Timisoara, Impreuna!(142) Emma, langa tine...

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Mihi, la multi ani, iti doresc multa sanatate ... ca restu vin, sa ai o zi superba azi

Va multumesc la toate pentru ganduri si urari

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Multzu fetele...nu-mi doresc decat sanatate...asta fizic...no bine si mental...iar spiritual...sa nu mai aiba loc in inima mea mania, furia, rautatea...si alte "calitatzi" dinastea care ruginesc sufletul... D-zeu a fost bun cu mine ..ii multumesc pt tot ce mi-a dat..si ca ma rabda pacatoasa asa cum sunt...m-am retras sa-mi fac "curatenie" in propria ograda...si cand gat vin sa va ajut si pe voi...doar sunt arhanghelitza mihi...va pup si va iubesc asa cum suntetzi...si va multumesc ca existati...am invatzat multe de la voi...si mai am de invatzat...luviu...

de doua zile imi da tarcoale raceala...ieri si alaltaieri m-o durut capu...Americanu abia suge si respira de muci...da trec ele toate...ssi vin altele...pe masura puterii fiecaruia...si de fiecare data devenim si mai puternici...merem la chinezesc..sa sfidam criza..n-am mai fost de anu trecut cand eram gravidoasa...

mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Mihi, La multi ani te pusi.
multa sanatate si implinire langa ai tai dragi
eu am fost plecata din oras azi, am ajuns nu de mult si-s rupta de oboseala. ma duc sa duc sa halesc ceva, ca fac omor...
Dana, le dau o parte la o biblioteca, o parte la o fatuca draga! altfel am niste (multe) deadline-uri si pana nu le razbesc sunt cam prinsa.
deya, suntem in grafic, fiecare la lesa lui, rezolvam si cu padocul in curand si-o fi bine.
marami,

in alta ordine de idei is amarata ca incep sa 'gust' din obtuzitatea oamenilor vis-a-vis de ceea ce inseamna adoptie.
ma intreb cand ne-om destupa la minte oare?!

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_adi spune:

pt Mihi..."La multi ani!" fie ca toate dorintele tale sa se transforme in realitate
nu mai vine odata primavara asta??????????m-am saturat de frig si de haine groase, Oana vrea cu bicicleta, dar iarna asta nu ne lasa
fetelor, sufar de un somnn, nu stiu ce sa ma fac, de cum ajung acasa de la lucru pana seara pe la 19 parca sunt teleghidata........imi doresc o zi in care sa pot spune "nu mi-este somn", credeti-ma e ca o boala
va pup pe toate

Mergi la inceput

da iubito, e o boala si se cheama astenie de primavara
ia o pastila de magneziu efervescent!
io am facut de 'garda' de la 2 la 6 azi noapte si cum n-am avut somn...am calcat. mdea...exact, ati citit bine...da' pot zice ca-i bun somnifer...dupa doo ore calcam in reluare si m-a furat somnul inapoi pe la 6 dimintea

Mergi la inceput

din 3 miscari am recuperat ce s-a mai scris azi, asa ca ma duc la ale mele, nu inainte de de a va zice, desi e seara, sa aveti soare in suflet si in ochi, sa aveti o noapte binecuvantata, sa visati frumos si lin si Lumina si Iubirea sa va atinga inimile. tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_adi spune:

intreba cineva de sotul meu..........nu a fost sa fie
iar despre criza, aici e criza continua asa ca nu o simtim, face parte din normalitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare.Scriu super in fuga, is la serviciu....

Mihi, La multi ani si zile senine!!!!

Gata sunt, ca baterie, ma simt si tare rau ... da#355; tot va pup si va doresc noapte buna!

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

mihishor multa sanatate si tot ce iti doresti tu de la viata asta

va pe toate in grup si en detail ...

Aida ... 13+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi, multi ani cu sanatate si numai impliniri, alaturi de cavalerii tai, Mihi !

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">pisicutza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">dulcineea mea, la "Clipe de viata 2008".

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput