Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (169)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Vad ca alte fete nu vor sa-si faca aparitia ... bb (faci valizele sau esti prea ocupata cu "ciao", "buongiorno", "grazie"??? ), lala, anacami ...

_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

uite ca am aparut eu, asa nechemata
Eva nu a dat nici un semn de violenta pana acum, la fel ca si Silvia, ii observa pe copii, incearca sa le ia jucariile, se tine dupa ei, daca ii zic eu sa dea o jucarie, o da, dar doar pentru cateva secunde, dupa care se lasa cu circ sa o ia inapoi.
Cand am fost la tata la tara a cazut si sotia lu' tata ii zicea, "uite nu mai plange ca batem noi scaunul asta, na!na!" I-am zis sa nu mai zica asa, Eva nu stie ce-i aia, desi o mai amenint eu ca-s ia o bataita, (imi pare rau si pentru asta dar nu pot sa ma abtin cateodata), sunt sigura ca nu stie ca inseamna.
Cred ca va veni si faza asta cu imbrancitul copiilor, eu zic ca este doar o faza (apropo de Maria a Ancai). Ei la varsta asta nu stiu sa imparta jucariile si sa se joace in comun.

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Cam incoerent mesajul anterior, dar era Eva pe langa mine, acum s-a dus mai incolo, vorbeste cu ta-su la telefon, toata ziua il striga.
Petro, superba faza din parc

jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Nu te-am chemat pt. ca stiam ca apari ... si pt. ca ai mai scris si ieri, deci nu esti "disparuta" ...

adra - adevarul e ca acum, gandindu-ma la dialogul cu fetita din parc mi se pare banal ce i-am raspuns ... da' chiar nu stiam ce sa-i spun ... ooofff si cate de ce-uri de-astea ma asteapta de-acum.

Eu mai fac asta cu na, na unde se loveste cu Silvia. Vad ca ii trece supararea atunci. Bine, nu o face cu persoane, doar cu lucruri. Sper sa nu ii vina ideea si cu copiii, deocamdata nu e violenta nici cu noi, nici cu altii ...

_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

FETELOR, AM NEVOIE DE SFATURILE VOASTRE...

vreau sa-i cumpar lui Eric o tricicleta, dar sa aiba centuri de siguranta, suport unde sa-si tina picioarele(ca el inca nu stie sa pedaleze si nici nu cred ca ajunge la pedale) si cu acel maner de impins de catre parinti (nu stiu cum sa-i zic)...

voi ce mi-ati recomanda?

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Andreea eu am una care nu este de firma si este f buna ,are tot ce spui tu numai ca in loc de centuri de siguranta are un cadru.Caut poza si iti arat
Uite http://good-times.webshots.com/photo/2317406130101626593zQxYqy
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Andreea eu am una care nu este de firma si este f buna ,are tot ce spui tu numai ca in loc de centuri de siguranta are un cadru.Caut poza si iti arat

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

ok...mersic eventual da-mi si un nume, ca sa stiu cum sa caut..

Anca, tot cautand am gasit ceva asemanator..si preturi f ok fata de alte site-uri...pe myreclama ilegala - avertizare....daca intereseaza pe cineva...o sa-i si fac comanda..mersic

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Teoria spune (mama ei de teorie!) ca nu ar trebui sa spui "dam na-na la masa/scaun/podea" cand se loveste pentru ca asa invata ca daca ceva o supara/frustreaza/ii provoaca durere, e ok sa dea in acel ceva. Si e usor sa se faca transferul de la "ceva" la "cineva". Nu dati cu rosii, n-o zic eu, asa zice la carte
Eu ma chinui sa nu am gestul asta reflex si ma controlez, dar soacra si sotul... Hai ca soacra a parut interesata de "teorie", dar cred ca a uitat dupa 2 zile explicatiile mele savante Da' sotul...chiar nu vrea sa accepte ca teoria ar avea dreptate! Sau nu vrea sa-mi dea mie satisfactie Oricum, il corectez de cate ori il aud

Mergi la inceput

Andreea, eu o sa-i iau ceva banal, nu f scump, oricum nu sa o folosessca prea mult, dar nu vreau tricicleta vreau masinuta, adica ceva cu 4 roti sa aiba baza mai larga de sustinere. Am si vazut prin oras, dar mai caut si pe la capitala sigur gasesc mai ieftine. Ce nu-mi convine mie, este ca au manerul ala prea jos, deh, chinezisme, si aia sunt mai mititei, si ma mai intereseaza sa aiba ceva de care sa-i prind umbreluta

jucarii cautam copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Andreea nu are mama niciun nume,am luato din piata de la taraba

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput