Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (169)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Adra, Adra, iti arde de glume, ai? Nu, mersi, mai stau o tura
Si eu tot asa incerc sa reactionez cand cade Ilana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Adela, sunt bine..mersi de intrebare.. esti prima care ma intreaba chesti asta...

astept sa fac 6 sapt. sa merg la control, sa-mi zica ca e totul ok...

in rest, am o stare de somnolenta si de leneee permanenta... mi-e foame mai mereu...merg des la baie...si am asa, o jena in abdomenul inferior...cam atat...sunt abia la inceputuri...

si chiar asa, pe cand un fratior Ilanei?

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Adra, cand scoatem fetele la teatru? Hai ca in Bucuresti a venit primavara Azi sunt 13 grade si un soare asa frumos!
Andreea, pupici la burtica mica! Si lui Eric, of course! Pentru raspunsul la intrebarea ta, vezi mai sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Adela, vezi cum te-am prins cu tema nefacuta? Adica n-ai citit din urma. Rusinicaa!
Ziceam ca la Ion Creanga pe site nu vad afisate spectacolele pentru copii mici. L-am pus pe Mugur sa sune si sa intrebe, dar n-a sunat.
Dar la Muzeul taranului, in fiecare sambata de la 11, vine teatrul Paiate, cu un spectacol de papusi. Si aici l-am pus sa sune, sa intrebe de varsta potrivita, si n-a sunat.
Dar sambata asta sau sambata viitoare venim, sa vedem ce program are tati. Daca nu stau matele la teatru, putem merge fie la Muzeul satului, la plimbare, fie intr-un parc din zona.

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

, vai ce rusinica....Iertare, Adra!
OK, atunci astept un semnal de la voi
Pupi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adelamaria

Adra, cand scoatem fetele la teatru? Hai ca in Bucuresti a venit primavara Azi sunt 13 grade si un soare asa frumos!
Andreea, pupici la burtica mica! Si lui Eric, of course! Pentru raspunsul la intrebarea ta, vezi mai sus

Ade, mami de Ilana
http://www.ilanaandreea.blogspot.com/

Ade, pupici si de la noi pt. voi...

aaaa...citisem...dupa ce am postat...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

ank83, ce baiat ascultator....sa mearga el singur in camera lui !?bravo....la faza din parc...ce sa zic ...dupa fapta si rasplata!
ancadragoman...draguta tricicleta, s-o foloseasca sanatoasa!...cred ca toate vrem cate o chestie de genul pt. bulgarasi...!mai putin Raul....
eu cred ca tre sa-i cobor caruciorul Anei...ca atunci cand mergem la plimbare, in mom in care asta mica se opinteste si nu mai vrea decat in brate sa o asez in carucior ...ca ieri a trebuit sa o car ceva drum in brate si pe cand am ajuns la masina ma cam durea ceva prin burta!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)si fericita 6+
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

andrabell, multumim de site -ul cu carticele...tare faine (ca si preturile de altfel)
papusicii mele nu pot sa-i citesc povesti...nu sta locului...dar tre sa-i recit poezii.... cel putin pt. ea,acum, inca nu este o problema daca repet aceiasi strofa de 2-3 ori....dar mai incolo nu stiu ce ma fac...tre sa mai citesc si eu ceva poezii...ca se ingroasa gluma!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)si fericita 6+
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Revenind la discutia despre cum socializeaza Silvia cu copiii ... de Revelion am petrecuta acasa la noi, cu o fam. de prieteni care au o fetita mai mica decat Silvia cu 2 luni ... asa se jucau fetele ... adica fiecare in treaba ei ... nici nu se jucau impreuna, da' nici nu se paruiau . Iar cand fetita prietenilor i-a luat jucaria preferata, adica un rucsacel Tweety, Silvia nu avea "curajul" sa i-l smulga din mana, suferea in tacere, strangea din pumni si maraia la fetita ca de ce i l-a luat ... Deci, pana una-alta nu am o fetita violenta ... si sper sa ramana asa .

Este si generoasa, da jucariile cand i le cer ... bine, ca dupa aia le vrea imediat inapoi, da' colaboreaza si ne intelegem ... asta e important!

_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare, mamici dragi!

Eu am avut probleme cu calc in ultima vreme si nu prea am mai reusit sa intru. In plus, am fost si plecati la Pitesti in wk.

Ellis, . Am vazut ca intrebai de noi in capitolul trecut. Si la sotul meu la munca e situatia dramatica. Parca stam cu sabia deasupra capului. Ne-am limitat f f mult cheltuielile. E prima data cand trecem printr-o situatie de genul asta.

Sunt fericita ca am intrat in trim 2 de sarcina si mai am putintel pana aflu ce se ascunde in burtik. Ma simt super bine. Matei ma ajuta f mult in acest sens. A invatat sa se urce si in scaunul de masa singurel, vine si se urca singur in pat cand il chem la schimbat de pampers, deci am redus la maxim momentele in care il iau in brate.

Bianca, ai mare grija cu ridicatul printesei in brate. La mine asa au inceput problemele acum 3 sapt: dureri de mijloc, apoi sangerari. Am avut un hematom care, din fericre, s-a retras dupa o sapt de tratament.

In rest, stam f mult pe afara in zilele cu soare, incepem sa vorbim si noi mai mult, ne cataram mereu (parca e o mica maimutica). Matei nu e bataus, dar daca vrea jucaria altui copil nu se lasa pana nu o ia. Nu-l loveste, dar o ia putin cu forta. Problema pe care o am cu el in parc e ca in loc sa stea si el unde e toata gasca de copii si multimea de jucarii, el pleca de nebun in toate directiile, vrea sa iasa din parc, iar eu sunt nevoita sa alerg non-stop dupa el. Si fuge nu se incurca, ca el nu stie sa mearga normal .
In rest, mananca f mult (ma omoara Ellis daca ii spun ca Matei a mancat sambata la pranz 4 sarmale - mai putin varza si un castronel de ciorbita). Si-a revenit in totalitate cu mancarea. Avem si noi 3 maselute. cam atat...

Sper sa revin curand. Va pup pe toate cu drag!!!

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 13+

Mergi la inceput