Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 7
_giulianna_ spune:
Saaaaaaaaauuu pentru cine are mai multa dexteritate...
http://www.fold-your-shirt.com/
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
AlexaM spune:
Apropo de carnita...ma bag si eu..noi vom incepe (mai tarziu) cu piept de porumbel si apoi de curcan. De tara de la cineva cunoscut...e o idee...poate va tenteaza.
Babymom....
Eu nu as avea nici o problema sa alaptez alt copil, dar sa alapteze altcineva bebe meu...nu cred...decat in caz de forta majora...
Chiar ma gandeam cand eram in maternitate, de ce oare nu folosesc laptele muls de mamele care au in exces pt bebeii care plang de foame...
Le: Cred ca suntem prea snobi sa acceptam si nu cred ca igiena necesara s-ar respecta...
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
baby_boy spune:
Neata.
La Craiova ploua marunt..ce vremeeee
LA multi ani, Amik
Andreea de Irina , Hari de Cristinescu , Anda de 300, Efe de Ege La multe lunite
Babymom, sa va traiasca finuta si sa sva bucurati de ea, speram sa ii vina lapticul cat mai repede mamicii. Si soacra-mea povestea ca atunci cand n-a avut lapte, o vecina care era cu ea l-a alaptat pe al meu sot
Angelynna bafta azi la spital daca ajungeti..si sa nu luati nici un crocobaur de pe acolo
Lucutta multe..si multa sanatate puiului..sa scape de probleme
Anca multumesc pt. raspuns. Noi pana acum n-am servit decat suculet de mar si de morcov..dar nu prea a avut succes..nu are reflexul de impingere dar nu deschidea gurita. Insa azi am folosit razatoarea de sticla si am facut un pireut fin si asa i-a placut .
CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)
in asteptarea lui Radu
Radu Gabriel
baby_boy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlexaM Apropo de carnita...ma bag si eu..noi vom incepe (mai tarziu) cu piept de porumbel si apoi de curcan. De tara de la cineva cunoscut...e o idee...poate va tenteaza. |
Buna idee.. parintii mei asa mi-au dat la inceput..imi cumparau numai carne de porumbel..si uite ce mare m-am facut
CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)
in asteptarea lui Radu
Radu Gabriel
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui _giulianna_ http://www.pekride.com/medialith/hotstuffs/ |
Eu www.livevideo.com/video/6FBFA07BFBD7482081EDC71AF2392240/packing-a-t-shirt.aspx" target="_blank">asa impaturesc tricourile de cand am vazut acest clip!!! It works!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
tzitziri spune:
Laura...ca esti de-a mea, mai 'paranoica'
Angelynna, sa treceti cu bine de eco.La cat va duceti?
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Ankussa spune:
Neatza si de la noi
La multi ani sarbataoritilor zilei si un mare pup pt Amik .
N-am mai intrat in ultima vreme,am incercat sa vad poze si filmulete cu boboceii dar de pe telefon e un pic mai greutz ca n-am toate programelele instalate, oricum am reusit sa vad marea majoritate si toti sunt niste frumosi/e.
Babymom help. Stiu ca esti ocupata pana peste cap si cu finutza ta si cu casa si cu cei 2 bebici. Vladut are o eczema de vreo 2 saptamani pe obraz am fost la GP si i-a recomanadat Fucidin cu Aquose (o crema emolianta si care curata suprafata pielii). Dupa o saptamana jumatate de utilizat n-am observat nici o imbunatatire. Ieri am fost iar la GP si ne-a dat Hydrocortizon 0.5% pe motivul ca nu e infectie ci eczema si de aia n-a trecut cu Fucidin. Cand am ajuns la Farmacie, nenea de acolo s-a uitat pe reteta si mi-a zis ca el n-ar utiliza medicamentul pt copilul lui, ca ce daca are asa un pic de skin imperfection si ca l-ar folosi numai daca ar deveni itchy. Eu ce fac?
In rest imi vine sa ma dau cu capul de pereti ca tb sa vin acasa sa-i fac astuia mic pasaport. Dureaza cam 2 luni la Ambasada conform noii ordonante si lui nu i-a iesit nici certificatul de nastere (transcrierea). Tipele de la ambasada foooarte dragute (observati ghilimelele) m-au luat la bani marunti cand le-am cerut niste informatii si m-au trimis sa ma uit pe net in conditiile in care site-ul lor e un talmes balmes.(si oricum aveam habar mult mai mult decat persoana respectiva). In sfarsit...
Nikolici stiu ca tu ai calatorit cu avionul cu bebita, cum s-a comportat? Stiu ca pana in Elvetia nu e decat o ora jumatate parca, de la mine pana acasa sunt vreo 3, sper sa nu il afecteze presiunea atmosferica.
Si ultimul punct pe ordinea de zi, fetele cu cezariana cat de mare e operatia voastra? Pe mine m-au taiat de urgenta si e cam maricica operatia adica se intinde aproape dintr-un capat in celalat si e tot rosie urma. La voi cum e?
Despre diversificare va povestesc altadata, acum sunt pe fuga. Pup pe toata lumea.
LUCUTTA spune:
Tzitziri da l-a vazut ieri dr lui si mi-a zis ca a coborat putin exact asa s-a exprimat si sa fiu atenta daca cumva ii fluiera pieptul sa merg cu el la urgenta .Ma gandesc ca daca nu intervin cu antibiotic merge spre plamani de asta a zis ca a coborat putin.
Toata noaptea l-am aspirat si am stat cu el in brate ca era mai rau daca statea culcat.
Miercurea trecuta am iesit cu el afara ,era cald,soare dar a batut vantul putin si cred ca l-a prins atunci ca el tot cu gurita deschisa era gangurind.
Febra nu a facut deloc.
Vineri merg cu el la control sa vedem ,iar daca nu e mai bine pana maine atunci merg mai repede.Dimineata si seara e mai rau cu tusea.
andy.p spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gaia.nevia
Eu www.livevideo.com/video/6FBFA07BFBD7482081EDC71AF2392240/packing-a-t-shirt.aspx" target="_blank">asa impaturesc tricourile de cand am vazut acest clip!!! It works! Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii ; my blog Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
Super tare!
Da cat ai exersat pana ti-a iesit?
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei