Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (75)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata

Ce mai fac bebelashii?????

Noi suntem la fel, adica tzitzi DELOC!!! Desi am facut pauza o zi si o noapte am zis sa vad daca o uita ca nu-i place si am incercat aseara din nou si azi... insa acelasi refuz si plans isteric!!! fara macar sa incerce sa suga cat de putin...

Insa acum ma mulg si ii dau laptele meu in biberon, asa il vrea , e ok. Ieri abia am reusit sa scot la fiecare muls cate 50 ml din sanul dr si 30 din cel stang, insa vad ca astazi stam super bine, acum am muls 120 din dr si 70 din stangul... asa mai da...

Asta este, m-am resemnat O sa bea lapte de mami doar din biveron cat m-or tine nervii si timpul sa ma mulg... cand nu oi mai putea...asata este trecem pe LP.

Cam atat despre noi... o sa incepem curand si diversificarea... poate in we.vedem.

giulianna Edi al nostru este MINUNAT ca de obicei. Ne-am delectat cu filmuletele lui.... chiar ne era dor. Dariei ii place mult cel cu Brrrrrr. Asa se mira si se apropie cu fata de calc cand il vede....

Pupicei de la noi

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

neatza fetili stiu cam tarziu, dar.....oofffff ce vreme, ca nu mai vine odata caldura aia, ca mam saturat sa stau in casa,sper ca am voie sa spal azi?? ca ieri stiu ca nu am avut voie......

BOO vb. in cap. trecut de vacanta si ca pleci in grecia, unde te duci??? si cand??? ca si noi vrem sa mergem acolo.....iar cu avionul am prins o frica de el

APROPO eu cica am inceput diversificarea dar nu iam dat decat vre-o cateva zile, ca miam dat seama ca inca se mai poate sa mergem cu tzitzi, este vre-o problema????

mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Noi facem kk3-4 / zi de cateva luni bune.Fara probleme.

Si ca tot vb de kaki, s-a mai vb pe aici (Anamona) de toilet training, cand facem al olitza.
citesc acu din Sears si el zice asa: toilet training, better late than early."The pressure is off parents to toilet train early. Gone are the days when toilet training was equated with good mothering. In those days, the earlier the baby was eating three squares a day, weaned, toilet trained, and inependent, the "better" the mother was. And it's no wonder. Hand washing and line drying the laundry were enough reason to push anyone to potty train their baby as soon as possible[...] We now know that the nerves and muscles governing defecation and urination do not mature in most babies until 18 to 24 months. As an added fact supporting later training, babies who egin toilet training later achieve control faster than those hurried to the toilet earlier.
As when determining readiness for solids, watch your baby, not the calendar, for the following "I'm ready to learn" signs:
-imitates you toileting
-verbally communicates other sensations, such as hunger
-understands simple requests such as "Go get ball"
-begins to push diapers off when wet or soiled, or comes to tell you he's dirty
-climbs onto the potty chair or toilet
-stays dry longer, at least 3 hours
-investigates his/her body equipment.

Am mai citit ceva interesant despre stranger anxiety: e normal sa fie reticent, dupa 6 luni, la straini si la a fi luat in brate,(nu trebuie sa ne justificam "vai si e asa sociabil de obicei") e chiar un semn bun daca e asa ( va acorda voua incredere, asteapta sa zambiti altora si sa ii confirmati ca altii sunt ok, nu ii fortati sa accepte alte persoane pe principiul "socializeaza", trebuie facut treptat, sa treaca ceva vreme pana are incredere in persoana.

Inca ceva, la varsta asta ei incep sa exploreze. De ce atunci and stam langa ei se joaca, se tarasc si cum plecam de langa ei plang? E perfect normal. Ei au nevoie de confirmarea noastra pt orice realizare. Daca ati observat cand fac ceva nou se uita la noi sa le confirmam ca e ok, sa le zicem 'bravo" sau sa ii asiguram ca sunt in siguranta. La ei e ceva de genul "the body says go, the mind says no", doresc sa exploreze dar sub ochii nostri. Zice fff frumos Sears: COPILUL VREA SA SE CATERE PE SCARA INDEPENDENTEI DAR ARE NEVOIE CA CINEVA SA II TINA SCARA

V-a placut? Mi se pare fff frumos.

