Colectia de toamna - iarna 2005 (231)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ne-am intors de la doctor, se pare ca e "doar" o gripa, plamanii sunt curati, gatul ok, urechile ok. Inca face temperatura si azi nu am reusit sa-i mai dau nici nenorocitul de tylenol pentru ca nu mi-a mancat nimic! A baut de dimineata o canita cu lapte, pe care a vomitat-o la doua minute dupa. Bea doar apa, si atat. Ah, si a luat 2 pufuleti dintr-o punga de Romania, delicii ascunse ft bine altfel ca in circumstante normale ar fi devorat punga intreaga in 30 de secunde. Maine ar trebui sa merg la servici ca deja am absentat 2 zile, dar daca ea e tot asa... nu stiu ce m-oi face. Cred c-o las pe mainile lu' taica-sau si-i spun sa se descurce el.

Catutza, desi suna dureroasa procedura lui Mihai, sper sa scape odata pt. totdeauna de problema unghiilor incarnate.

Miha80, ma bucur ca esti bine!! Deci, semanam, zici?

Ripley, cum se mai simte Marius?

Joy, de pneumonie imi era si mie teama... Sanatate cu caru' pt voi!

Roxi, ce frumoase sunt pozele voastre!! Superbi copilasii

Maria-Alexia, cat poate fi de dulce si de gingasa Ana ta! Cel mai mult imi place cum zambeste gales in fotoliu, gatita de petrecere. Iar poza in care Cristi se ascunde sub rochita ei e haioasa foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara!!!

Sper ca nu ne-ati uitat...ca noi ne gandim la voi dar...mai greu cu timpul de sris...

Daca tot vad ca sunteti bolnaviori...va doresc toata sanatatea din lume...si va spun ca nici noi nu stam bine. Dupa raceli tratate la ambii copii....Tudor mi-a facut de vineri pana luni febra mare (40-40.5) si am pus-o pe seama dintisorilor care stau sa iasa...dar aseara am obs ca Stefan are 2 bubite pe corp si azi era plin....de varicela. Nepotelul nostru a fost acum 2 sapt si a facut varicela...si ma asteptam oarecum...dar speram sa scapam. Se pare ca nu, deci Stefan are frumoasa varicela..iar Tudor cred ca il urmeaza pt ca zi mi-a facut cateva scaune moi...si daca iau in calcul si febra...s-ar putea sa fie de la vaicela. Are si el o bubita pe un degetzel grasan...dar sa vedem maine daca ii mai apar.
In rest..toate bune si frumoase!
toata colectia si revin sa va zic cum evoluam.

Ana...

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Aoleu, Joy banuiai tu bine (rau) cu pneumonia Asa lesinata a fost si Silvia la pneumonie. Sanatate cu carul va dorim!

La fel sanatate multa Rianna, Stefan si Tudor, Stefan de la Iasi, Marius de Ripley...

Catutza Doamne ajuta sa se rezokve treaba! Bine ca a gasit pe cineva cu o idee de tratament!

Miha80 bafta multa cu biopsia, sa nu fie probleme naspa, si sa se gaseasca o rezolvare la pb ta!
urzici - eu fac cam o data pe an, ca nu ma tin nervii cu curatatul

Sper sa apuc si eu sa vad pozele noi din contul comun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

neata! o pt toata lumea.

multa sanatate la bolnaviori.

multa putere, joy, sa faci fata la 2 pitici bolnaviori!

dordia, bine-ai mai scris. imi pare rau ca nici voi nu sunteti in forma :(

meemsu, multa sanatate riannei!

scuze, nici nu mai stiu cine-i sanatos, parca toti copilasii s-au imbolnavit acum

eu scriu cam pe fuga, ca sunt in mutari cu serviciul, adica sigur o sa fie miscari, dar nu se stie cand si cum , oricum lucrurile nu se misca in directia in care mi-as dori eu. asta e, tre sa-mi gasesc job (nu pt ca asta mi-ar fi pus in pericol ci pt ca m-am saturat de el. imi pusesem sperante in schimbarea asta, dar nu-i fundamanetala cum speram, e mai mult de locatie decat de fond)

cata, sper sa o rezolvati cu unghiile, ca a cam fost un cosmar pt voi

miha80, io o iubesc pe maya ta. este copilul care mi-as fi dorit sa fi fost io

andache & vecinamitza,
bine-ati forumit din nou.

lavi - cuscra, o speciala ca dai trezirea in fiecare dimineata aici!

fug la munci!

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

corap multam de cafea ca de la cuscra - la cuscra, ca tocmai am facut o boacana.
Am pus peste cafea apa calda de la dozator si apoi am bagat-o la microunde, sa fiarba mai bine.
Tocmai am terminat de curatat microunda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

multa,multa sanatate bolnaviorilor colectiei!

am rezolvat cu gradi pt Sorana din toamna(tb sa duc dosarul peste doua sapt)...e bine si atunci avand in vedere ca nu a fost nevoie sa dau spaga (cu care nu sunt de acord)...eu tot ce am obtinut a fost prin munca ,sacrificii.

apropo de sacrificii.. financiare de aceasta data, masina ma costa luna aceasta 2500 lei (rca,casco+rata lunara,revizia)

miha80,sanatate tin pumnii sa iasa bine analizele,din pacate nu am gasit medicamentul (actovegin) sunt farmacii care nu-l mai au demult,astea noi nu lau avut deloc(nu-l are nici furmizorul care aduce acest produs dar alte concentratii si care trateaza alte simtome decat cel de 800).
ce simpatica e Maya!

iam cumparat Soranei Magic English...mareee succes!

am trimis in contul comun poze cu noi...in albumul new sunt poze de la ziua mea si de la serbarea Soranei de 8 Martie!
azi am timp la servici de vizionat poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

joy, care sunt vestile de azi, cu pneumonia?

soanso, magic english e audio, video, carte? dk e video, sunt interesata si eu.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda77

joy, care sunt vestile de azi, cu pneumonia?

soanso, magic english e audio, video, carte? dk e video, sunt interesata si eu.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

anda ,contine o revista , cd cu desene animate interactiv ,un poster cu personaje Disnay , mai are un pliant cu ceva autocolante care vor veni lipite pe un dictionar cu 500 cuvinte care apare in nr.2 .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Si la noi Magic English are un succes fulminant, il vedem de cate 6-7 ori pe seara. Asadar, vi-l recomand

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

daaa, mare succes si la noi cu magic english asta. pacat ca nu exista ceva de gen si cu germana

Multumim de urari si de vizionari de poze .
Am reusit sa le vad si eu pe cele restante.

Meems, ce-mi place de voi cu martisoarele! Si de tine, ca esti mereu aranjata si cu tinute exemplar de moderne/trendy/cool (eh, scuzati, nici vocabular pentru asta n-am, darmite practica )

Lavi, wow, ce zapada faina! Credeam ca numai mie mi-e greu sa plecam iarna cu 2 pui * 1000 de haine . Din fericire ai nostri inca n-au calcat pe la mare, sa aiba dupa ce plange. Sper sa ramana sanatosi si vremea ne-ploioasa ca sa mai profitam de ceva zapada w/e urmatoare.

Ioana, chiar pacat ca n-aveti mai multe poze, la ce pui frumosi si ce aparat . Chiar, ce e?
Mi se pare ca aduc cu cele ale Corapinei pozele voastre, ca si colorit...
Corap, te citesc si te vizionez cu maxima incantare.

Faina si amuzanta potriveala cu cafeaua de azi (Lavi & Corap )

Ripley, esti tare daca mai ai si energii de bucatarit in situatia data! Sanatate multa sotiorului si ... asteptam pozele cu bunatati .

Anda, o fi teribil socul de adaptare din alpi la dambovita, de nu indraznesti sa ne povestesti inca nimic .
Intreb si eu, ca novicele ce n-a calcat niciodata pe facebook: nu putem face cumva, evtl. un cont cu nov_dec_2005 si pe-acolo, incat sa beneficiem si noi de frumusetile cu pricina? Inteleg ca e multa si redundanta munca sa mai pui pozele si in alte parti...

Roxi, superbe pozele. Deci Alexia a sarbatorit 8 martie la inaltime . Pacat ca nu te prea vedem si pe tine in cadru.

Noki, cum e Sarah? Sper ca stati deoparte de urata de scarlatina. Dezinfectia la gradi e obligatorie si binevenita daca a fost caz pe-acolo .

Soso, faine pozele. Imi place mult culoare ta de par, te prinde foarte bine.

Sunt de-a dreptul ingrozita de cati bolnaviori pe-aici, si cu chestii grave . Sanatate multa tuturor, sa treaca repede si cu bine

Restul mamicilor, pe care tot mai rar le vedem, sper ca sunt prinse cu chestiuni mai placute .

Mergi la inceput