Colectia de toamna - iarna 2005 (231)
Raspunsuri - Pagina 9
coralia76 spune:
Hello,
da..sunt de acord cu intalneala...dar as prefera o plimbarica cu kinderii prin parc decat loc de joaca..ca si asa sta Andreea destul de mult prin locuri inchise(gradi,casa)...si iesirea in aer liber ar fi OK.De s-ar indrepta vremea asta numai...
Coraliadpn 01.06.2009; si Andreea(14.11.2005)
madau spune:
Am culcat si eu maimutza si mi-am bagat un pic nasul pe aici..n-am dus-o la gradi azi si ieri pt ca mai mult de jumatate din copilasi sunt virusati si mi-a sugerat educatoarea ca daca tot pot, s-o tin acasa. Ieri am fost la Mall la locul de joaca, a alergat pe acolo, ca era singura...azi am tras o tura de cumparaturi si ne facem planul pt maine, ca tati pleaca la pescuit de dimineata
Vad ca se cam inmultesc bolnaviorii colectiei, uram sanatate la toata lumea!
Rasfatat - ieri seara a plecat domnu' inspector la seara de poker cu baietii, i-am pus Mirunei DVD-ul cu Scooby Doo si am rugat-o sa ma lase si pe mine libera 1 ora. Apoi m-am bagat in baie, m-am "aptipilduit", m-am cremuit, am citit si cateva pagini dintr-o carte, trai pe vatrai ce sa mai zic. N-a suflat o vorba, a venit doar o singura data sa ma intrebe daca mai stau mult. Apoi mi-au venit prietenele in vizita si ne-am tot rasfatat cu floricele, cafele & co.
Aaa, mi-am gasit ocupatie impreuna cu fetele, in fiecare joi cand baietii sunt la poker ne intalnim si "www.breslo.ro/shop.php?u=uniquebijoux" target="_blank">briz-brizuim". Am facut deja o tona de bijuterii si zorzoane, le-am trimis deja la pozat, apoi o sa ma ocup sa le incarc pe site. M-a prins rau virusul margelitului
Ma duc sa spal ceva vase si sa mai strang de prin casa. Pupici si we placut!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
crissy77 spune:
M-am distrat copios urmarind asta: www.zuzafun.com/the-mom-song" target="_blank">The mom song. Oare asa vom si noi peste cativa ani?
Vizionare placuta.
La bricolat nu ma bag, nu de alta... dar mie nicio amarata de felicitare nu-mi iese "ochioasa" asa ca... lasam pe cine se pricepe si are ochiul format
Sanatate bolnaviorilor.
Cristina & Elise-Stefania
felicia74 spune:
Buna!
Am rezolvat problema cu cardul, mi-au pus banii la loc imediat, dar nu mi-au dat nicio explicatie. Halal banca
La multi ani, Ana, sa te faci mare si frumoasa! Maria, sa-ti traiasca!
Tania mai continui tratamentul homeopat? Eu, in unele zile, iau si 45 de pastilute O sa dau in diabet.
Noki, cum mai e Sarah? Sper ca bine, si din alte cauze nu mai apuci sa postezi.
Vadca restul bolnaviorilor incep sa fie mai bine, Doamne ajuta sa fie ok cat mai repede.
Mihaelutat bine ca mai poti sa rezisti, eu ma imbolnaveam de atat munca. Sunt de o lene incomensurabila.
Mihaela80 wow, dar cat dureaza la voi pana iti pun un diagnostic, moare omul pana se prind.
Tati nu a fost chemat pe scena, dar a tras vrajitorul Merlin de el "salveaza-ma, salveaza-ma" ca intrase in casa unor tarani (cei care urmau sa devina parintii lui Tom Degetel) si a ras toata sala.
Catutza ce doctorita e cea pe care ati pus ochii? Si eu am o problema, daca nu o rezolv luni cu dr la care m-am programat (si am un presetiment ca nu) poate ii fac o vizita.
Dordia de la dinti nu are de ce sa faca febra asa mare, a fost o viroza, cred. Sa treceti usor peste varicela.
Madau deci si tu te-ai apucat de margelit. Grea boala, domle, da dependenta Eu am facut o pauza, dar mi s-a facut dor, cred ca ma apuc din nou de treaba
felicia74 spune:
Apropo de hobby - eu m-am apucat de gradinarit. Ma rog, gradinarit e mult spus, ca pun niste seminte intr-un ghiveci si astept sa creasca Pana acum a rasarit patrunjelul, bun la casa omului pe vreme de criza. Dar m-am lacomit am cumparat o gramada de plicuri cu seminte iar casa mea nu are balcon
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
anda77 spune:
felicia, ce misto ca pui de-astea. si eu zic de nu stiu cand ca pun si nimic. maica-mea are patrunjel, leustean, busuioc, e super sa rupi cu mana sa pui in mancare proaspat. si bucatarul ala Jamie face asa, am vazut eu intr-o emisiunea cum rupea din ghiveci de la pervaz:)
bic, de cand am vazut pe facebook balanced bike a smarandei, asta e telul meu in viata, sa-i iau si eu una lui nic. prezinta aceleasi simptome, ii e lene sa pedaleze la trici, dar cred ca e si incomod cumva, abia astept sa fac rost de bicicleta de pe care nu se cade sa-l vad si eu pe nic alergand pe ea. am facut demersuri in acest sens, sper sa reusesc luna asta. in romania nu exista iti dai seama.
mihaela 80, cum te simti?
madau, succes la bobine:)
noki, am citit diverse despre sarah si serbari si una alta, bravo voua, dar nu am apucat sa ma uit la poze.
