Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009(90)
Raspunsuri - Pagina 12
anamariame spune:
Alina, am mancat dulce, am baut chiar si cafea (fara lapte, cum beau de obicei), iar acum i-am pus muzica delfinasilor, sa vad daca reactioneaza. Partea trista e ca trebuie sa plec la munca. E drept ca m-am agitat in ultimele zile mai tare.Ana-Maria
33+AMR 7 saptamani
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel azi-noapte, insomniaca, citeam timpenii pe DC, cea mai mare iacat-o:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130300 |
interesanta lectura
34+ cu
Maria-NataliaVine barza!
Ayla21 spune:
Buna dimineata, dragele mele!
Dyana, asa ma simt si eu azi, ca printesa mea.
Ca nu mai pot.
Sunt tot mai obosita, nu ca nu dorm, dar simt ca nu mai pot.
Am visat ca a murit Alex. Nu vreau sa va stric ziua ca nu cred in vise.
Am trimis o parte din mp3 pe mailul comun, scuze ca am aglomerat pe acolo.
Aici pun date despre bebelusi 
http://ghiocei09.blogspot.com/
Nu-mi apartin, nu stiu la toate sursa. E in lucru blogul ca nu am timp.
Mai completez cand pot, si pe blog si mp3.
Am 23 de ani si trebuie sa fiu si mama de 2 copii si sotie si directoare la birou, si vreau timp si pt mineeeeeeeeee

are cineva de dat?
M-am saturat!!!
_
I love you so much my tiny princess
inapreda spune:
Anamaria si eu cred, la fel ca si Alina, ca nu-l mai simti pe bebe asa activ ca inainte din cauza ca e deja maricel si nu mai are loc. Eu il simt cam de 3, 4 ori in 24 de ore; de obicei, imi da suturi cind ma asez la masa si seara acind ma pun in pat. Eu zic sa nu-ti mai faci atitea ginduri negre 
Gina
36+
Da DD sa termin cu bine si aceasta saptamina!
bebe
Ian Alexandru
Poze
AMR
inna30 spune:
buna dim burtici... si eu sunt o panicata , nu mai dorm noaptea, visez numai tampenii si imi este o frica de mor de operatie, nu ca de nasterea naturala nu mi-ar fi..hmmmm
ina- eu am optat tot pt cezariana mai mult pt circulara de cordon dar sincer si din cauza fricii...dar si asa mor de frica ca stiu ce inseamna o burta taiata.
La mine bebe e tare matinal, in fiecare dim la 4:30 imi da trezirea pana la 6 apoi se culca, daca asta ii va fi programul..nasollll, si aveti dreptate, daca nu misca il stimulez repede cu ceva dulce, imediat isi face aparitia sau daca mangai burtica.
FELICITARI la noile mamici, bebei sanatosi si mancaciosi.
36+
inapreda spune:
Chatonel, in Franta se face cezariana la cerere?
Cu un bebe asa voinicel, te gindesti inca la nastere naturala?
Gina
36+
bebe
Ian Alexandru
Poze
AMR
Floric spune:
BINE V=AM REGASIT!!!!!!1

tot harnicute, scrieti neincetat. Am reusit sa citesc doar 2 capitole.
Ieri am venit ACASAAAAAAAAAA. cu bb RARES
Am petrecut prima noapte in patutul nostru.
Multumesc pentru sustinere si incurajari. Va doresc sarcini usoare si copii minunati. 

Revin cu detaliile nasterii.
SimonaMami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Buna dimineata, dragele mele! ![]() Dyana, asa ma simt si eu azi, ca printesa mea. Ca nu mai pot. Sunt tot mai obosita, nu ca nu dorm, dar simt ca nu mai pot.![]() Am visat ca a murit Alex. Nu vreau sa va stric ziua ca nu cred in vise. ![]() Am trimis o parte din mp3 pe mailul comun, scuze ca am aglomerat pe acolo. Aici pun date despre bebelusi ![]() http://ghiocei09.blogspot.com/ Nu-mi apartin, nu stiu la toate sursa. E in lucru blogul ca nu am timp. Mai completez cand pot, si pe blog si mp3. Am 23 de ani si trebuie sa fiu si mama de 2 copii si sotie si directoare la birou, si vreau timp si pt mineeeeeeeeee ![]() ![]() are cineva de dat? M-am saturat!!!_ I love you so much my tiny princess |
Monica, te inteleg perfect si nu as vrea sa fiu in locul tau. Insa TREBUIE sa fii puternica! Si tu ESTI puternica, cat pentru toti cei care depind de tine. Ai trecut prin multe si Dumnezeu este alaturi de tine la fiecare pas. Si noi suntem! Este firesc sa te apuce disperarea uneori in fata atator probleme (ne apuca pe noi, fara nici un motiv aparent!) insa stiu ca tu POTI si TREBUIE sa iti revii! Dupa o doza de plans si disperare, priveste-ti minunea mica cum doarme, da-ti seama ce norocoasa esti totusi sa ai doua minuni alaturi de tine si dragostea sotului tau, si vei trece cu fruntea sus peste toate! Ne rugam pentru voi si stim ca veti iesi din toate incercarile astea mai puternici, mai uniti, si mai fericiti impreuna!
Simona
36+, cu
? Christian
/
Clara Michaelamami de
Eric Christian (02.03.05)
inapreda spune:
Ayla, multumim pentru toate experientele pe care le impartasesti cu noi, pentru sfaturi si pentru materialele trimise pe contul comun 
Pentru surmenaj, n-ar trebui oare sa iei niste vitamine? Te alimentezi cum trebuie??
In ceea ce priveste visul, nu te ingrijora, e normal sa ai cosmaruri pe fondul general de neliniste si stres.
Ramii optimista si increzatoare, asa cum ne-ai obisnuit pe toate; partea cea mai grea a trecut: esti acasa cu fetita si baietelul tau iar Alex recupereaza incet dar sigur. O sa fie bine, ai sa vezi 
Gina
36+
bebe
Ian Alexandru
Poze
AMR
chatonel spune:
Ayla, asa sint zile citeodata... nu uta influenta lunii pline, azi este la apogeu! ![]()
Nu stiam ca esti asa "mica" :) si inteleg ca ai vrea sa ai mai putine griji, la virsta ta cred ca ma gindeam muuult la distractii
Lasa ca o sa iasa el soarele si pe strada ta si-ai sa iti iei revansa de la viata! Fii tare in continuare (ca oricum nu ai de ales
) si gindeste-te ce frumos va fi la vara, cind toate vor fi rezolvate!
Inapreda, nici nu ma gindesc la ceza deocamdata, io vreau sa nasc azi
Serios, ceza la cerere nu se face, dar poate ca as putea "negocia", cu marimea copilului si faptul ca am pb de coagulare a singelui si nu tre sa ma fac franjuri, sa nu se creeze vreo hemoragie... dar deocamdata nu mi se pare necesar, daca nasc acum si nu peste doo saptamini!!! 

Fille du Sud
37 cu
Dragonbella
J- 16
Toulouse, la ville rose