Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009(90)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20
Dupa ce m-am chinuit atata vreme sa fac un bebe mi-a promis ca in viata mea nu voi mai folosi o metoda contraceptiva si voi aduce pe lume toti bebelusii pe care o sa ni-i dea Dumnezeu.

Bafta!
Eu de crescut ii cresc, dar sa-i aduca barza, alftel ii mai fac copii din plastelina.

_
I love you so much my tiny princess

Nu ma pot opri din ras! Mi-au dat si lacrimile!!!

Esti o simpatica!

Realizezi ce barza hartelofila tre sa imi aduca mie BBlushii?
Acum sunt in sapt 36 si are deja 3,250kg deci e o micutza bila...
Dar vreau inca una/unul macar!

Io am fost singura la parinti, sotul la fel... si a fost si este rau.

Gigelica +36 Victor-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Simona "mai rarut", 1-2 pe sapt? Nici inainte sa raman graviduta nu aveam o viata asa de activa . Ce sa zic...sunteti niste norocosi. Mie acum mi se pare un lucru sfant. Din luna a 4-a stau pe bara, desi nu am avut interdictie, doar ca eram stresata si eu si sotul si nu mai avea nici un farmec. Acum nici nu mai zic...la cat de jos ca caputul lui bebe, ar face imediat cunostinta cu tati

Olga 33+ David

Olga, la noi foarte rar erau seri de liniste. Doar o gripa, sinuzita, viroza mai puternica sau drama serioasa prin familie sa ne demoralizeze vreo 2-3 zile, dar ... reluam imediat ce ne puneam pe picioare Acum imi chiar faceam griji ca o sa inceapa sa ma insele, la ce liniste avem in ultimile cateva luni...

Simona 36+, cu ? Christian / Clara Michaela

mami de
Eric Christian (02.03.05)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Simona "mai rarut", 1-2 pe sapt? Nici inainte sa raman graviduta nu aveam o viata asa de activa . Ce sa zic...sunteti niste norocosi. Mie acum mi se pare un lucru sfant. Din luna a 4-a stau pe bara, desi nu am avut interdictie, doar ca eram stresata si eu si sotul si nu mai avea nici un farmec. Acum nici nu mai zic...la cat de jos ca caputul lui bebe, ar face imediat cunostinta cu tati

Olga 33+ David

Olgati-ai propus sa ma faci sa lesin...de ras?
Ideea cu "facut cunostinta cu tati" e super tare...

Mergi la inceput

SimonaMami....uuu, ce norocoasa!!

Tati ( adica sotul meu) nu e genul "activ", asa ca la noi a fost mai des in ultima vreme ca il stresam eu ca sa facem pui de gigelici...

In rest era cam de 1 data pe staptamana, maxim de 5 ori pe luna.

Cred ca de aia i-a fost si lui usor cu atata perioada de "liniste". Daca intradevar i-a placut...o sa aflu daca reuseste sa ma lase iar insarcinata, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami
Ah, am avut totusi si un motiv de plans de dimineata. Eric mi-a zis urmatoarea poezie (de la gradi):

Mami draga, te iubesc,
Nu ma bate cand gresesc!
Eu sunt mic, neastamparat,
Nu-mi dau seama de ce fac!

Ia adu-ti aminte bine,
Ca si tu ai fost ca mine,
Cate greseli ai facut,
Mama ta nu te-a batut!

Poezia s-a terminat cu un pupic pe burtica, pentru bebelus, asa ca ... m-a topit toata!

Dupa asa un tratament, cum sa mai suferi de depresie!?

Denisa-Madalina 34+ cu Adela-Marisa
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
Dupa ce m-am chinuit atata vreme sa fac un bebe mi-a promis ca in viata mea nu voi mai folosi o metoda contraceptiva si voi aduce pe lume toti bebelusii pe care o sa ni-i dea Dumnezeu.

Bafta!
Eu de crescut ii cresc, dar sa-i aduca barza, alftel ii mai fac copii din plastelina.

_

Nu ma pot opri din ras! Mi-au dat si lacrimile!!!

Esti o simpatica!

Realizezi ce barza hartelofila tre sa imi aduca mie BBlushii?
Acum sunt in sapt 36 si are deja 3,250kg deci e o micutza bila...
Dar vreau inca una/unul macar!

Io am fost singura la parinti, sotul la fel... si a fost si este rau.

Eu vroiam vreo 5. Si am nascut super usor. As mai naste inca de 5 ori, numai sa nu trebuiasca sa trec prin saptamanile alea traumatizante de la 24 la 31 sapt. Sincer, daca as mai ramane insarcinata, la psihiatru direct ajung, de trauma aia, zi de zi, ceas de ceas, ca nu reusesc. Daaaaa, la asta chiar sunt eroina. Nu doar eu, si multe alte fete, chiar de aici. Dar fata de ce ma asteptam eu sa fie a fost chiar o reusita. Ce sa fac daca am vrut sa-i fac pe toti dintr-o data. Lasa ca ale mele erau mici, se descurca barza.
Eu in ultima saptamana de sarcina aveam dureri si contractii mai rau decat in ziua nasterii, sau asa le-am perceput. Poate erau si amplificate de spaima aia ca nasc si sunt prea mici sa traiasca. Si trauma nasterii, chiar psihologul a zis ca nu am depasit-o inca, si ca mai dureaza. In timp ce va citesc ce nerabdatoare sunteti sa il tineti pe bebe in brate, eu atunci plageam ca nu vreau sa nasc. Si dr zicea impinge. Mi-a trebuit mai bine de jumatate de ora sa reusesc sa o scot pe Luana dupa ce se nascuse Alma, desi avea dilatatie, mai ca ajungeam la cezariana, din cauza blocajului psihic. Mai fac copii? Never!!!
L-am cunoscut pe Clau la 1 ani si vreo 2 luni, mama ce misto e sa-i iei de-a gata.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Fetelor, sunt putin in urma cu cititul dar o sa recuperez! Acum ma pregatesc sa ma duc la dr si ma apuca o fricaaaa!!! daca ma baga la nascut?!

Mihaela, felicitari! Sa creasca bebelina mare si sa va aduca numai bucurii! Te asteptam acasa!

Ayi am schimbat semnatura! Aris, si tu la fel! La multi ani!

Silvia 38+ Natalia (cred)
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Silvia4?locked=true#

Mergi la inceput

Help! Vreau si eu parola de pe Picasa.

Ayla tu ai pus niste muzica ptr bebelici? Ca eu nu am reusit sa deschid...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Azi am implinit si noi 34 saptamani! Au mai ramas (aprox) 6 saptamani pana la intalnirea cu bebelina. Am sarbatorit din nou prin munca, in slujba sistemului... ar trebui sa ma mai duc pe 1 si 8 aprilie, asta daca nu nasc pana atunci.

A sosit trusa de recoltare de la CBC! Cum mai spunea cineva, sa dea Dumnezeu sa fie bani aruncati.

Denisa-Madalina 34+ cu Adela-Marisa
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Gigelica ai PM.

Silvia pai de ce ti-e frica? Eu as fi fericita in locul tau

Olga 33+ David

Mergi la inceput