Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009(90)
Raspunsuri - Pagina 14
rivali spune:
Buna mamici si burtici!
Acum reusesc sa intru si eu dupa ce am tras o fuga pana la cosmetica pt epilat. Am avut o noapte cam agitata,cu contractii(prima nu am mai avut pana acum). Soacra si cosmeticiana cum m-au vazut azi de dimineata mi-au zis ca mi-a coborat burta. Ce o insemna asta (cat o mai dura)? Vineri merg la medic si eco. Sper sa nu am vreo surpriza pana atunci. As vrea totusi sa trec si de week-end (stiu cam cum este cu medicii prin spitale in we). Cum o vrea DD.
Ayla, pe mine m-ai impresionat esti o femeie puternica, o sa treci peste toate greutatile cu bine. 
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si
37+
Galushca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 ....hihihi de parca e dupa el |
asa, mami, that's the spirit!
rivali spune:
Acum incerc si eu sa recuperez ce ati scris aseara si de dimineata
37+
georgiana310 spune:
mai fetelor, da` ce v-a suparat domnu` bubu1... Barbati de proasta calitate sunt peste tot! In loc sa va bucurati ca a avut o nevasta-exemplu!
Si-a cam luat-o gagiul!![]()
35+
Brisees
gia
aris26 spune:
| citat din mesajul lui simina_kin La mine au aparut ametelile si ma enerveaza ca nu ma crede nimeni ![]() ,noroc ca tin cateva secunde , apoi dispar 4+ |
eu am avut ameteli inainte sa fac testul, asa ca...eu te cred
38+
poze
AMR 13 de zile

chatonel spune:
| citat din mesajul lui aris26 ina - eu zic sa stai linistita deocamdata. poate te stresezi aiurea si bb iese f curand. chatonel e valabil si pt tine ![]() hai fetelor sa ne punem pe treaba, eu deja ma gandesc sa ajut un pic situatia...sa ma apuc de plimbari lungi, ceaiul ala de zmeur(poate ...cine stie )...poate ii pun o piedica si sotzului ....hihihi de parca e dupa el 38+![]() poze AMR 13 de zile ![]() |
eheii, pai ieri io am mers intins 4 ore de-am avut contractii apoi pina la 2 dimi fara nici un folos, ba mai rau, n-am putut dormi si azi is zombi

piedica la sot nu-i pun (desi as avea oaresce pofte
gata, incerc sa dorm umpic, la 3 tre sa merg la clinica si io-s cu scobitori in oki!!

Fille du Sud
37 cu
Dragonbella J- 16
Toulouse, la ville rose
lysbeth spune:
Ayla, ar trebuisa fii mandra de tine. Putine femei sunt in stare sa faca fata la asa ceva si parerea mea e ca te descurci foarte bine mai ales tinand cont de varsta. Bravo
Ai sa vezi ca or sa se rezolve toate in timp.
Aris, faza cu piedica o incerc si eu dupa 37 de saptamani![]()
35+
Damian Codrut Andrei
AMR 5 saptamani
ionica spune:
Inapreda,
Poate te va ajuta cazul meu, prima nastere a fost cu cezariana si totul a fost super ok,NU AI DE CE SA-TI FIE FRICA DE CEZARIANA. Acum, la adoua nastere voi avea cezariana deoarece bebe este destul de maricel, doctorii in germania ii spun sarcina macrozomiala ,adica un bebe prea mare ,care depaseste 4000gr la nastere.
Bebele tau va mai creste in cele 4 saptamani ramase,in medie 30gr pe zi,daca faci un calcul se pare ca va fi maricel.
Nu pot sa-ti dau nici un sfat ,numai tu si doctorul tau pot lua o decizie,eu ti-am dat exemplu cazul meu.
| citat din mesajul lui inapreda 'Mneata tufete, Fetele, am mare nevoie de sfatul vostru: bebe avea vineri 3, 500 kg deci va fi marisor la nastere. Voi ce ma sfatuiti: sa optez pentru nastere naturala sau pentru cezariana? Precizez ca / cunosc avantaje/ dezavantaje la ambele dar mi-e o frica de moooor ![]() ![]() a gindesc cu groaza sa nu optez pt. naturala, sa am untravaliu horror de n-spe mii de ore, si sa ajung tot la cezariana. Bebe are si caputzul mare.*** Felicitari mamicilor care isi tin bebelusii in brate; le doresc refacere usoara si multa seninatate sa se poata bucura de minunile din viata lor. Le urez bun venit pe lume micutilor ghiocei puternici. Sa fie cumintei si papaciosi si sa doarma linistiti toata noaptea. Ma pun sa mai citesc din urma. Multi ![]() Gina 36+Da DD sa termin cu bine si aceasta saptamina! bebe Ian AlexandruPoze AMR |

Sophia 2ani 06.09.06
+35
Sarahhttp://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
rivali spune:
| citat din mesajul lui dyana27 faza nasoala e ca am aflat ca miercuri, adica dupa monitorizarea mea pleaca din tara 4 sau 5 zile, deci o sa trebuiasca sa ma tin fooooarte tare in cazul in care zice ca vrea sa-l scoata atunci pe loc- ca a facut multe din astea. o sa o iau pe sora mea cu mine, sa vada ea monitorizarea lui bebe, ca sa nu incerce sa-mi zica ca e ceva in neregula, doar ca sa-l scoatem. in principiu, dr zice ca ar vrea sa-l tinem chiar si pana in sapt 40 daca se poate, dar.... stiu eu cu cine vorbesc, tare m-as mira. |
Dyanasi eu am fost in aceeasi situatie cu tine cand eram gravida cu Vlad. Avem 38+ si am fost la spital la un control ,sa ma vada inainte sa plece. Mi-a zis ca nu o sa nasc in 4 zile pana se intoarce si nu a vrut sa ma opereze. Aveam 38+, tu o sa ai 37+ ,asa ca daca nu este cazul eu cred ca nu te opereaza. Incearca sa te duca pana in saptamana 39+ , cat mai aproape de termen (acolo unde se poate)
37+
gigelica20 spune:
Buna tuturor,
Am venit de la echo si asa cum v-am promis, iata detaliile:
Conform zicalei modovenesti "Scroafa e ... in cotetz si cu kuru'n usa", iubitul meu baietel s-a intors cu capul in stomacul meu si si-a postat dorsalul fix in "iesire".
Mai credeti ca mai sunt sanse sa se mai intoarca?!
Eu sunt in sapt 36, iar dimensiunile lui il arata in sapt 38.
Este foarte activ, nu a stat cuminte o secunda cat mi-a facut echografia. Doctorita a fost destul de mirata, spunea ca deja bebelicii la aceasta varsta dorm cam 90% din timp, dar al meu face invers: doarme doar 10% si 90% se joaca
. Cred ca o sa-mi trebuiasca o cordelina de bunjee jumpinbg sa il tin legat sa nu fuga...
In rest totul e ok.
Luni ma duc la control la dr sa vada rezultatele de la echo si sa stabilim ce avem de facut. Probabil ca nu am de ales si voi face cezariana.
Gigelica
+35
Victor-Andrei

....hihihi de parca e dupa el