Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (169)
Raspunsuri - Pagina 8
adra_bell spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika [ Asa, sa va mai zic un episod, apropo de chicco ... i-am cumparat Silviei de Craciun masa aia multifunctionala ... tavolo giardino delle parole ii zice aici. Buunnn ... mergand zilele trecute intr-un mag. am observat ca are o floricica in plus, pe care masa Silviei nu o are ... si nu o avea nici o masa atunci cand am cumparat-o eu, ca le-am studiat bine. De atunci, cand mergeam in mag. de jucarii, supermarket-uri ma uitam daca are sau nu floricica aia. In unele o avea (toate) sau nu (toate) ... Am trimis mail la chicco si am semnalat problema, fara insa sa cer floricica, ci vroiam doar sa semnalez problema ... daca e din partea comerciantilor, sa fie si ei informati ca nu se vinde prod. complet. Acum am primit prin posta floricica de la chicco, cu scuzele de rigoare ... frumos gest din partea lor! Nu ma asteptam! _ SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2 |
Pai daca nu traiesti in Ro! S-au mai schimbat si aici lucrurile, totusi
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Pai intram in parca si toate odata"uite mami a venit Maria" anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |
adica ..un gen de ...cine poate scapaaaa !!!!!!!!

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
ancadragoman spune:
vezi ca mai sunt la vanzari de lucruri pentru copii
Adra super cartile
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui abramburika andreea - am mai spus, ca mai intreba cineva ... noi avem aia de la chicco, quattro se numeste ... am primit-o cadou. Insa, nu am testat-o afara, de-acum o sa incepem. Ca si adra, as prefera ceva gen masinuta, cu 4 roti ... sa vedem cum ne gasim cu asta de la chicco afara... Asa, sa va mai zic un episod, apropo de chicco ... i-am cumparat Silviei de Craciun masa aia multifunctionala ... tavolo giardino delle parole ii zice aici. Buunnn ... mergand zilele trecute intr-un mag. am observat ca are o floricica in plus, pe care masa Silviei nu o are ... si nu o avea nici o masa atunci cand am cumparat-o eu, ca le-am studiat bine. De atunci, cand mergeam in mag. de jucarii, supermarket-uri ma uitam daca are sau nu floricica aia. In unele o avea (toate) sau nu (toate) ... Am trimis mail la chicco si am semnalat problema, fara insa sa cer floricica, ci vroiam doar sa semnalez problema ... daca e din partea comerciantilor, sa fie si ei informati ca nu se vinde prod. complet. Acum am primit prin posta floricica de la chicco, cu scuzele de rigoare ... frumos gest din partea lor! Nu ma asteptam! _ SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2 |
Petro, si noi avem una de genul ala, de la firma Berchet...doar ca e destul de stramtuta acum, mi-e greu sa-l scot pe Eric din ea sau sa-l pun in ea...
foarte frumos din partea celor de la Chicco! asa da...
stiu sa-si pastreze clientii...Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
abramburika spune:
Frumoase carticelele!!!! Tu cum faci, le comanzi pe net??? Asta-vara si eu ma invarteam zapacita in librarii ca nu stiam ce carticele sa-i iau Silviei ...
_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
abramburika spune:
Daaa ... isi pastreaza bine clientii, eu is fan chicco. Imi plac produsele lor (jucarii in special). Sunt sigura ca nu era de la ei, sunt seriosi de fel ... ci de la anumiti comercianti, de aia am si semnalat problema.
_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
adelamaria spune:
Petro, exact asta imi spune si taica-sau: "pai nu vezi ca s-a lovit copilu'? Ce sa fac, sa-l las sa planga?" Suflet sensibil de tatic de fata, deh!
Adevarul e ca mi-e greu sa comentez la asa ceva, dar, na, mai zic si eu...![]()
Adreea, tu cum esti cu burtica mica?
Cred ca ai niste senzatii superbe! Si mie mi-e asa de dor...![]()
adra_bell spune:
| citat din mesajul lui adelamaria Petro, exact asta imi spune si taica-sau: "pai nu vezi ca s-a lovit copilu'? Ce sa fac, sa-l las sa planga?" Suflet sensibil de tatic de fata, deh! Adreea, tu cum esti cu burtica mica? Ade, mami de Ilana http://www.ilanaandreea.blogspot.com/ |
A mea e cam insensibila, nu plange rau dupa cazaturi, de multe ori nu plange deloc. Eu n-am intervenit la fiecare cazatura, ii spun sa se ridice si sa fie mai atenta data viitoare
Si ce mai astepti?
adra_bell si
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
adra_bell spune:
| citat din mesajul lui abramburika Frumoase carticelele!!!! Tu cum faci, le comanzi pe net??? Asta-vara si eu ma invarteam zapacita in librarii ca nu stiam ce carticele sa-i iau Silviei ... _ SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2 |
Petro, da , prefer sa comand de pe net, sar peste adaosul, ddeloc neglijabil, al librariilor.
Fina mea a facut 4 anisori si m-am gandit ca ii gasesc eu ceva p-aici, prin Giurgiu, numai tampenii de jucarii, plusuri si papusi, si ea nu serveste. Nici de ce am gasit la librarie nu sunt f multumita
adra_bell si
jucarii cautam copii