Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (75)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Ankussa, am gasit reteta dar nu pricep ce scrie....decat vitamina B si glicerina...
am facut o poza, poate ne ajuta babymom...

blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Andreea ada sa iti traiasca sotul !!!!

Laureta ici galuscutelor Iar maimutica e delicioasa , o pap

Lumi ma bucur ca sunteti bine si bafta mai departe cu papica. Imi dau seama cat iti este de greu cu doua guri de hranit
Am rezolvat cu blenderul, a venit soata cea puternica si mi l-a desfacut inainte sa inceapa circul

Amik auzi la ea...baba ....

Ma duc si eu sa pap , mi-am facut niste peste la gratar

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Ange, Boo, Musette

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Musette, eu eram tentata sa ii dau albitura asa...10%.Nu stiu de ce imi suna mie tot morcovul baza.Dar daca zici ca e ok cantitati cam egale albitura-morcov pai atunci asa fac maine

Si de pe o zi pe alta am vrut si eu sa ii las,dar pana acum am tot 'sacrificat' ce ramanea.Cum ii incalzesti maine?In apa calda (cu recipientul scufundat acolo?)

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nocom imi pare rau ca nu mai vrea sa suga de la tzitzi Sper sate tina cat mai mult sa ii pui in biberon si sa mai continuati cu san

Musette felicitari pentru papa Pup mancaciosul

Ankussa multi pupici

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Luminita,scuze
Am avut ieri o discutie cu pediatra care vine acasa si intrebam cand e 'cel mai ok' sa plec perioada mai mare cu David de acasa (concediu de ala gen o saptamana).Pentru ca daca dupa doua zile (respectiv o noapte plecata) el face super urat in masina, cum o sa faca mai mult plecat?
Si raspunsul a fost:pai cam pe la 10 ani poate sa va intelegeti cu totul cu el.
Scuze ca nu am explicat..poate a parut mai deplasata intrebarea, dar la mine venea dintr-un context pe care intr-adevar poate trebuia sa il explic

Eu sincer am crezut ca o iau razna si doar cu unul care plangea din toti rarunchii....cu doi o luam deja pe aratura.Dar asta cred ca se aplica la orice, nu numai la plecatul din localitate.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Ada, spuneai acum cateva capitole ca incepusei sa ne spui de ce esti suparata dar ca ai sters ca n-are sens. Pai eu cred ca are sens...te mai descarci si tu...toti avem nevoie din cand in cand. Nu stiu in ce masura sfaturi de la noi te vor ajuta (ca ai o minte matura si sunt convinsa ca poti gasi singura solutii) dar macar o vorba buna te poate face sa te simti mai bine.

Daca te deranjeaza postul meu...ingnora-l.

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_ada spune:

babytza multumesc mult
fetelor si maia papa sau as vrea eu sa pape pireutz tot de mai multe radacinoase(morcov,pastarnac,telina si patrunjel)

mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

reteta
acuma, eu sper sa nu fi incurcat retetele, ca ea ne da tot felul de preparate...de aceea zic sa cerem parerea lui babymom

blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Tzitziri exact cum ai zis tu fac.

Babytza,bine ca ati rezolvat problema tehnica la timp si nu ati suparat soricelul

de Luca

Mergi la inceput