Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (75)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Laura multumim, sunt foarte incantata de crinul meu si de cum creste am mami si copilasii

Baby_boy si Oana se pare ca azi nu mai mergem

Oana ce ma bucur ca a papat

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

la ce vreme e afara presimt multe pagini scrise azi.

Eva asa fac si eu dus, cu Thea langa mine - oricum pana la 3-4 ani ei nu prea constientizeaza cum e cu diferenta de sex, plus nu or sa mai tina minte.

Servetele - eu folosesc Huggies pure water iar cand nu gasesc Pampers sensitive -- pe cosmeticsdatabase au grad de risc 6 --deci nu e chiar asa grav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

mamama ce tricouri
totata viata mea m-am intrebat cum impaturesc vanzatoarele hainele care sunt vazute de clienti la fel de frumos ca in cutie...habar nu aveam ca poti face tu singurel asta...ma gandeam la vreo masinarie in fabrica.
ma duc sa exersez nu ca nu as avea un milion de alte lucruri de facut

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Hehehe, si eu fac dus cu Carla in scoica, ma epilez la fel, spal vase sau pregatesc mancare cu ea in bucatarie. Car scoica aia peste tot

Eva, mortal Noah, ca falcute dulci are

Edit: n-as avea nervi sa impatur tricourile asa, al meu sot poarta camasi pe care (mai nou) si le calca singurel . Eu urasc sa calc, il mai "ajut" doar din cand in cand.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ankussa

Vladut are o eczema de vreo 2 saptamani pe obraz am fost la GP si i-a recomanadat Fucidin cu Aquose (o crema emolianta si care curata suprafata pielii). Dupa o saptamana jumatate de utilizat n-am observat nici o imbunatatire. Ieri am fost iar la GP si ne-a dat Hydrocortizon 0.5% pe motivul ca nu e infectie ci eczema si de aia n-a trecut cu Fucidin. Cand am ajuns la Farmacie, nenea de acolo s-a uitat pe reteta si mi-a zis ca el n-ar utiliza medicamentul pt copilul lui, ca ce daca are asa un pic de skin imperfection si ca l-ar folosi numai daca ar deveni itchy. Eu ce fac?

Ankussa

si Razvan a avut o eczema pe fata, ca o pata rosie, care se marea usor si era si un pic aspra.
ne-a dat dr un preparat pe care l-am facut la farmacie. stiu sigur ca nu continea cortizon, dar tr sa caut reteta.
nu i-a trecut chiar imediat, dar in vreo 2 saptamani de utilizare o data, de 2 ori pe zi, a trecut. acum nu mai are nimic.
dupa ce se trezeste Razvan caut reteta

blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ce tare sunt...mi s-a intepenit capacul de la blender...am pus legumele direct din steamer si s-a blokat
Io ce ii dau acum sa pape ???? si cum naiba desfac blenderul ????

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

aoleu, babytza...sa ne zici cum rezolvi situatia

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Babytza, stiu ca nu e de ras mai ales cand te asteapta un bebe infometat, dar cam asa am patit si noi ieri cu recipientele Avent.
Am pus piureul intr-unul, am pus capacul si l-am bagat sub jet de apa rece sa il aduc la o temperatura normala...dupa aia m-am chinuit 5 minute (nu exagerez) sa scot capacul care se infiletase asa cum scrie la carte

Solutii tehnice nu am

Angelynna, dar cand va duceti?

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

cadita am luat-o depe bimbomarket, dar vad c nu mai au stoc...

doar cu t-shirt... am reusit si eu. am incercat si maneca lunga dar trebuie miscari suplimentare...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

La multi ani, amik!!!!
La multi ani pentru toti bebelushii care azi fac frumoase si fragede varste!!

Razvan

Mergi la inceput