Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009(90)
Raspunsuri - Pagina 13
chatonel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alina.n
interesanta lectura 34+ cu Maria-NataliaVine barza! ![]() |
daaaaaaaa, imi vine sa ii trag o flegma intre oki (scuzati expresia) magarului!!! Noroc ca e subiect veki, nu-l mai scot de la naftalina, ca l-as face albie de porci
Fille du Sud
37 cu
Dragonbella J- 16
Toulouse, la ville rose
SimonaMami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel Ayla, asa sint zile citeodata... nu uta influenta lunii pline, azi este la apogeu! Nu stiam ca esti asa "mica" :) si inteleg ca ai vrea sa ai mai putine griji, la virsta ta cred ca ma gindeam muuult la distractii ) si gindeste-te ce frumos va fi la vara, cind toate vor fi rezolvate!Inapreda, nici nu ma gindesc la ceza deocamdata, io vreau sa nasc azi ![]() ![]() ![]() Fille du Sud 37 cu Dragonbella J- 16 Toulouse, la ville rose ![]() |
Unde te grabesti pui sa nasti azi neaparat?
Simona
36+, cu
? Christian
/
Clara Michaelamami de
Eric Christian (02.03.05)
alina.n spune:
Chatonel 
Ayla multa putere 
Gata am terminat si eu sa trimit pe mailul comun muzicuta.
Va pupic
A si sa scot cateva agitate pt cine naste azi [
majoreta]

34+ cu
Maria-Natalia
Vine barza!
aris26 spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Buna dimineata, dragele mele! ![]() Dyana, asa ma simt si eu azi, ca printesa mea. Ca nu mai pot. Sunt tot mai obosita, nu ca nu dorm, dar simt ca nu mai pot.![]() Am visat ca a murit Alex. Nu vreau sa va stric ziua ca nu cred in vise. ![]() Am trimis o parte din mp3 pe mailul comun, scuze ca am aglomerat pe acolo. Aici pun date despre bebelusi ![]() http://ghiocei09.blogspot.com/ Nu-mi apartin, nu stiu la toate sursa. E in lucru blogul ca nu am timp. Mai completez cand pot, si pe blog si mp3. Am 23 de ani si trebuie sa fiu si mama de 2 copii si sotie si directoare la birou, si vreau timp si pt mineeeeeeeeee ![]() ![]() are cineva de dat? M-am saturat!!!_ I love you so much my tiny princess |
ayla, nu asa!!!!
uite aceleashi cuvinte dar spuse altfel:
"am 23 de ani, si am grija de un un baiat de gradinitza, am nascut un copil prematur si ma descurc de minune, am un sotz in spital si reushesc sa fiu si alaturi de el, ba mai mult tzin si un birou
cand alte fete la varsta mea habar nu au sa fiarba un ou. sunt intradevar o femeie puternica cum mai rar intalneshti. macar de ar fi toate femeile jumatate din ce sunt eu
tot ce ai scris tu sunt motive de lauda nu de disperare, o sa vezi peste cativa ani cum o sa te uiti in urma cu mandrie
38+
poze
AMR 13 de zile

aris26 spune:
ina - eu zic sa stai linistita deocamdata. poate te stresezi aiurea si bb iese f curand. chatonel e valabil si pt tine
hai fetelor sa ne punem pe treaba, eu deja ma gandesc sa ajut un pic situatia...sa ma apuc de plimbari lungi, ceaiul ala de zmeur(poate ...cine stie
)...poate ii pun o piedica si sotzului
deshi cand i-am spus aseara care ar fi metoda sa il convingem sa iasa mai repede a facut ochii cat cepele si a zis ca sunt nebuna, nici sa nu ma gandesc
....hihihi de parca e dupa el![]()
38+
poze
AMR 13 de zile 
danonique spune:
| citat din mesajul lui inapreda Alina Dr.-ul spune ca nu exista indicatie pentru cezariana (in afara de greutatea lui bebe) si ca o sa vedem atunci; colul va decide felul in care nasc dar parca nu pot sta asa in...incertitudine Gina 36+Da DD sa termin cu bine si aceasta saptamina! bebe Ian AlexandruPoze AMR |

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
36+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png poze albert
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui Floric BINE V=AM REGASIT!!!!!!1 ![]() ![]() tot harnicute, scrieti neincetat. Am reusit sa citesc doar 2 capitole. Ieri am venit ACASAAAAAAAAAA. cu bb RARES Am petrecut prima noapte in patutul nostru. Multumesc pentru sustinere si incurajari. Va doresc sarcini usoare si copii minunati. ![]() ![]() ![]() ![]() Revin cu detaliile nasterii. |
Bine ati venit acasa!!!

Asteptam pov nasterii si poze cu Rares

4+
simina_kin spune:
La mine au aparut ametelile si ma enerveaza ca nu ma crede nimeni
,noroc ca tin cateva secunde , apoi dispar
4+
SimonaMami spune:
| citat din mesajul lui simina_kin La mine au aparut ametelile si ma enerveaza ca nu ma crede nimeni ![]() ,noroc ca tin cateva secunde , apoi dispar 4+ |
Simina, ma gandeam aseara la tine: iti dai seama ca deja ai trecut peste primele 10% din sarcina?! Doamne ce repede zboara timpul!
Nu-ti face griji. Bucura-te si de ameteli, si de greturi si varsaturi. Ca doar stii care le este motivul si nu poate exista vreun altul mai minunat!

Simona
36+, cu
? Christian
/
Clara Michaelamami de
Eric Christian (02.03.05)
georgiana310 spune:
Ayla, ai atat de multe lucruri pentru care sa ii multumesti lui DD... El iti va da puterea sa treci peste toate! Si tot El te va ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti: Luana mare, Alex acasa, Claudiu mai cumintel
...
Hai, mamai, nu fii suparata!
35+
Brisees
gia

Sunt tot mai obosita, nu ca nu dorm, dar simt ca nu mai pot.