Colectia de toamna - iarna 2005 (231)
Raspunsuri - Pagina 7
maria_alexia spune:
Am facut cont de facebook cu adresa comuna de mail de pe yahoo si parola bine-cunoscuta. Mai departe imi prind urechile, daca stiti voi cum sa va link-uiti cu nou-creata "Mamica nov dec", sau ce mai trebuie...
Sper ca n-am stricat nimic
Si daca credeti ca e ok, bineinteles...
camelia_daniela spune:
Maria, foarte frumoase pozele ! Ana e super dulce si vesela! Si Cristi e frumos tare ca pirat!
Soso, tare bine arati! Se vede ca v-ati simtit bine!
Avem si noi Magic English! Mareeeeeee succes - numaram in engleza ("uan, ciu, fri, for") imi spune "I LOVE YOU MUMMY!"
Sanatate multa tuturor bolnaviorilor! S-auzim de bine cat mai curand!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!
crissy77 spune:
vad ca Magic English face furori. Si la noi la fel, deja repeta cuvintele prin casa, ce mai...
Elise e mai bine, nu a mai facut febra de sambata, a ajuns in faza de tuse seaca.
dordia, , 40.5???? Cum sa faca febra asa mare doar de la dinti?! Sanatate! Varicela a avut si Elise de Craciun, a scapat usor.
Am vb cu Leea pe mess. T a fost si el f bolnav, acum e bine si merge din nou la cresa. E f aglomerata, o sa-si faca timp intr-o zi si de forum.
Buluci a mai postat?
Joy, Ripley, meems, ioana, Noki, Coralia sanatate puisorilor. Iertare daca am uitat pe cineva
soso, deci mergeti si voi la gradi din toamna.
lavi, scuzedar nu m-am putut abtine la faza cu cafeaua.
corap, spor la cautat job. Sa-ti gasesti job-ul ideal.
catutza, in sfarsit ceva vesti bune de la voi.
Miha80, tin pumnii sa iasa bine.
roxi, f frumoase toate cele 4 veveritele (2+Lexi+Matei).
Va pup, ma intorc la treburi.
Cristina & Elise-Stefania
joy04 spune:
seara buna
De pe frontul cu pneumonia vestile sunt bune. Adica cere de mancare, chiar daca cam tot ce i-am pus in fata nu ia prea facut cu ochiul, macar a gustat din ele.
Numai zace, a mai avut momente cand s-a dus in pat singur si a stat cam 10-15 minute.
In continuare luptam din greu cu nenorocitul de lekoklar. Asta seara l-a luat cu un pic de pepsi. Nu ma certati, dr a zis sa fac orice numai sa-l ia.
A slabit....cand il tin in brate aproape ca nu-l mai simt. L-am intrebat azi cine este el si mi-a raspuns "baiatul lui mami". va dati seama ca m-a topit.
Cristi il tot apeleaza cu adjectivul "taran". Degeaba i-am zis sa nu-i mai zica asa ca nu aude. Doar ca ....Vlad ii zice lui Cristi TARAN. Si se cam vede treaba ca nu-i convine, eu nu-i zic lui Vlad ca nu-i frumos sa vb asa ca doar el pe tac'su il aude...
Alex numai face febra decat un pic dimineata si seara, nu l-am bagat pe antibiotic si bine am facut ca dr de familie imi daduse si pt el lekoklar. (just in case)
In rest...am fost si mi-am facut si eu eco la san, la Total Radiology am sunat 2 zile si ori nu raspundea nimeni, ori suna numai ocupat asa ca am fost in alta parte. Se pare ca a avut dreptate dr meu ginecolog, este mastita, e o zona maricuta cu calcifieri. Nu stiu cum dracu se va trece. Vad io cand ajung la dr.
Dordia....febra asa mare de la dinti... Sanatate multa on continuare.
Acum cand am fost pe camera de garda i-am zis dr ca lui ALex sta sa-i iasa si caninii de jos. Si raspunsul a fost ca nu are nicio legatura cu febra. So, inca un altul care spune lucrul asta, deci eu declar ca pana aucm nu am intalnit nici macar un doctor sa zica ca febra sau mucii sau tusea este asociata cu eruptia dentara.
Cand eram noi in camera de garda la Budimex, erau de la antena3 si l-a filmat si pe Alex....
Ma duc sa prestez un spalat pe jos...
Noapte buna.
edit: hai ca-s tot la calculator. Am cautat despre mastita, si nu ma prea incadrez in tipare. Adicateela sanul a avut o zona tare dureroasa si umflata cand alaptam (adica cand ma mulgeam) dar acum nu prea se mai simte zona tare decat fffff putin, numai durerea a ramas.
O fi ceva mai rau??
Anda si Mihalea sper ca va tineti "de treaba" si va faceti analizele.
meems spune:
Ma bucur ca sunt si vesti mai bune, muuulta sanatate in continuare celor bolnaviori. Si multumim de urari de sanatate, sper ca gandurile voastre bune sa ne sustina. Noi am avut o seara linistita si plina de energie ieri, dar spre dimineata Rianna a facut iarasi febra. Daca si dupa ziua de vineri are temperatura, e clar ca e vorba de ceva serios. Eu a trebuit sa vin la servici azi, dar stau ca pe spini... ea e cu bunica.
Maria-Alexia, multumesc de complimente . Si ca te-ai ocupat de contul de pe facebook. O sa ma link-uiesc si eu dupa ce ajung acasa, la lucru nu am acces.
Am vorbit cu Ina, sunt si ei bine, in general, doar ca ea e ft ocupata si n-a mai apucat sa intre.
tania-z spune:
LA MULTI ANI, ANUCA-Vecinuca, sa cresti mare si sa ramai la fel de frumoasa si dulce! Sanatate cu carul iti doresc si tie di familiei!
Fetelor, ati fost tare dragute, multumesc pentru felicitarile pt post . Ma bucur sa impartasesc cu voi (cand pot) si bucurii, nu numai probleme.
Camelia, nu iau Herbalife din farmacie, din cate stiu eu nu se gaseste in farmacii, dar ii iau de un dealer sau cum i-o spune. O tanti care vinde de acasa.
Roxi, ii dau la indicatia medicului de familie, nu am vazut scris nimic de 12 ani, unde ai vazut Poti sa-mi dai link? Multumesc de intrebarea cu pensiunea, ce sa-ti spun, merge, dar se simte mult lipsa socrului meu, ne ajuta cu o gramada de chestii... In plus, inca umblam dupa tot felul de autorizari, acum am treaba cu pompierii sau, ma rog, ei cu mine. N-am zile prea linistite si nici nu se prefigureaza. Dar incercam sa o scoatem la capat.
Cuscra, eu stiam ca esti super-woman, da' nici chiar in halul asta! Baga o veste buna, ceva, trebuie sa sa mai intample si chestii bune!
JOY, va tin pumnii sa treaca mai repede, e tare greu cu amandoi bolnavi. Multa putere iti doresc!
CORAP - vreau pozeeeeee cu tine si fustaaaaaaaaaaaa !!!
LAVI, m-ai dat pe spate cu asta: "De cand citeste Silvia, Nati considera ca e ceva "cool" cititul, ceea ce-i de bine."
CORALIA, chiar vorbeam cu Maria sa punem de o inatlnire, ca maine-poimaine nasti si nici nu ti-am vazut burtica! Ce zici, mai scapi si tu de ganduri negre.
Miahela_80, sa treaca repede cele 2 saptamani si sa vina cu rezultate bune! O sa dispara si durerile la aflarea vestilor. AM murit de ras cu fazele egocentrice ale Mayei!!!
CATUTZA, daca va folosi la ceva sarma aia, sa-mi spui si mie, ca si io sunt in cauta de astfel de solutii! ABia astept.
MEEMS, sper sa fie vorba doar de o viroza incapatanata! Sanatate maxima Riannei!
Ufff, ma ofticati rau de tot cu pozele. Am scris un mesaj luuung, sa nu mai fiu tentata sa intru azi pe forum, ca am de scris 2 cursuri pt maine . Poate reusesc in we sa va mai vad si eu.
Cate ceva despre Stefan, repede-repede:
Cred ca va ajunge sa creada ca toate fetele interesante din lume se numesc Ana. De ce:
- iubita lui de la gradi: Ana
- iubita lui de timp liber: Ana Maya
- sor'sa: Anna
- fiica unor prieteni, cu care se mai joaca: Ana
... si lista poate continua
E fain doar ca el nu e incurca
Si despre mine: sunt incantata de cadoul primit de 8 martie: merg la concertul AC/DC la Budapesta! Ma incanta si concertul, dar mai ales evadarea! N-am fost nicaieri singuri, de cand s-au nascut copiii.
Va poop!
catutza spune:
Tania uite aici mai multe despre metoda asta. La Targu Mures este o doamna care foloseste asa ceva si tipa asta din Bucuresti
http://www.unghii-incarnate.ro/metoda-3to-spange.html
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
camelia_daniela spune:
Neatza!
Cred ca ne inmatriculam si noi in randul virusatilor! A inceput si fimea sa faca putina febra... o tin sub observatie deocamdata! Doamne ajuta!
Joy, ma bucur ca Vladut e mai bine! Tinem pumnii si sanatate maxima!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!
corap spune:
neata, fetelor!
o maaaare.
fetelor, da' noi nu mai bricolam nimic de pastele asta?
io as propune un cos cu oua (minim 3 oua).
propuneri?
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
lavi02 spune:
Tania ai uitat-o pe Ana Ecaterina!
Sanatate la toata lumea si pupici, revin cand pot, azi am ajuns tarziu, stau in compensatie mai tarziu si am n treburi urgente.
Vestea buna e ca am fost la pasapoarte si am depus actele pt Nati N-a fost niciun fel de coada, a mai fost un copil ajuns imediat dupa noi.
Aveti grija: nu se mai fac includeri in pasaportul parintelui, cand exipira poza inclusa in pasaport, trebuie pasaport nou.