Poll cu rasfatat: ma duc la bagaje si manechiura, plec in weekend la paris:)) prilej sa improspatez garderoba lui fiu-meu ca de-a mea nu pariez ca vor ramane bani
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Howdy! Sa bag si eu o postare, ca sa nu ma dati disparuta de tot.
1. Bufnitei i-a trecut viroza. NU are infectie urinara, desi a fost suspecta post-vizita la medic.
2. DAR..are streptococ beta hemolitic, ala mirificu' de te cadoriseste cu scarlatina. Ca la fel de mirifica boala a impanzit gradinita bufnitei.Cine nu are forma propriu-zisa a bolii, e purtator de streptococ.
Deci de maine sua poimaine, cand oi face rost, ca nu am reteta, luam Ospamox, ca sa scapam de carcalac. Maine facem si eu si mama exudatul faringian.
3. Adila e varza, a facut o forma oribila de laringita; nu mai are voce DELOC. Eu una nu am mai pomenit asa ceva. Asa ca lui nici nu-i fac exudat, ca l-am trecut direct pe Ospamox.
Dupa cum vedeti, trec printr-o perioada de impliniri. De scoala si licenta ce s ava mai zic ca bat la usa...
La bricolat nu ma bag, ca nu mai am timp de nimik.
Feli, esti figura mare cu samantziada ta. Mie mi-au iesit anul trecut 5 fire amarate d eparunjel si mi-a fost mila sa le pap. La mine in casa nu creste nimik plantos, nu stiu de ce.
Anda77- ce fain ca pleci la Paris! Sa pui poze. Deduc deci ca fie ai spart o banca, fie te-a ocolit criza, ambele varinate fiind super
Rasfat...cate-un film pe DVD. Azi am bagat un epilat si-un pensat, iar maine ma duc sa ma suvitez si sa ma tund.
Marea realizarea a zilei e ca m-am apucat de cuprinsul lucrarii de licenta, ceea ce mie mi se pare cel mai dificil lucru.
Sanatate multa copilasilor bolnaviori, ca vad ca nu suntem singurii!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Morgano spune:
Multa sanatate bolnaviorilor!
La Cluj ninge ca in povesti, deja pe masini avem zapada de 2 palme, de necrezut cat de frumos este.
Fetele sunt ok, Marius mai bine, eu ma tin tare pe pozitie.... sper sa mai fac fata.
Mie Magic English mi se pare o chestie pur comerciala, am luat primul DVD si cu asta basta. Avem toate desenele Disney, 90% cele dublate in ro care au costat imens, Ana invata la gradi engleza de ma speriu cate stie deja, nu vad rostul achizitionarii in continuare. Am cumparat si enciclopedia Disney tot de la Agostini, cu disperare, sa nu pierd un numar, etc.... sunt kk-pishu, apa de ploaie. Prezentarea e de exceptie, dar continutul e fad, pe Ana nu o tenteaza deloc, prefer sa investesc in mai putine giumbuslucuri si mai concret ca educatie. Oricum nu vor invata la 3-4-5 ani mai nimic de acolo iar apoi invata la gradi si scoala. Am cumparat in schimb (desi sunt enorm de scumpe) cele 3 enciclopedii Terra, Animalele si Universul care sunt minunate, nu pentru acum - cand noi adultii ne holbam prin ele, ci pentru mai tarziu.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
ioana_77 spune:
hello si de la noi!
Ieri am fost cu Stef la orl, ca nu ma lasa sa-i pun mana la urechi, dupa ce trei zile l-am tras toata lumea si l-am pipait sa vedem daca are vreo sensibilitate. Are otita medie acuta la ambele, direct pe antibiotic ne-am suit si de-atunci a inviat baiatul, nu mai face febra, rastoarna casa, etc.
Sanatate multa, multa la toata poporimea mare si mica!
Maria, nu e aparatul nostru, eu doar il pipai - miros cand il prindM-au lasat de-am facut si o poza, doua cu el.
ma duc sa vad poze restante, comentariile maine.
pup de noapte buna!
meems spune:
Vesti mai bune si de la noi, Rianna nu a mai facut febra de ieri, se pare ca a trecut la faza a doua a bolii: tuse usoara si nas infundat. I-a mai revenit energia si a inceput sa manance un pic. Eu ma simt stoarsa de puteri, ce bine ca-i weekend!