Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (169)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

tot am citit dar nu am avut nici cum timp sa raspund ...
Nici Raul nu e violent..El e super indagostit de copii... mai ales mai mari... Dar in una din zilele astea o fetita de la bloc mai mica cu 2 luni ca noi... tot il "agresa" adica il tot tragea de geaca sa se joace cu el si ...vedeti voi... increzutul meu nu vroia sa o bage in seama ca ...deh e mai mica ... La care a mica cu tupeu vine sa ii bage o palma... ...Dupa faza asta l-am lasat sa vad cum reactioneaza ...si s-a intors nervos si a impinso .. Nu il incurajez cu nimic... dar totusi nu as vrea nici sa merg pe premiza ..nu da in ea ca e fetita ...si fetele nu se bat .. ca am un caz clar in care la 11 ani ..invatat asa de acasa, o incasa la scoala de le fete de nu se vedea

Apropo mai nou la crizele de personalitate il iau frumos de umar si il trimit la el in camera sa se calmeze...Pleaca urland si zbierand... dar cand ajunge in camera il aud bombanind si se intoarce dupa cu o jucarie in mana ...si vine la mine si mi-o intinde zambind ... sper sa tina cat mai mult faza asta

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

http://s379.photobucket.com/albums/oo235/vetuta/?action=view¤t=IMG_0567.jpg uite aici

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Eu nu i-am mai luat tricicleta dinaceea ca... nu mai vrea fiu-meu plimbat in nimic ...E foarte independent pe partea asta a deplasarii... Afara e foarte interesat cand le vede la alti copii.. dar doar sa le invarta rotile ...si asta din exterior

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

eladea, stiu ca am voie..dar mai bine nu, cat pot sa ma ab tin ma abtin cand nu mai pot voi bea o cafea, desigur!
abramburika, am vazur pozele ...superbe...iar art. ce l-ai transcris.. tare de tot!m-am cam emotionat!
adelamaria, Ilanei...o fetita cumintica...si eu o las singura pe Ana...pai sa se descurce! glumesc , desigur...dar sunt de parere ca trebuie sa le acordam un spatiu...sa se desfasoare si ei..teoria care o descrii tu e corecta...stiu asta ca la un mom dat tati si Ana si+au dat cap in cap...si asta mica a inceput sa-i care la palmute peste cap..ca de ala se lovise...dar chiar si merita tati...pai sa fie mai atent data viitoare!
ancadragoman, nu cred ca numai Maria ta e batausa...eu cred ca si a mea o sa fie la fel...ca nervi si vointa areeeeee
am o foame....mi-a si venit manmcarea....asa ca v-am lasat..
si fara violenta!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)si fericita 6+
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

.. chiar ma gandeam ca s-ar putea sa o plimb pe Cecilia singura in carutul cu 2 locuri cumparat de tata

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

www.edituracrisan.ro/index.php?show=status&status_id=101&page=3&page_size=4&page=4" target="_blank">carti dragute. Eu am ramas cu soc, a fost ziua finutei mele si am dat un milion pe doua carti de la librarie, plus ca am stat o ora sa aleg, nu erau cine stie ce atragatoare

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

adela - da, imi dau seama ca teoretic nu ar fi tocmai ok sa facem asa ... insa in practica, cand copilu' urla ca s-a lovit ... as face orice sa-i alin durerile. Si daca asta am vazut ca o linisteste ... si eu am fost crescuta cu na-na la scaun, mobila etc. Si nu m-am batut cu nimeni, nu am fost violenta ...

andreea - am mai spus, ca mai intreba cineva ... noi avem aia de la chicco, quattro se numeste ... am primit-o cadou. Insa, nu am testat-o afara, de-acum o sa incepem. Ca si adra, as prefera ceva gen masinuta, cu 4 roti ... sa vedem cum ne gasim cu asta de la chicco afara...

Asa, sa va mai zic un episod, apropo de chicco ... i-am cumparat Silviei de Craciun masa aia multifunctionala ... tavolo giardino delle parole ii zice aici. Buunnn ... mergand zilele trecute intr-un mag. am observat ca are o floricica in plus, pe care masa Silviei nu o are ... si nu o avea nici o masa atunci cand am cumparat-o eu, ca le-am studiat bine. De atunci, cand mergeam in mag. de jucarii, supermarket-uri ma uitam daca are sau nu floricica aia. In unele o avea (toate) sau nu (toate) ... Am trimis mail la chicco si am semnalat problema, fara insa sa cer floricica, ci vroiam doar sa semnalez problema ... daca e din partea comerciantilor, sa fie si ei informati ca nu se vinde prod. complet. Acum am primit prin posta floricica de la chicco, cu scuzele de rigoare ... frumos gest din partea lor! Nu ma asteptam!

_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Ancutooo nici nu vreau sa ma gandesc cum se uita celelalte mamici la tine in parc ...cand fiica-ta trece la executat

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

http://s379.photobucket.com/albums/oo235/vetuta/?action=view¤t=IMG_0567.jpg uite aici

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

mersi Anca.. in stilul asta sunt si cele de care scriam mai sus...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pai intram in parca si toate odata"uite mami a venit Maria"

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput