Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009(90)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Felicitari mamici si ghiocei!

Nu-mi vine sa cred cum nu citeste omu' cateva ore, si brusc prima pagina are alti bebelusi draguti!!

Noi am intrat in saptamana 37 (YEY!!!) si speram s-o ducem si p-asta pana la capat, ca apoi... cand o vrea DD si bebelicu' poa' sa vina si nasterea :)

Azi sunt optimista tare, chiar daca ma deprima sa nu stiu inca numele piciului in caz ca-i baietel (pentru ca tati nu e hotarat! ). Am avut o noapte in care am , dupa ce am inchis caloriferele si-am dar drumul la fereastra. Spre dimineata tati mai avea putin si facea tzurtzuri saracu', dar mie abia atunci temperatura imi era buna... am niste calduri cumplite!

Cine mai naste azi?! Agitate... ceva?
A inceput sa-mi placa sa vad in fiecare zi ghiocei noi si frumosi!

Simona 36+, cu ? Christian / Clara Michaela

mami de
Eric Christian (02.03.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimineata!Eu iarasi sunt speriata Bebelina nu a mai miscat serios de ceva vreme...de alaltaseara. Ieri am simtit-o destul de vag, pe la miezul noptii, de peste 10 ori, insa nu cu aceeasi forta cu care ma obisnuise. Azi dimineata mai deloc. Am baut o cafea, all black, si am mancat dulce, poate o agit un pic. Astept efecte. Oare sunt eu paranoia sau e de mers la dr?Ina, eu zic sa iei o decizie impreuna cu dr tau, si apoi sa fii increzatoare in decizia ta, nu te mai gandi la ce e mai rau, la urma urmei pot aparea probleme (Doamne Fereste!!!) atat la cezariana, cat si la nastere naturala. Si ai incredere in forta gandului pozitiv, era un subiect pe forum la generale, care zicea ca lucrurile se intampla asa cum ti le inchipui tu, adica daca iti faci scenarii optimiste si gandesti pozitiv, ai toate sansele ca totul sa fie bine, si sa nu cunosti niciuna dintre oribilitatile auzite de tine.Ana-Maria 33+AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

Suntem iarasi pe fuga. Astazi mergem la dr de fam.
Eu am dormit f urat. M-am tot stresat toata noaptea caci nu stiu din ce cauza ma tot trezeam pe spate desi eu n-am mai dormit asa de f mult timp...Si am auzit eu ca nu se oxigeneaza bine bebe daca dormi pe spate. Este adevarat?

Ina si eu cred ca cel mai bine este sa te consulti cu dr tau. Eu una mi-am spus ca daca va fi peste 3900 fac ceza (3800 mai merge ). Cred ca este chinuitor si pt mama si pt copil o nastere naturala in asemenea conditii.

Va

Olga 33+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Buna dimineata tuturor!

Burtici, mamici si ghiocei!

INAPREDA si eu cred ca ar trebui sa te sfatuiesti cu medicul tau. Trebuie sa aiba si el o parere, nu-i asa? Nu inseamna neaparat ca il urmezi dar macar stii cum vede el situatia. El ti-a urmarit sarcina si cum fiecare caz e singular cred ca stie cel mai bine cum ar trebui sa procedezi.
Ai incredere in medicul tau ? E o chestie importanta!

In rest, haideti la

37+ Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

ayla, vai de mine draga ce serioasa este printesica noastra azi .

diana 35+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete

Raportu e prost: noapte juma nedormita, contractii aiurea de ieri seara pe la 6 pina la 2 dimi, dormit prost etc.

Multumim mamicilor pentru povestile nassterii, abia ce mai prindem si noi curaj, c-o fi natural sau ceza!

Inapreda, si io sint in situatia ta, BB are 4kg deja si nu am terminat sapt 37!!! Nu as dori sa nasc prin ceza doar din cauza asta, da nici sa ma rup bucatele nu vreau Poate o nastere naturala provocata e solutia??? (aiaiaiaiiii, aia e dureroasa rau!!!). Dupa-amiaza ma vad cu ginecoloaga, sa vedem ce zice si ea.

Aris, felicitari pentru avansare

Fille du Sud 37 cu Dragonbella
J- 16
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Buna dimineata!!!

Suntem iarasi pe fuga. Astazi mergem la dr de fam.
Eu am dormit f urat. M-am tot stresat toata noaptea caci nu stiu din ce cauza ma tot trezeam pe spate desi eu n-am mai dormit asa de f mult timp...Si am auzit eu ca nu se oxigeneaza bine bebe daca dormi pe spate. Este adevarat?

Ina si eu cred ca cel mai bine este sa te consulti cu dr tau. Eu una mi-am spus ca daca va fi peste 3900 fac ceza (3800 mai merge ). Cred ca este chinuitor si pt mama si pt copil o nastere naturala in asemenea conditii.

Va

Olga 33+ David

Olga si Ina, eu l-am nascut pe Eric la 4100 si nu cred ca a fost o nastere extraordinar de chinuitoare. Matusa mea a nascut ambii copii la 4800, natural, dupa un travaliu de 2 ore!!! Sfatul meu ar fi sa nu intrati in panica. Daca medicul este increzator ca veti putea trece cu bine peste nastere si nu vede motiv de cezariana, iar voi va doriti sa nasteti natural, go for it!

Simona 36+, cu ? Christian / Clara Michaela

mami de
Eric Christian (02.03.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

azi-noapte, insomniaca, citeam timpenii pe DC, cea mai mare iacat-o:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130300

Fille du Sud 37 cu Dragonbella
J- 16
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Multu' fetelor pentru opinii Eu inclin tot mai mult inspre cezariana; ar fi trebuit sa merg vineri la control dar, cum e ziua mea si NU VREA SA NASC DE ZIUA MEA , am aminat pe luni. M-a chemat la ora 8 dimineata , in conditiile in care eu m-am programat intotdeauna la ora 15. Sper ca nu vrea sa-mi faca o surpriza si sa ma opreasca la clinica, asa, fara nici un preambul. I-am si spus: " asa mie nu-mi convine ca ma panichez si fug" Tare s-a distrat.

Vad ca tot mai multe dintre noi nu dormim noaptea din cauza gindurilor felurite. Nu stiu ce sfaturi sa va dau ca si eu azi noapte la 2.30 ma spalam pe cap ca...daca nasc??? Dupa aceea, m-am pus in pat si eram stresata ca nu o sa am timp sa-mi intind parul cu placa Noroc ca am fost ieri la pedi' si mi-am facut unghiile titi si...rosii. Stiu ca ar fi trebuit o culoare "natur" dar am avut asa un...imbold...Asta e!!!

Gina 36+
Da DD sa termin cu bine si aceasta saptamina!

bebe Ian Alexandru

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Anamaria nu te speria cu bebe ei acum sunt pe zi ce trece tot mai maricei si nu prea mai au loc sa se miste la fel de mult ca inainte sau este posibil sa fi fost tu obosita si el sa doarma mai mult din acest motiv.
Si la mine sunt zile in care misca mai putin,uneori chiar are momente cand se agita de zor insa eu deja ii cunosc orele la 12noaptea,la 8dim(atunci imi da si trezirea),pe urma pe la 2-3ziua.
Incearca sa il stimulezi cu dulce, muzica ,stai in pat culcata cu manuta pe burtica si ai sa vezi ca reactioneaza.

34+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput