Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (169)
Raspunsuri - Pagina 3
abramburika spune:
Asaaaaa ... am revenit!
ancaD - atunci nu-mi fac griji ... cam aceleasi preocupari le are si Silvia
. Mai putin batutul in parc ... inca nu!
andreea - multumesc asemenea! Pai as fi vrut eu sa fie si Silvia sagetatoare ca mine, da' nu mi-a reusit
. Ce fain e la tine ca ti l-ai facut cadou pe Eric de ziua ta ... aproape
.
adra - situatia cu oole
sta in felul urmator: Silvia nu e innebunita dupa ele. Mananca, dar nu cu asa mare pofta. In schimb, ciorbele (de orice fel) si branza si/sau mamaliguta cu branza, da. Nici eu nu bat cu oole ... tati insa imi povestea ca de mic adora sa manace oua. Soacra mea era croitoreasa (mai e si acum, da' lucreaza mai putin), la tara, ii mai plateau femeile si in natura: oua, branza, lapte, pui etc. Eiii, tati statea si le pandea la usa pe femei sa vada ce au in traista ... daca vedea oua, se purta frumos cu ele, le primea bine, poftiti, va rog etc. Daca nu aduceau oua, le punea sa se descalte la usa, le zicea ca el s-a saturat sa scuture presurile ... hahhahahaa ... Cotetul cu gaini era sectorul lui, de buna voie si nesilit de nimeni se ducea si facea curatenie la ele (mai marisor fiind, nu ca Silvia), cum auzea un cotcodacit era primul sa le gadile in c*r pe gaini
...hahhahahahaa ...
_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
abramburika spune:
Daaa, iar nu-i nimeni pe-aici ... n-are lumea chef de vorba azi!
Eu m-am pus sa descarc un filmulet Baby Einstein (Van Gogh) (multam' adra
) sa vad daca o intereseaza pe Silvia ...
_
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
abramburika spune:
Mi s-a blocat ... nu stiu de ce ...
Daca tot nu-i nimeni, vorbesc eu singura pe-aici ![]()
_
abramburika spune:
Ia sa vad ... reusesc performanta sa umplu o pagina de una singura
???
_
adra_bell spune:
Te ajut Petro
Cum va spuneam www.elysee.fr/panoramic/index.php" target="_blank">Eva mananca singura.
La categoria puiul ciorii adaug ca se duce toata ziua la usa, bate in usa si il striga pe ta-su si a achizitionat un nou cuvant "gai"= gaina
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
abramburika spune:
adra - ce-ai pus acolo??? Esti fan Sarkozy???
Am vazut-o oricum pe Eva mancacioasa 
_
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell Te ajut Petro Cum va spuneam www.elysee.fr/panoramic/index.php" target="_blank">Eva mananca singura. La categoria puiul ciorii adaug ca se duce toata ziua la usa, bate in usa si il striga pe ta-su si a achizitionat un nou cuvant "gai"= gaina |
Sigur e Eva si nu Sarkozy?

Amira la fel face,bate in usa si striga:"popii"...
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adra_bell spune:
| citat din mesajul lui abramburika adra - ce-ai pus acolo??? Esti fan Sarkozy??? ![]() _ SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2 |

Tocmai vizitam virtual "casuta" lu' monsieur BruniRectific: Eva mananca singura
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui abramburika Eiii, tati statea si le pandea la usa pe femei sa vada ce au in traista ... daca vedea oua, se purta frumos cu ele, le primea bine, poftiti, va rog etc. Daca nu aduceau oua, le punea sa se descalte la usa, le zicea ca el s-a saturat sa scuture presurile ... hahhahahaa ... Cotetul cu gaini era sectorul lui, de buna voie si nesilit de nimeni se ducea si facea curatenie la ele (mai marisor fiind, nu ca Silvia), cum auzea un cotcodacit era primul sa le gadile in c*r pe gaini |

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adra_bell spune:
Buna dimineata!
Va las o
fierbinte pentru cand va treziti, ca aseara vad ca v-ati culcat devreme tare![]()
Miha, yummy yummy, ce-as mai manca niste moldovenesti d-aia. Am facut si eu o data, au iesit bunicei, dar nu ca aia pe care ni-i aducea, in fiecare an, o moldoveanca la servici.
Adela, bine ca imi spui mie sa nu fac blogul privat si apoi gasesc un mesaj de-al tau, pe un forum, ca intentionezi sa...Aaaa. si te concutez sa stii, de fapt de la tine mi-a venit ideea![]()
Creem, cum mai stati cu operatiunea intarcat?
Cam atat, ca prea ati fost tacute. Daca mai ploua si astazi innebunesc, nu stiu ce sa mai fac cu pitica in casa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii