Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 11
claudinna spune:
Nocom, bine macar ca a mers asha. e important sa pape lapte de la tine, daca tot ai!
va tin pumnii!!
ai schimbat cumva parfumul, gelul de dus....??
si acum, sa ne descretim putin fruntile: www.dandragomir.biz/index.php/negocierea-in-afaceri.html" target="_blank">mie mi-a placut
blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
300 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babymom75 Buna dimineata! Da' ce e cu tacerea asta? Va savurati cafelele in liniste? Ieri am baut si eu una lunga-lunga, dar tot mai buna decat deloc, ca nu stiu cum as fi rezistat fara. Azi o iau de la capat cu alergatura. Finuta mi-a dat desteptarea la 7 - ca ce sa faca daca sughite fata??? Va dati seama ce ma asteapta in zilele/saptamanile urmatoare!? Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
Buna dimineata! Ai ceva de alergat si astazi :)
Noi mai putin; ieri m consumat cam multa cafeina si am dormit pe bucati, iar seara am fost cam agitata, ma simteam de parca aveam mai multe ramoe in acelasi cap si vorbeau in acelasi timp. Huh, bine c-a trecut.
Va multumim din suflet pentru urarile de bine, la fel va dorim si noi, tuturor, chiar daca am renuntat sa mai scriu la multi ani.
amik si multe impliniri alaturi de cei dragi. Si poate-ti faci timp sa ne mai zici de voi.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
luminita2008 spune:
Claudinna, Giulianna
Ramo, ma bucur ca esti mai bine, ca te-ai lamurit cu sotul si ca a iesit iar soarele! Super Ada cu marul!
Oana, ce bine ca ati plecat din oras! Mie mi-e un dor de munte de numa numa, dar noua ne e cam teama, nush cum o sa ne descurcam cu doi in masina daca plang... brrr... cred ca mai astept sa creasca un pic piticutii.
Lucutta, multa sanatate puiului! Sper ca e mai bine.
Giulianna, e super de super Edi! Ma bucur mult ca mananca, e baiat mare, nu gluma! M-am delectat cu filmuletele!!!
Kid, bine ai revenit, chiar ca mi-ai lipsit! Tuturor, de altfel!
Preety, ieri n-am avut timp decat sa va citesc pe fuga, a fost mama la mine toata ziua, am iesit si cu picii pe-afara...
cat despre prima cazatura a Sorinei.. of... pup gogosharul curajos, si pe mami o pup mult, sa nu mai planga, ca se mai intampla si de-astea....
Anca, nu te invinovati, o sa fie bine, o sa vezi ca o sa pape si laptic! Carla!
Clau_geo, felicitari ptr reusita! (la dizertatie ma refer)
Feli, ce frumos ai spus, ca bebeii ne cresc pe noi ca mame.... mi se pare f adevarat. la fel am patit-o si noi cu diversificarea, ei mi-au spus cand sunt pregatiti, ca atare acum papa tot piureul de morcovi pe care-l fac....nu fac nazuri deloc si ne-am obisnuit f repede si cu lingurita.
Babytza, ai rezolvat cu blenderu' ala??? Sper ca e satul soricelul...
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
_giulianna_ spune:
Amik
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
luminita2008 spune:
Am vazut toate pozele si toate filmuletele cu boboceii, sunt toti niste scumpi, fara exceptie mi-au placut mult! Suntem cu totii niste frumosi!
Noi trecem printr-o noua etapa. Zi de zi ne facem mai frumosi si mai isteti... incepem dimineata cu o poveste, asa, pe nemancate, cu cucu' gol, - Joy, sar'na, in fiece dimineata ne gandim la tine! -, apoi papam si apoi joaca + ora de canto a lui mami, mai nou pe Cleopatra Stratan, le place f mult! Apoi nani, pe unde pica, nici nu ma mai chinui sa ii adorm, doar ca se cam trezesc daca nu ma simt prin zona... in fiece zi ma uimesc cu cate ceva, nu ma mai satur de ei, imi vine sa ii mananc!!!
Despre alaptat alt bebe: as fi facut-o cu siguranta, cat despre bebicii mei, nu sunt de acord sa ii alapteze altcineva doar in caz de forta majora....
Si eu car cele 2 scoici peste tot, m-am ferit insa de dus, nah, spuneti-mi ca sunt pudica sau paranoica, asta e....
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
anamona spune:
Eva super Noah stand in funduletz.
Foarte frumoase citatele din Dr Sears mai ales acum cand la voi incepe o perioada in care progresele se vor succede mult mai repede decat pana acum.
Bineinteles si legat de toilet training, indicatiile din Dr Sears sunt foarte clarificatoare pentru mamicile ce vor sa incerce toilet training-ul mai devreme.
