Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009(90)
Raspunsuri - Pagina 18
gigelica20 spune:
SimonaMami...cea mai emotionanta poezioara pe care am auzit-o in ultima vreme...
Imaginati-va ca m-a sunat mama mea si mi-a plans in telefon sa o iert ca a gresit fata de mine
. Mi-a fost tare greu sa nu plang si eu, dar nu vreau sa il mai supar pe BB, dupa ce l-am tinut atat in tensiune cu internarea tatalui in spital.
Abia astept sa il tin pe Victor-Andrei in brate!
Gigelica
+36
Victor-Andrei
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chris Va pup si va doresc curaj si putere sa treceti peste toate cu bine!! |
Ce super e site-ul.Dragele mele, multumesc de intelegere si de incurajari. O sa supravietuiesc, desi azi am urlat la sotul meu ca nu mai pot. M-am saturat de atatea menajamente. El a ajuns intr-un pat de spital ca vroia sa le faca pe toate si vroia sa se dea puternic. Mie azi nu mi-a mai fost rusine sa ma crizez ca nu mai pot.
O fi luna plina, si maine va fi o zi mai bune, nu stiu. L-am culcat pe Clau si am zis sa dorm si eu, ca simt ca lesin de oboseala, dar nici sa dorm nu mai pot. As putea sa primesc mai mult ajutor, dar e greu cu partea emotionala. Adica are cine sa ma ajute, dar sunt lucruri unde chiar trebuie sa fiu si eu. Am zapacit-o pe Luana cu biberon, san, biberon, san, mi-e teama ca in timp se invata pe biberon si refuza sanul. Am lapte si mulg si peste noapte mai ii da mami bibe, sau azi de ex la masa de la 12, dar eu nu trebuia sa fiu cu copilul meu? Ca una e sa nu am lapte si sa-i dau completare si alta sa fiu prin alte locatii si puiul meu sa fie ingrijit de mama. Clau e plasat de la una la alta si cand ma prinde, ca eu is preferata lui, nu ma mai lasa, atata energie are, azi i-a exterminat si pe aia la spital.
Ba da, vreau sa ma mai si plang si sa nu mai mai dau eu aia puternica, pt ca statuie nu-mi ridica nimeni. E cel mai greu examen din viata mea, nu stiu de ce mi-a fost dat sa trec si prin astea, cui si ce trebuie sa dovedesc?

A spus ieri Alex ca el acum intelege ca pt el toate aceste incercari au dus la maturizare, dar eu nu vreau sa ma maturizez asa.
Va trasmite salutari, si asta e semn bun, daca isi aminteste in detaliu si de odisee.

Doamne, si am un copil asa cuminte, nu avem colici, doarme noaptea de o trezesc eu la ora de masa, papa, ragaie si nani. Daca e lumina aprinsa, veioza, sau ziua, mai caraie ea ceva, daca sting lumina noaptea, somn de voie. De dormit dorm, nu legat cat un om normal, dar adunat poate chiar mai mult. Nu de lipsa somnului duc lipsa. Am o agitatie in mine, parca sunt bagata in priza. Asa e Alex, dar el asa e de felul lui, ca, nah, de aia si are probleme, dar eu simt ca nu mai pot. Mi-a zis azi sa-i duc telefonul lui, ca se descurca el de acolo.
Agitate? Azi avea Alexa cezariana
dar nici un semn nimic. O fi ramas in spital? Doar nu o mai fi amanat-o iar.Leeloo scumpa, nah, tre sa-mi fie rusine sa zic? Nu cred, de ce sa-mi fie rusine, la ritmul de viata care-l traiesc, noi am
la 4 sapt si 3 zile, dar nu mai aveam sangerare, decat putin scurgere. Dar mi-a zis dr ca si la 2 sapt de la nastere au fost altii mai nerabdatori. Bine ca tu mai poti, ca sunt unele care au pauza cu lunile, noi din sapt 19 ciuciu. Citea Alex ce scriati voi si se mira, cum in sapt 35-36, sex? El credea ca treaba cu pauza e normala, deci voi erati alea anormale.
Numai ca acum ghinion, cand pot eu, nu am cu cine.

_
I love you so much my tiny princess
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui gigelica20 Dupa ce m-am chinuit atata vreme sa fac un bebe mi-a promis ca in viata mea nu voi mai folosi o metoda contraceptiva si voi aduce pe lume toti bebelusii pe care o sa ni-i dea Dumnezeu |
Bafta!

Eu de crescut ii cresc, dar sa-i aduca barza, alftel ii mai fac copii din plastelina.
_
gigelica20 spune:
| Dragelor, oprirea 'tratativelor' la orizontala v-a fost impusa de catre medic? Noi suntem inca... activi. Ce-i drept, mai rarut, adica doar cam o data/ de 2 ori pe saptamana, pentru ca seara cand ajung acasa de la servici, dupa ce culc copilul si fac o baie, sunt atat de obosita si ma dor toate, incat nu-mi mai arde de nimic. Nu ratam insa nici un week-end. Am noroc ca mama sta diminetile cu Eric si suntem liberi sa ne facem de cap cat vrem. Nu-mi imaginez cum ar fi fost 9 luni fara!!! Cum va descurcati?! Simona 36+, cu ? Christian / Clara Michaelamami de Eric Christian (02.03.05) |
La mine, pana in sapt 22 mi-a fost interzisa categoric activitatea

Ma rog, la un moment dat ni s-a dat "verde", dar trebuia sa fie fara pasiune si cu grija si fara orgasm la mine. Iar tati a zis ca...ii este frica. Asa ca, nu am mai facut nimic.
Am avut ceva momente de

, in care imi venea sa il violez pe tati, insa am reusit sa trec peste, gandindu-ma ca nu mi-a placut niciodata "in grup", mai ales cand celalalt participant nu e altul decat BBliciul nostruGigelica
+36
Victor-Andrei
olishka spune:
Simona "mai rarut", 1-2 pe sapt? 

Nici inainte sa raman graviduta nu aveam o viata asa de activa
. Ce sa zic...sunteti niste norocosi. Mie acum mi se pare un lucru sfant. Din luna a 4-a stau pe bara, desi nu am avut interdictie, doar ca eram stresata si eu si sotul si nu mai avea nici un farmec. Acum nici nu mai zic...la cat de jos ca caputul lui bebe, ar face imediat cunostinta cu tati ![]()
Olga
33+
David
Ayla21 spune:
Leeloo
iubita mea, ma ia cu emotii numai cand ma gandesc ca maine nasti.
Pfiu, o sa ma gandesc numai la asta pana maine. Iti tin pumni si ma rog pt tine, abia astept sa-l vad pe printisor.
Leeloo 

_
doranna spune:
| citat din mesajul lui Kea Greierash si Anncutza felicitari pt copilasi! Sa fie sanatosi si fericiti! Mihaela, nastere usoara si bebe sanatos! Alexa, tinem pumnii stransi pt maine! Pisigri, frumoasa povestea nasterii! Fetele, eu azi am plans de m-am spart. Ma linistesc cateva ore si iar ma apuca. Va spusesem mai demult ca la ultima eco, adica cu o luna in urma, bebe era sub curba minima la dimensunile abdomenului. Azi a masurat din nou si tot sub este, desi a crescut, se mentine cam la acelasi nivel sub minimul normal al curbei. Asta m-a intristat pana mi-a spus si ca lichidul amniotic e in cantiate mai mica decat normal. Deja la faza asta m-a apucat disperarea. Mi-a facut trimitere pt ecografie Doppler. Am venit acasa si am citit despre asta. Ce am inteles eu e ca copilul nu se poate hrani cum trebuie si o solutie ar fi declansarea nasterii. Maine implinesc 34 de saptamani. Imi vine sa urlu! Am sperat ca dupa ghinionul de la prima sarcina, asta sa se desfasoare normal, sa avem norocul sa fie bebe sanatos, asta e tot ce mi-am dorit! M-am pierdut cu firea si am uitat sa intreb ce greutate are bebe, dar prea mult nu cred ca are, luna trecuta avea 1100. Capul si femurul (asta masoara?) au dimensiuni normale. 33+ ![]() |
kea, neaparat tb sa bei multe lichide!!!! pt a se reface repede cant de lichid eu te sfatuiesc sa bei 4 l / zi
Dorana
36+
Ayla21 spune:
Yuhuu, am 600 de mesaje.
Asta-i 601 acum.![]()
Pup, ma bag in pat pana mai e liniste in casa.
_
chris spune:
Dragele mele, multumesc de intelegere si de incurajari. O sa supravietuiesc, desi azi am urlat la sotul meu ca nu mai pot. |
Intr-un fel am trecut si eu prin asa ceva cu primul bebe, sotul meu a facut lamblii - da, banalele lamblii, dar atat de rau l-au invadat incat deja ajunsese fleasca, slabise 20 kg, bine, ca avea de unde, dar nu ma mai puteam baza pe el deloc, zacea in pat toata ziua si din cand in cand fugea iute la urgenta sa-i faca un calciu in vena, ca el moare... asa zicea... si ghiciti cine ramanea cu copilu...si cu toate...
SimonaMami spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Bafta! ![]() ![]() Eu de crescut ii cresc, dar sa-i aduca barza, alftel ii mai fac copii din plastelina. _ I love you so much my tiny princess |
ei asa imi place de tine!

Imi place sa iti simt simtul umorului la datorie, in priza!
Monica, e foarte normal tot ce simti. Esti una si ai de dus cat pentru 10! Si te admiram toate pentru asta.
Cuvintele insa nu stiu cat de mult te ajuta...
Hai zambeste mami drag, faci tot ce poti si inca mai mult de atat!
Luana e o norocoasa ca are asa o mamica, nu-ti face griji. Esti the best she could have had!
Multi pupici de incurajare si hai! Incredere in tine, ca drumul e luuuuung, dar duce departe!
Simona
36+, cu
? Christian
/
Clara Michaelamami de
Eric Christian (02.03.05)