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

Fara criza nu exista duel, fara duel viata este o rutina, o agonie lenta. Fara criza nu exista valoare. În perioada crizei înfloreste ce-i mai bun în fiecare, pentru ca fara criza orice vant este o mangaiere. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

v-am citit, am vazut pozici cu Noah care sta frumos in funduletz, filmulete cu Edi care n-are nici el stare. niste draguti si sa vedeti de acum incolo provocari!

eu am niste stari tare naspa...astept sa treaca, ca stiu ca nu am altceva de facut...cel mai probabil sunt determinate hormonal...de problemele lunare care se apropie. la asta mai contribuie si unele lucruri care ma deranjeaza si nu le pot "varsa" cui trebuie

blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Hehehe, si eu fac dus cu Carla in scoica, ma epilez la fel, spal vase sau pregatesc mancare cu ea in bucatarie. Car scoica aia peste tot

Eva, mortal Noah, ca falcute dulci are

idem
fi-miu e as in secretele mele, nici sotza-miu nu le stie asa bine

multumim, multumim, fetelor

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

Fara criza nu exista duel, fara duel viata este o rutina, o agonie lenta. Fara criza nu exista valoare. În perioada crizei înfloreste ce-i mai bun în fiecare, pentru ca fara criza orice vant este o mangaiere. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Ziua buna tuturor!

Preety, Babytza, Baby_boy, Boo, sar'na ca v-ati gandit la noi! [pup. Sunt aici, am reusit in final sa citesc tot din urma... si ieri v-am citit, dar n-am avut timp sa mai si postez... Noi tot fuseram in plimbari zilele astea, si-am lipsit de la raport... mi-ati lipsit!

In plus, o data cu diversificarea se duce si putinul timp liber pe care-l aveam.... e mai greu decat cu bibele, singura fiind... si masa, e o adevarata distractie.... am reusit sa murdarim la o masa 4 bavete, 2 scutece mari (ii hranesc in scoici deocamdata si pun scutece, altfel... adio scoici), muuuulte comprese, 2 body-uri.... Iedul e un zapacit mic, baga tot in gura si lingurita, si morcov, si degete, si scutec si bavetica, daca s-ar putea, toate deodata.... dar papa f bine, amandoi. Le place morvocul, papa cam 70-80 gr / masa, uneori le dau de 2 ori pe zi, papam si cereale dar nu suntem fan, ceea ce e bine, ca oricum suntem pufosi... bem apa, bem ceai - de sunatoare cu anason le place cel mai mult -, azi am baut pentru prima oara si suc proaspat de morcov, Robi a lins 50ml . Am hotarat sa nu ma mai chinui cu lingurita si lichidele, mai ales ca sunt 2 maini contra 4 maini si 4 picioare si e cam greu, asa ca le bem din bibe. Mancarea solida o papam cu lingurita, pe care o cunoastem si care ne e prietena.

Revin, am mai multe de spus.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

CosmyB, te am si pe tine si pe Maya. Magneziu zici? Vitamina fericirii? Hm... rau nu face... om vedea.

Laura si

Babymom, felicitari ptr fata finutei! Are un nume f frumos... sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea cu totii! De asemenea, felicitari ptr nepotel!!! Si eu mai astept unul, ca avem deja unul de 3 anisori... ast' mic vine acum, in martie sau aprilie....yupiiiiiiiiiii!! Ce de bebeloi prin jur...

CD, o mare pentru cum ai rezistat la cumnata, chiar de 8 martie.... of.

Nocom, imi pare rau... nush cum sa va ajut, doar sa ma rog sa fie mai bine...! Tot e bine ca papa din bibe, zic eu.

Ada, si nepotul meu adora locomotiva Thomas, ca si Teo... banuiesc ca de ea aminteai, nu, cu nush cate capitole in urma...? fratiorii dulci, vazut poze!!
Ah, si cadita e dementiala, singurul dezavantaj e ca nu o poti folosi decat pana pe la 5-6 luni, in functie de cat de pufos e bebe...

_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Eva, bine punctat cu nevoia de securitate a bebelusilor!
Luminita, chiar ca te dadusem disparuta! deci pana la urma te-ai descurcat si cu diversificarea hunilor! bravos! e bine ca le place papica, un stres in minus:)
Razvan al meu iar e in greva de lingurita...nu mai vrea sa deschida gurita...o fi cumva ciclica treaba asta...ca asha a fost si luna trecuta in apropiere de ziua lui...

blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Offff ce personalitate mai are nora-mea.
Nocom imi pare rau ca Dariutza noastra nu mai vrea la san dar imi pare si bine ca ai lapte. Mulge-te cat de mult poti si sa speram ca revine la sentimente mai bune incapatzanata asta mica
Va pupam!

Lumi

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput

LA MULTE LUNITE pentru Andreea de Irina , Hari de Cristineescu , Anda de 300, Efe de ege! Sa fiti sanatosi, puiuti!

LA MULTI ANI amik! Cu sanatate si bucurii, impreuna cu cei dragi! Cred ca glumesti cand spui ca esti batrana.... eu inca nu am implinit 27 de ani, mai am putintel, dar mai am mult mai mult pana la batranete... mi-am propus sa ma consider batrana cand voi avea sufletul pustiu si batran.... mai e mult pana atunci!

auzisem ca borcanele Hipp sunt din belsug in lanturile MegaImage, nu am verificat insa... dar vad ca si baby_boy spune ca le-a vazut in LaFourmi in Ungaria, deci se poate. LaFourmi = MegaImage, mai nou.

_
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput