Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009(90)
Raspunsuri - Pagina 20
silvia4 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gigelica20 Help! Vreau si eu parola de pe Picasa .Ayla tu ai pus niste muzica ptr bebelici? Ca eu nu am reusit sa deschid... Gigelica +36 Victor-Andrei |
Ti-am trimis PM!

Silvia
38+
Natalia (cred)http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Silvia4?locked=true#
silvia4 spune:
Se pare ca am trimis prea tarziu!![]()
Olishka, desi sunt nerabdatoare sa-mi vad bebelina, tot mi-e frica! Dar e o frica placuta intr-un fel. Sper sa nu se transforme in panica, pt ca am darul asta sa trec de la o stare la alta 
Silvia
38+
Natalia (cred)
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Silvia4?locked=true#
florinela79 spune:
Intru sa salut mamicile..felicitari celor care vin acasa cu puii, refacere usoara si bebe cuminti; imbratisari pentru mamicile incercate de griji si probleme....sa ajute DD sa rezolve si sa fie puii si familia bine.
Eu aseara am ajuns la spital cu o stare de rau generala. M-a consultat dna. dr., care era si de garda....se pare ca am ghinionul de a avea o viroza respiratorie...pentru burtica intarita sus mi-a facut un nospa si diclofenac injectabil.
Daca nu trece pana sambata, luni nu ma poate opera
.
Sunt in pat, iau oscilococinum, ceaiuri si tot cocteilul....DD sa ma ajute sa treaca, offf
.
Imi place mult muzica pusa pe yahoo, dar care e melodia cu delfin?..eu le copiez pe toate, eram nerabdatore sa aud delfinasii...la bebe din burtica place.
Aris, nici eu nu am optat pt celule sten.
Iar de sex, nici sa nu aud ...si e reciproc... nu ne iese, sunt asa grea, nu am mobilitate...chinuitor, mai bine nu.
Florinela
ADA1974 spune:

LEELOO 

eu deja am scos majoretele pt Leeloo, ca nu mai intru mai tarziu, iar maine dimineata sunt la control.
Si eu o sa recoltez celule stem, tot in ideea ca daca le am nu o sa am nevoie, dar daca nu am ... cine stie???
Pupici la toate.
ada
37 Maria (sau Andreea) - Sophia si
Ana-Gabriela 4 ani.
AMR maxim 2 saptamani
Ilinca_M. spune:
Vai, Denisamada, asa si eu, doar ca ieri am implinit 34...ce repede trece vremea!! Azi mi-a venit o comanda de pe un site, cu caditza, suport de caditza si saltelutza de infasat care se infasoara pe patutul de lemn...asa dragutza-i saltelutza ca abia astept sa faca fetitza muuult kk si shushu, s-o tot schimb pe saltelutza!(...zic eu acum!
).
Cat despre lugu-lugu si gulu-gulu, eu le inteleg perfect pe cele care au avut interdictie, nici nu cred ca le-a fost greu- in sensul ca daca aveam si eu probleme, "sarcina pretioasa", interdictie de la doctor sau mai stiu eu ce, mi-as fi impus asta mental si asa ar fi zburat 9 luni ca 9 ore...Dar daca n-am avut probleme sau interdictie, mie frica nu mi-a fost niciun moment, nici la "printzu' consort", macar o data la doua saptamani tot tragem o "hora", dar mai des de o data pe saptamana nu...poate fiindca numai atunci ne vedem?!
De-aia m-am mirat ca unele v-ati plans ca "explodati" pe tatici, ca nu va inteleg, ca nu va ajuta, ca sunteti singure ca e la serviciu...Eu sunt singura toata saptamana, da' zau de nu mi se pare usor, asa repede trece timpul, mereu fac ba una ba alta...si in week-end cand vine sotzioru' sunt relaxata si e super misto. Ma mai plang io, da' numa asa, sa vada ce eroina sunt si cum ma descurc cu toate, nu ca n-ar sti![]()
Azi a fost nebunie aici, am avut de lucru cu microcentrala, ca sa primesc aviz de la gaz au trebuit aia de la firma cu care am pus-o sa mai traga o gaura (ditamai!!!) intr-un perete, au facut un zgomot de mi s-a invartit capu' ca la personajele din desene animate, de mizerie ce sa mai vorbesc...in timpul asta un meserias lucra in camera fetitzei, a izolat peretii exteriori pe dinauntru, ca blocul nostru nu e izolat si ar fi fost o intreprindere prea grandioasa sa ma apuc acum...Apoi a venit nenea curierul, m-am enervat vreo 15 minute ca nu reuseam sa instalez suportul ala de cada, degeaba ma uitam la poze ca vitzelul la poarta noua, m-au apucat dracii, am inceput sa injur, ma auzeau aia cu microcentrala, cred ca se gandeau "halal mama, tot cu pu si pi in gura"...si-l chem pe mesteru' din camera si se uita ala si pac, intr-o secunda il pune...m-am simtit ca o tampita!![]()
34
Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
gigelica20 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M.Cat despre lugu-lugu si gulu-gulu, eu le inteleg perfect pe cele care au avut interdictie, nici nu cred ca le-a fost greu- in sensul ca daca aveam si eu probleme, "sarcina pretioasa", interdictie de la doctor sau mai stiu eu ce, mi-as fi impus asta mental si asa ar fi zburat 9 luni ca 9 ore...Dar daca n-am avut probleme sau interdictie, mie frica nu mi-a fost niciun moment, nici la "printzu' consort", macar o data la doua saptamani tot tragem o "hora", dar mai des de o data pe saptamana nu...poate fiindca numai atunci ne vedem?! Azi a fost nebunie aici, am avut de lucru cu microcentrala, ca sa primesc aviz de la gaz au trebuit aia de la firma cu care am pus-o sa mai traga o gaura (ditamai!!!) intr-un perete, au facut un zgomot de mi s-a invartit capu' ca la personajele din desene animate, de mizerie ce sa mai vorbesc...in timpul asta un meserias lucra in camera fetitzei, a izolat peretii exteriori pe dinauntru, ca blocul nostru nu e izolat si ar fi fost o intreprindere prea grandioasa sa ma apuc acum...Apoi a venit nenea curierul, m-am enervat vreo 15 minute ca nu reuseam sa instalez suportul ala de cada, degeaba ma uitam la poze ca vitzelul la poarta noua, m-au apucat dracii, am inceput sa injur, ma auzeau aia cu microcentrala, cred ca se gandeau "halal mama, tot cu pu si pi in gura"...si-l chem pe mesteru' din camera si se uita ala si pac, intr-o secunda il pune...m-am simtit ca o tampita! 34 Sophiahttp://community.webshots.com/user/Ilinca_M |
Ilinca, imagineaza-ti ca eu le inteleg pe cele care se plang de sotiori...stii de ce?
Pentru ca eu sunt o persoana fff activa si prin definitie sociabila. De pe 19 decembrie am intrat in concediu de risc maternal si recomandarea a fost...repaos total. A trebuit s anu fac nici un fel de efort si asta m-a terminat psihic pur si simplu. M-am plictisit de moarte. Cat sa navighezi pe net, pe cine sa stresezi pe mess toata ziua sa compensezi prezenta colegilor, iar la tv chiar nu ma pot uita tot timplu...
M-am plictisit de moarte!!! De aceea am mai facut fitze la sot si m-am mai plans ca mi-e dor de el si ca vreau sa stea cu mine acasa sau sa vina si el mai repede de la serviciu.
Poate daca aveam voie sa fac efort imi gaseam io de lucru cate ceva si trecea altfel timpul.
Pe forum o vreme doar m-am limitat sa va urmaresc din umbra. Acum insa am simtit nevoia sa va scriu, sa va simt...aproape.
Gigelica
+36
Victor-Andrei

citat din mesajul lui Ilinca_M.