Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (169)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Roxxy, bine ati revenit...chiar ma intrebam ce faceti voi...n-ati mai dat nici un semn... ce bine ca papati bine!!!! Io nu mai zic nimic legat de mancare, ca fac cu capu'.. pana si fata finutei mele, care n-are inca 10 luni, a mancat mai mult decat Eric in zilele lui bune... ma resemnez, ce sa fac...

noi am fost duminica la niste prieteni, care au un baietel cu 5 luni mai amre ca Eric... baietelul merge la cresa, deci sta zilnic in colectivitate... iar al meu mergea si-i lua jucariile din mana si baietelul nu se supara...desi ii spuneam lui Eric ca sunt destule jucarii, sa-si aleaga alta ca acea jucarie e momentan la baietel...ti-ai gasit...bate saua sa priceapa iapa...imi pare bine ca nu e violent, nici nu trage palme sau pumni...sper sa nu ajungem acolo..

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Si lui Matei i se pusese azi pata pe jucariile unei fetite. Cum o vedea ca se apropia de o jucaria, sarea sa i-o ia din mana. Bineinteles ca dupa cateva secunde nu-l mai interesa jucaria respectiva. Degeaba ii explicam eu ca nu e frumos, sa-si aleaga alta jucaria, ca el tot ce stia facea.

Referitor la papa, Matei a fost dintotdeauna f mancacios, cu exceptia acelei lunii si jumatate cand a facut greva foamei (din cauza unei maselute si a racelii puternice). Oricum niciodata nu e bine sa faci comparatii cu mancaciosi din astia gen Maria de Anca D, Iasmi, Matei al meu. Cred ca puii astia tind sa exagereze putintel cat mananca .

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Roxxy, bine ati revenit...chiar ma intrebam ce faceti voi...n-ati mai dat nici un semn... ce bine ca papati bine!!!! Io nu mai zic nimic legat de mancare, ca fac cu capu'.. pana si fata finutei mele, care n-are inca 10 luni, a mancat mai mult decat Eric in zilele lui bune... ma resemnez, ce sa fac...

noi am fost duminica la niste prieteni, care au un baietel cu 5 luni mai amre ca Eric... baietelul merge la cresa, deci sta zilnic in colectivitate... iar al meu mergea si-i lua jucariile din mana si baietelul nu se supara...desi ii spuneam lui Eric ca sunt destule jucarii, sa-si aleaga alta ca acea jucarie e momentan la baietel...ti-ai gasit...bate saua sa priceapa iapa...imi pare bine ca nu e violent, nici nu trage palme sau pumni...sper sa nu ajungem acolo..

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Sper sa apuc sa trimit mesajul inainte de a se trezi Sophia !

Felicitari noilor viitoare mamici si mult succes celor care lucreaza in acest scop !

Noi suntem bine, Sophia vorbeste toata ziua, destul de clar, stie multe cuvinte, leaga cate doua sau mai rar cate trei, toata ziua incearca sa deseneze (dar culorile non-toxice nu prea scriu) si citeste din carticele. Am avansat de la cartile cu animale la cartile cu povesti, citim imaginile, stim ce duce Scufita Rosie in cosulet, ce jucarii au iezii in casa in Lupul si cei 7 iezi, ce mananca Soarecele de camp invitat la Soarecele de oras, cum danseaza duduia din Ali-Baba si cei 40 de hoti. Cu mancarea nu ne laudam, micul dejun e ok daca e zi de ou, daca nu, nu. Seara sunt eu mai lipsita de inspiratie si de timp ca ma duc la sport de 3 ori pe saptamana. La pranz depinde de ce e in meniu si de mofturile zilei.

Ma ajuta in casa, scoate tacamurile din masina de spalat vase, isi intinde ciorapeii pe calorifer - de cate 4-5 ori- la magazin taraste cate o punguta cu o leguma sa o cantarim pe cantar, cand ajungem acasa se apuca sa scoata cumparaturile si ii dau si ei dintre cele bine ambalate sa le care in rafturile ei din dulap. Este prietenoasa si zambareata, studiaza copiii, uneori mai ia cate o jucarie, uneori mai si da (daca e ocupata cu alteva), acasa insa am vazut ca e foarte posesiva cu lucrurile ei fata de alti copii, inca nu m-am lamurit daca e vorba de un copil anume sau e o faza a ei.

In parc stau langa ea si sper ca as putea sa intervin inaite de a fi lovita, bruscata de alt copil. Mama foloseste chestia cu na-na, care o incanta foarte mult pe Sophia dar inca nu stie la ce se refera, o ia ca o forma de nu-nu.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihuta

Felicitari noilor viitoare mamici si mult succes celor care lucreaza in acest scop !

Noi suntem bine, Sophia vorbeste toata ziua, destul de clar, stie multe cuvinte, leaga cate doua sau mai rar cate trei, toata ziua incearca sa deseneze (dar culorile non-toxice nu prea scriu) si citeste din carticele. Am avansat de la cartile cu animale la cartile cu povesti, citim imaginile, stim ce duce Scufita Rosie in cosulet, ce jucarii au iezii in casa in Lupul si cei 7 iezi, ce mananca Soarecele de camp invitat la Soarecele de oras, cum danseaza duduia din Ali-Baba si cei 40 de hoti. Cu mancarea nu ne laudam, micul dejun e ok daca e zi de ou, daca nu, nu. Seara sunt eu mai lipsita de inspiratie si de timp ca ma duc la sport de 3 ori pe saptamana. La pranz depinde de ce e in meniu si de mofturile zilei.

Ma ajuta in casa, scoate tacamurile din masina de spalat vase, isi intinde ciorapeii pe calorifer - de cate 4-5 ori- la magazin taraste cate o punguta cu o leguma sa o cantarim pe cantar, cand ajungem acasa se apuca sa scoata cumparaturile si ii dau si ei dintre cele bine ambalate sa le care in rafturile ei din dulap. Este prietenoasa si zambareata, studiaza copiii, uneori mai ia cate o jucarie, uneori mai si da (daca e ocupata cu alteva), acasa insa am vazut ca e foarte posesiva cu lucrurile ei fata de alti copii, inca nu m-am lamurit daca e vorba de un copil anume sau e o faza a ei.

In parc stau langa ea si sper ca as putea sa intervin inaite de a fi lovita, bruscata de alt copil. Mama foloseste chestia cu na-na, care o incanta foarte mult pe Sophia dar inca nu stie la ce se refera, o ia ca o forma de nu-nu.

mami de Sophia

uauuuuuuuuu...Felicitari Sophia!!!!!!! multe lucruri stie...ma intreb oare printisorul meu mofturos si alintat cand o sa faca toate astea? bine...ma consolez cu ideea ca e baiat...deh...

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

andreea - hai sa-ti stric buna dispozitie , nu te consola ca e baiat ... ca eu am fata si nu face ce face Sophia ...

_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

andrabell, multumim de site -ul cu carticele...tare faine (ca si preturile de altfel)
papusicii mele nu pot sa-i citesc povesti...nu sta locului...dar tre sa-i recit poezii.... cel putin pt. ea,acum, inca nu este o problema daca repet aceiasi strofa de 2-3 ori....dar mai incolo nu stiu ce ma fac...tre sa mai citesc si eu ceva poezii...ca se ingroasa gluma!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)si fericita 6+
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Nici Eva nu are rabdare sa-i citesc povesti, ii fac un rezumat la fiecare pagina in timp ce ne uitam la poza si denumim diverse chestii din poza

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihuta

Noi suntem bine, Sophia vorbeste toata ziua, destul de clar, stie multe cuvinte, leaga cate doua sau mai rar cate trei, toata ziua incearca sa deseneze (dar culorile non-toxice nu prea scriu) si citeste din carticele. Am avansat de la cartile cu animale la cartile cu povesti, citim imaginile, stim ce duce Scufita Rosie in cosulet, ce jucarii au iezii in casa in Lupul si cei 7 iezi, ce mananca Soarecele de camp invitat la Soarecele de oras, cum danseaza duduia din Ali-Baba si cei 40 de hoti.
mami de Sophia

Wow! Felictari Sophia vorbareata!
Sugestie de cina: Paste (spirale) cu branza (noi punem Fagaras si cu putina smantana)

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heeloo

petro, , ca ai intrebat de noi.
suntem bine, toata ziulica "povestim", ne jucam si ne iubim!! si iasmi leaga cuvinte doua trei dar fara predicat de ex bae-bae tata brumm bummm adik face baie dupa ce vine tata cu bum-bum... aba bae (bunica ii face baie)
noi de abia asteptam sa plecam in concediu!! sa vad cum reactioneaza iasmi in avion

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

buna dimineataaaa!
ce sa mai zic...ieri la serv. m-am tot chinuit sa va citesc dar mergea net-ul ca naiba...oricum obs. ca pauza a fost maaareeee p-aci!acum ca vine vreme calduroasa toata lumea e p-afara?
cred ca trebuie sa o reobisnuiesc pe Ana in carucior..ieri am fost in parc dar am gasit loc de parcare mai departe de parc..incolo a fost cum a fost , dar inapoi nu mai vroia pe jos , doar in brate ..cand am ajuns la masina ma luase cu ceva dureri de burta...si inca n-am cui explica ce se intampla ...mi-a ajuns cat am ridicat-o pe tobogan..

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)

bianca ai mare grija!!!
vreau sa iti zic ca nu am mai folosit caruciorul la iasmi de jumatate de an si acu intr-o zi imi era greu sa merg cu ea la cumparaturi pe jos sau in brate si am luat caruciorul. asa de incantata a fost ac nu mai vroia sa o dau jos.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

wow ce s-au mai pus fetele pe scris !
roxxy, salutare...ca nu te vazusem de mult! bine ca totul e ok....ref la ridicat...nah...ce sa-i fac...? mai o raresc si eu cum pot(dar nu prea pot )+ ca acum nici sotul nu poate sa o ridice in brate (cu operatia lui!)...mai e buni, bunicu, unchiu....
mihuta ,Sophiei...mamaaa, da cate stie fata ta!
Ana mea nu prea vb, dar asta nu ne impiedica sa ne intelegem de minune(cand vrea ea ceva)....cand vreau eu ceva....e mai nasol!, ...noi suntem tot la stadiu de mama, tata, titi, bau, ou...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)si fericita 6+

Mergi la inceput