Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (75)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Luminita,scuze
Am avut ieri o discutie cu pediatra care vine acasa si intrebam cand e 'cel mai ok' sa plec perioada mai mare cu David de acasa (concediu de ala gen o saptamana).Pentru ca daca dupa doua zile (respectiv o noapte plecata) el face super urat in masina, cum o sa faca mai mult plecat?
Si raspunsul a fost:pai cam pe la 10 ani poate sa va intelegeti cu totul cu el.

ei, n-ai de ce sa-ti ceri scuze, chiar nu intelegeam.... adica nu te-am tras de maneca sau ceva, da' nu era clar ptr mine.
Asa e, probabil ca daca astept, tot asa va fi si mai tarziu, desi mie mi se pare ca se cam schimba lucrurile pe zi ce trece.... mai ieri ma plangeam ca sunt bazaiti cand ii scot afara si acum, de vreo 3 zile pare-mi-se, e totul ok... om vedea, acum nici eu nu ma simt pregatita sa plec cu ei, asa ca, mai stam.

sper ca nu te-ai suparat, da' trebuia sa intreb daca nu pricepeam...of.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

A intrebat o mamica (scuze dar nu mai stiu cine ) de cicatricea de la ceza. La mine e destul de micuta si foaaaarte jos facuta. Dar e inca groasa si tare la atingere. La culoare e roz aprins. Sper sa se mai estompeze in timp, dar cu siguranta nu va arata niciodata ca cea de apendicita care nu prea se mai vede...Oricum sunt foarte multumita de cum arata.

Sabinel voi ce mai faceti ? Pup dulceata mica

De Simof stiti ceva ? Vorbeste cineva cu ea ? Oare cum e puiul mic ? Or fi trecut arsurile de pe manute ?

Nerantula cum merge treaba cu kk ? Ai incercat cu prune ?

Dya la voi cum merge cu papa ? Parca si voi aveati probleme cu kk. Sunteti bine ? A mers cu marul si para la steamer ?

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Piolica, da-i incolo cu cremele si criza lor cu tot.

Tinand cont ce vreme e afara, va las si pe voi sa vedeti si sa ascultati ce fac eu acum
Ii iubesc pe baietii astia!!! Si clipul! mai ales cand ploua si cu atat mai mult ma ia nostalgia cand il am pe fi-miu in bratze

daca va plac asa cum imi plac mie, daca ii mai stiti din adolescenta, enjoy!!!

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

Fara criza nu exista duel, fara duel viata este o rutina, o agonie lenta. Fara criza nu exista valoare. În perioada crizei înfloreste ce-i mai bun în fiecare, pentru ca fara criza orice vant este o mangaiere. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Eva, imi plac A-ha la nebunie!!!! Mai ales melodia asta.... sar'na, aveam nevoie!

Eu de dimineata ascult Vaya con Dios, oarecum tot in ton cu nostalgia de afara.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Nu stiu cine spunea de calatoria cu avionul, cred ca era Boo. Nu ai de ce sa te temi, la virsta asta copiii devin foarte curiosi, asa ca o sa se uite la toti pasagerii si se va simti super bine. Elsa a calatorit prima data cu avionul cind avea 50 de zile (plus cu doua trenuri dupa pina la destinatie) si a fost super ok, a fost tare cumintica. Singura chestie pe care trebuie sa o ai in vedere, este sa ii dai sa suga laptic sau o suzeta si la decolare si la aterizare, ca altfel i se vor infunda urechile si va fi cam nasol.

Luminita, acum ca te vazui pe forum, sa nu uit sa-ti spun, sa stii ca m-am gindit mult la tine cum o sa te descurci acum cu diversificarea. Ai toata admiratia mea! Sper ca zeul diversificarii sa fie blind cu tine si cu pruncii tai. De fapt zeul asta sa fie blind cu toate fetele de aici.
Ca tot veni vorba de diversificare, o sa incerc si eu sa adaug si alte radacinoase la morcoveata asta neiubit de pruncul meu! Elsa il primeste destul de ok in biberon, de fapt pediatrul mi-a ziz ca majoritatea copiilor il refuza sub forma de piure la inceput, asa ca e bine sa-l punem in biberon pina se obisnuiesc ei cu gustul si cu noua textura. Dupa care, incet, incet, sa incercam cu lingurita.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Tzitziri exact cum ai zis tu fac.

Babytza,bine ca ati rezolvat problema tehnica la timp si nu ati suparat soricelul

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Luminita, bine ca ne-am inteles pana la urma...si e normal sa intrebi.

Apropo de intrebat...Eva, stiu ca ai scris mai devreme un mesaj frumos caracteristic pentru tine si in care spuneai ceva la sfarsit de independenta conform lui dr Sears..si apoi puneai un cuvant....apoi ai editat mesajul.Era greseala de tipar sau sunt eu ignoranta?...dar chiar suna ciudat....

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Na, apropo de diversificare, scriu si eu experienta noastra, poate e de folos cuiva.
Io n-am mai prea auzit asa ca fi'mea, poate Falkone a lu' felicic (feliiiii ), ea a mancat din prima orice i-am pus in puree-ul de legume, indiferent de consistenta. Am inceput cu legumele fierte, la care adaugam zeama in care au fiert, blenduite bine. Initial am inceput si noi cu biberonul, apoi a mancat foarte fericita cu lingurita. Apoi am descoperit oala pt fiert la aburi si am zis sa ma updatez si eu... si tot de atunci am dus adevarate batalii cu pitica, am incercat sa-i fac supa din diferite combinatii de legume, mai putin cartof, inca n-am ajuns aici. Asa ca am facut jonglerii cu morcov, patrunjel radacina, pastarnac, dovlecel, telina. Nimic nu-i mai convenea. Azi m-am hotarat sa incerc sa i le fierb. Cine credeti ca mancat absolut tot (aprox. 150 g) fara nici un fel de proteste, ba chiar ar mai fi balotat daca mai era? Asa ca din pacate pt oala mea de fiert la abur, eu o sa merg pe fiertul clasic..

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Piolica la noi nu a fost asa. Mai sunt si exceptii...
Piciul nu ar fi mancat nicicum supa sau suc cu biberonul...La noi a fost dragoste la prima vedere cu lingurita. Si din ce i-am dat pana acum a acceptat cu placere tot, nu a facut nazuri...la noi buba a fost cu biberonul, pe ala are ceva nervi.
Papa solida ii place la nebunie si chiar ne miram de el mai devreme ca a papat pe nerasuflate 220g piure de legume (azi a avut in meniu dovlecel, cartof dulce si brocoli + branzica de vaci)
Sper sa il tina tot asa si mai tarziu cand vom manca si carnita si alte minuni...

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Fetelor fimiu ma uimeste si azi, a ras 250 de ml lapte, doamne ajuta sa o tina asa, o fi normal, n-o fi normal sa stea multe ore nemancat apoi sa pape atat...nu stiu, dar ma bucur ca papa, i-o placea orezul de la nestle pe care l-am pus ieri si azi
Dar supa mea nu a avut succesul pe care l-a avut aia facuta de cumnata

Am si eu o intrebare despre calatoria lui bb cu avionul, bb plateste bilet intreg?

Lumi

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput