Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (169)
Raspunsuri - Pagina 4
ancadragoman spune:
Neata
TREZIREA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Neata TREZIREA!!!!!!!!!!!!!!!!!! anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |
prezent
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
popbianca spune:
buna dimineataaaa!
ce sa mai zic...ieri la serv. m-am tot chinuit sa va citesc dar mergea net-ul ca naiba...oricum obs. ca pauza a fost maaareeee p-aci!acum ca vine vreme calduroasa toata lumea e p-afara?
cred ca trebuie sa o reobisnuiesc pe Ana in carucior..ieri am fost in parc dar am gasit loc de parcare mai departe de parc..incolo a fost cum a fost , dar inapoi nu mai vroia pe jos , doar in brate ..cand am ajuns la masina ma luase cu ceva dureri de burta...si inca n-am cui explica ce se intampla ...mi-a ajuns cat am ridicat-o pe tobogan..
eladea, am fost la dr, am vazut sacul gestational, inimioara inca nu se aude....mai merg la ctrl peste o luna
ank83...am vazut comorile tale...superbi....Ceci , o narcisa galbioara!si Raul ...ceva Ferrari?!avea dreptate cine a zis ca seamana..dar coloratia difera!
ramonella...si eu am masina de spalat vase....super ...Candy, am primit-o cadou de la fini
ancadragoman...
si pt. Mariuca ta...cunosc si eu fazele de care povestesti tu..insa fara bataie..
ellis...putere...o sa treaca si asta!
abramburika...
...nu mi se deschide cu pozele !va invidiez pt vremea calda!
andrabell,
Evei...de papacioasa mica!
acum ies...dar sunt p-aproape!
o zi deosebita tuturor!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
ancadragoman spune:
Sa inteleg ca numai eu am problema asta cu Maria?Doar ea mai bate copii in parc?
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
ancadragoman spune:
Cu cine seamana tipa din filmulet? http://www.youtube.com/watch?v=culFdvYiy70&eurl=
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
eladea2005 spune:
NEATA!
cine vrea o cafeluta?![]()
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
popbianca spune:
oare am reusit?
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)si fericita
6+
popbianca spune:
buna dimineata! si de la mine...
ancadragoman..nu stiu ce sa-ti zic...a mea inca nu interactioneaza asa cu copii...mai mult sta si ii priveste!
eladea ...ce+asa mai bea si eu o cafea!dar deocamdata tre sa ma abtin...pana in trim 2...in faza embrionara sunt mult mai sensibili!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)si fericita
6+
adra_bell spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Cu cine seamana tipa din filmulet? http://www.youtube.com/watch?v=culFdvYiy70&eurl= anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |
Cu Mihuta. Am castigat?
Noi iesim afara. Iar suntem singure toata ziua, la fel ca luni si vom fi si vineri

adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
ancadragoman spune:
Adra ai castigat ...mie mi s-a parut asemanarea evidenta nu?
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2