" sus-jos cu manutele si facem gimnastica
. o urmarim pe Maya, o portocala, sticla goala, ne cataram la televizor sa prindem scrisul. are el o treaba cu scrisul de televizor
iaca d'astea daca tot sunt acasa.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
clauclau spune:
Eu am avut noroc cu gradi a lui Razva ca s-a nimerit buna caci nu aveam atunci bani de particulara sub nici-o forma. L-am dus cand avea 3 ani si 8 luni, a fost taman bine.
Naty, super ca iesiti afara, abia astept si eu. Acum Rebe face primul nanic si pe la 11-11.30 gata si noi, mergem la rate sa le dam de mancare si apoi la leganute.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.