Metodele de care pomeneam eu nu au nici o legatura cu metodele alea antice in care se punea copilul de cateva luni pe toaleta si era lasat acolo pana facea ceva. Urmand metoda EC, copilul ajunge sa ceara la toaleta cam tot in jurul varstei de 18 luni - 24 luni, cazurile de pe youtube cred ca sunt foarte putine. De fapt EC inseamna doar urmarirea semnalelor copilului (mama observa ca vine P/C si il duce la toaleta fara a forta copilul sa se tina), fazele urmatoare tin de toilet training ( copilul cere la toaleta si dupa aceea merge singur).
Cred ca iti urmez si eu exemplul si ma apuc sa mai citesc din Baby Book pe acest timp ploios :)
Multi pupici
300 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amik multumesc mult, babytza!!! fac 27 ani...sunt batrana. nush unde au zburat anii astia dupa 20...parca ieri m-am maritat! si acum, iata, imi sarbatoresc varsta cu doi pui in brate! sunt super fericita! |
ma bucur c-ai intrat. Dar...batrana??? Cred c-ai nevrozat jumate de forum, pe mine printre ei. Pai eu ma simt tanara duamna mea
Acum sa nu te superi pe mine, mai glumeste omul, sa fii sanatoasa si bafta cu diversificarea. Cu ce subtiei piure-ul? Cu apa sau zeama?
Feliii, da' lu' al meu nu-i place pescuitul. IO ce fac acum cu peste bio?
Cu restul o rog pe soacra, si-i cumpar eu boabe (ca am vazut ca ei cumpara concentrat ca se gaseste la magazinul din coltz). Ofof, mai mai...
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
Ankussa spune:
Claudina, sarumana de raspuns. Nu stiu cum as putea
sa dau la preparat o reteta aici dar nu-i bai, o rog pe mama
sa se duca la farmacie si eventual o iau cand vin acasa. Dar in cazul vostru a prelevat doctorul
vreo proba inainte sa va recomande preparatul sau cum?
Eczema lui Vladut arata ca un fel de pata rosie de marimea unei
monede cu putine pustule in mijloc. Cred ca se si intinde caci
am observat o alta urma rosiatica langa ureche.
Scuze scriu de pe tel si cam gtabit, sper sa nu fii facut multe greseli.
pup
laureta spune:
Buna fetelor. Multumesc tuturor pt urarile facute de ziua mea
Noi am fost plecati din Bucuresti si duminica sera ne am intors.
Bianca a inceput sa refuze bibe, am tot citit si cica e din cauza ca am inceput diversificarea si a dat gust de mancare. Miine mergem la doct pt vaccin si o so intreb pe doct. Sa ne tineti pumni, nush ce am cu vaccinurile astea de mi e asa frica.
Amik La multi ani
Eva pupam baiat dulce foc, s a schimbat mult si e un frumos
Giulinna Edy e un vorbaret
Lucutta, multa sanatate puiului
Andy pe tine te stiu in grupa mea adica la cele care ne ia vantul Cum esti cu greutatea? Eu slabeeeesc
Io nu reusesc sa va cetesc mey ma ia ameteala ce repede scrieti, revin
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
piolica spune:
hello, hello!
anamona, merci pentru link! te cam inspaiminta ce gasesti acolo! nu sint paranoica, insa incerc sa ma documentez si sa-mi indepartez copilul, pe cit se poate si in limita bunului simt, de anumite pericole. Citeam mai deunazi de unii nebuni, super ecologi, care stau in virf de munte si nu cumpara mai nimic, hainele sint de la rude, mincare e ceea ce cultiva ei pe o mica parcela si asa mai departe. Astia sint de-a dreptul nebuni!
Eva, Occitane nu e nici pe departe organic, ci doar au produsele facute din plante / flori din Provence, atit! Au ei acum o gama bio, niste creme pe care ti le poti face singura. Asta da, insa celelalte produse, nu sint deloc bio. Oricum, mie imi place Occitane fff mult si ma dau la greu cu el, insa pt un bebelache cu pielea atit de fragila, prefer sa-i iau produse bio sau cit se poate de naturale (iar la asta ma refer la sampon de dus si crema pt fundulet). Apropo, eu nu stiam ca talcul e daunator, pina ieri seara cind am citit acel articol romanesc pe care l-am copiat in mesajul meu. Iar eu ii dadeam cu talc Elsei la fundulet.
Vreti sa va mutati in Franta? Nici aici nu sint ciinii cu covrigii in coada! Glumesc! E mult mai bine decit in romania, dar nu mai e cum era acum citiva ani, criza asta i-a zapacit si pe francezi.
pupici la toate fetele
Mamica fericita de bebelina Elsa