Colectia de toamna - iarna 2005 (231)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

am cautat ieri in toata diverta din mall vitan magic english, ciu-ciu. de unde ati luat-o, bre?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

anda, e pe la chioscurile de ziare. in romana e plin. consta dintr-un dvd si o revistutza, poster &autocolante prinse pe un carton urias, de culoare predominanat galbena. parca e de la deagostini

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

merci corap. o sa ma uit sapt. viitoare. in we, din fericire, plec:)

ce cos de oua sa bricolam, nu e cam simplu? cumpaeri un cosulet, pui oau in el si broicolatul se refera ca impodobirea cosuletului? sau vrei sa facem cosulet cu mana noastra?! phii, asta ar fi prea greu, cred. nu stiu.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Ce mai fac bolnaviorii, nu vine nimeni cu o veste buna de dimineata?

Dordia, m-am socat ieri (scuze ca n-am mai apucat sa zic): febra 40??? Mult prea mare sa fie de la dinti si chiar si de la varicela, zic eu... Cum mai sunt puii tai?

Tania, super cadou!
Daaa, facem intalneala la SB!!! Coralia?
Cu puii, la locul de joaca?

Btw, propun si eu o tema vesela de dimineata: cu ce v-ati rasfatat voi ultima data?

Rasp. meu e cam cu rasul/plansul: azi m-am trezit - culmea!- odihnita la 7 sa-l pregatesc pe Cristi de gradi iar Ana a dormit pana dupa 9. Intre timp, am avut si eu un md in liniste si pace, finalizat cu cafea - iarasi linistita - in fata calculatoului
Chestie care mi-a iesit pe nas de la 9 incolo, cand s-a dovedit ca Ana a dormit atat caci a facut febra de la vaccinul de 1 an. Si pana acum tot intr-o maraiala am tinut-o .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

pai era doar o idee. poti sa cumperi cosul, da' ouale tre sa le vopsesti tu, sa le aranjezi artistic, sa fie asortate culorile etc.
da era numai o idee, sa anim forumul ca nu prea era activitate.

din punctul meu de vedere pot sa las la o parte cosul, ca nu tin si sa trecem la altceva... un cozonac (glumesc, la cozonaci pot fi cel mult membru al juriului)

IDEI?

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Mie una mi s-a facut frica de cata munca & timp presupune un bricolaj V-as propune ca tema un decor de Paste: un colt, o masa etc. Poate contine cosuri cu oua, crengute impodobite si ce mai vreti voi (inclusiv platouri, de ce nu? )
As spune ca e destul de generica incat sa participe cat mai multa lume si sigur o sa ne alegem cu niste poze frumoase de bucurat ochiul.

Am pregatit un film de vazut cu copiii: Reteaua miraculoasa (www.imdb.com/find?s=all&q=Charlotte%27s Web&x=0&y=0" target="_blank">Charlotte's Web). L-a vazut cineva? Sper ca se preteaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu propun sa facem un album ca cel de 3 ani, in care fiecare pune o poza reprezentativa de Pasti. Cu aranjamente, copii, cum vreti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

mda....ce ziceam ieri?? ca suntem mai bine? se pare ca nu...Alex a reluat febra, mucii la greu, stranut, tusit, toata noaptea l-am aspirat, tinut in brate, pus picaturi in nas...Imi vine sa-mi bag piciorul in ea de clima si sa plec in tarile calde.

Da, Vlad este mai bine, doar ca se aseaza singurel in pat si se culca, probabil ii cere organismul.

Multumim de gandurile bune isi fac efectul .

Io ieri eram pe punctul de virusare dar am dat de dimineata un theraflu pe gat si mi-a fost mai bine toata ziua asa ca am lasat-o moarta. Doar ca acum imi iese pe nas, ca ma intoarce.

Crosti este si el in medical de luni (numai stiu daca v-am zis sau nu) ca era gripat rau, doar ca fata de anii cand nu aveam copiii nu a zacut prea mult la pat. A stat saracu, dar s-a mai si ridicat cand ma incolteau amandoi kinderii pe mine. Acum este mai bine si el, inca tuseste, stranuta, ii curge nasul si nu e in forma 100% dar e mai bine, pe calea vindecarii.

Ma ia cu frisoane, asa ca ma bag in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!

sanatate in primul rand tuturor, bebici si parinti!

flavia e bine cu viroza, se pare ca noi, ceilalti nu am luat-o de la ea.
am reusit sa-i facem gauri pentru cercei.asta la dorinta ei, dar urmate de multe urlete.

andrei imbracat cu un body cantareste 7,7kg, deja nu ii mai vin f multe lucruri. azi noapte nu a plans , dar s-a "framantat"continuu.

legat de unghii incarnate:tati s-a operat la un deget pe ambele parti, i-a "taiat"radacina, a fost mai greu vreo 3 zile, dar nu mai are probleme
va pup si continui sa citesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Kriszti s-a intors la gradi de luni, dupa ce a lipsit vreo 2 saptamani si ceva.Vroiam sa il trimit de saptamana trecuta, dar luni a facut febra 40, si nu a coborat sub 39 nici cu Novocalmin. Am chemat drita, ca nu mai stiam ce sa fac cu el, era parca de pe alta planeta. Alte simptome nu avea, doar febra mare, asa ca ne-am gandit ca o sa faca varicela (cam 3/4 din copii de la camin au facut).
Dar nu a fost asa, febra a tinut o zi, apoi am asteptat sa ii iasa bubele.Nimic. Asa ca deocamdata am scapat.

In rest totul e ok.Asteptam sa vina odata primavara ca aici a nins iar azi noapte.

Va doresc un week-end placut, ma duc sa scot din cuptor tava cu cuibi de viespe. Este un miros in casa

Mergi la inceput