Colectia de toamna - iarna 2005 (231)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Aoleu, ce "captusita" e colectia!
Sanatate multa racitilor!!!

Ma amuzam cu Virgil, ca de acum trebuie sa avem grija ce povestim copiilor, cand le povestim amintiri din scoala sa ne cam rezumam la scoala primara , hai generala, pe cand eram modele de cumintenie...

Povesteste aseara Silvia ca 2 colegi de-ai ei au rupt usa, la care Virgil "mai stiu eu pe unu'". Silvia: ce? cine? M-am chinuit sa schimb vorba. Azi dimineata zice Silvia ceva de facut tema in pauza si Virgil: ce, tu-ti faci tema in pauza? Moment in care pe mine ca m-au napadit amintirile din liceu, m-am apucat de depanat si... si m-am oprit in mijlocul frazei.

Una din partile bune de cand e Silvia scolarita si citeste seara e ca are si Nati rabdare sa-i citesti. Silvia ne punea sa-i citim de la 1 an si ceva "'ai titete!" pe cand Nati pana de curand nu avea rabdare deloc sa-i citesti, maxim sa discuti pe marginea ilustatiilor.

De cand citeste Silvia, Nati considera ca e ceva "cool" cititul, ceea ce-i de bine.

Mihaelutat aoleu!
Servici de-asta ocolesc eu cat pot, pana acum am reusit, Doamne ajuta si in continuare!
Vezi cum te reorganizezi! La ce-s buni cei x bani in plus daca nu mai ai cand sa te bucuri de ce-ti pot aduce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Neatza,

Aoleu dar virozele fac ravagii printre copilasii colectiei si nu numai...Ripleysanatate sotului si spor la treaba..nu stiu cum faci sa te imparti intre atatea(musafiri,bolnaviori..of)...
Referitor la mancare am facut niste file pangasus la cuptor stropit cu vin pe weekend si a mancat Andreea de m-am speriat...adica un file intreg,fara mofturi si nazuri cum face de obicei....
Joy cred ca iti este greu zilele astea cu amandoi copilasii bolnavi.Nu incerci sa le dai ceva pentru imunizare gen Imunobaby,Septilin?Stiu cum e sa dea tot dintr-o viroza in alta...pentru ca asa am patit cu Andreea anul trecut cand am dat-o prima data la gradi...lua antibiotic tot la o luna,o luna jumate...eram disperata de-a dreptul...Acum slava Domunului nici pe departe nu mai am aceleasi probleme..eu zic ca Septilinul a ajutat-o destul de mult in primavara cand a facut o cura de vreo 2 luni jumate cu vreo 2 sapt pauza intre ele.
Mi-am propus de ieri sa intru in contul comun sa mai vad niste poze de copilasi frumosi,dar n-am apucat..sper ca azi sa am ceva mai mult timp..

Coraliadpn 01.06.2009; si Andreea(14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

aoleu...
la multi ani, ana!

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

intrucat Vlad nu mananca, nu bea, doar zace in pat, ma duc la spital, cred ca ajungem la perfuzii si antibiotic pe branula.

Sper numai sa NU ma opreasca acolo ca mor.

Roxi, l-am fortat sa ia iarasi antibioticul si a vomitat la 2 ore dupa. (iti este de folos ala?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Aoleu, Joy sanatate multa lui Vladut!
La fel si celorlalti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

hello doamnelor,
am revenit, dar imi trebuie timp de readaptare:) pe forum.

santate multa febrililor sau doar muciosilor. si Nic a fost ieri cu febra, azi e doar mucios, ragusit si moale.

am pus ceva poze elvetiene pe facebook, nu stiu cand voi avea timp sa pun si pe alta parte sa poate vedea toata lumea, sunt intr-o vrie nemaipomenita in ultimele zile. am citit scutecul asta si de acum voi citi zilnic. sper.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

salutare si de la noi,

eu sunt bine, au fost usoare investigatiile, nu am ulcer, ci niste eroziuni pe peretele intestinal, de aia ma doare. astept rezultatul biopsiei in 2 saptamani, pana atunci iau antiacide.

La multi ani, Ana! Sa fii sanatoasa, fericita si model de cumintenie!

La multi ani tuturor cu intarziere si pentru 8 martie! Eu m-am cadorisit singura cu anticipatie, nici aici, nici in Germania nu se tine cont de ziua asta (desi internationala), si n-am reusit sa-i impun cu forta importanta. Asa ca procedez in mod practic in fiecare an :)

Sanatate multa copilasilor bolnavi, m-am speriat cand am citit. Si lui tati de Ripley la fel, sa se faca bine repede, urat diagnostic :( Ma rog sa aiba dreptate Lavi si sa fie asta ultimul episod de boala pe sezonul asta rece. Cu gradinitele si aici e la fel, parintii isi aduceau copiii in orice stadiu de boala aveau ei pofta. Eu suspectam si educatoarele ca incurajeaza asta: daca un copil facea febra mare sunau sa fie luat acasa, si ramaneau sa lucreze uneori si cu 5 copii, ii mai duceau la colege si plecau sa-si mai rezolve treburi...

mara, oau, 7 kg la 2 luni! spor mai departe la facut laptic tot asa de bun!

pischi, felicitari penvru fetita

felicia, si a trebuit tati sa mearga pe scena la teatrul de papusi? aiurea problema cu banca

cora, frumosi copii ai! super ii sta colierul donsoarei, mai ales cu bluza aia.

ioana, mda, frumoasa patanie cu bietul Stef. bine ca-i mic si n-o sa te tina minte :)

cristinan, suuper cadoul tau :) eu n-am primit inca nimic de felul asta

miri, oau, chiar ca mostra de copil independent, pai fiica.mea nu sta la mai mult de 1 metru de mine, ce spui tu e de domeniul imaginatiei. vreau si eu reteta.

lavi, ce mi-ai facut cu urzicile tale. eu sunt innebunita dupa urzici (cu orez), aici nu se gasesc, primavara in tara mancam cu tonele. uitasem ca e sezonul lor, acum stau si salivez.

tania, felicitari pentru postul de lector!

coralia, si eu zic sa nu te ingrojorezi prea tare daca OCI e inchis. stiu ca am mai citit ca la a doua sarcina colul e mai moale, de asta se si naste mai repede si mai usor, dar tot la termen.

mihaelutat, greu tare ce povestesti tu acolo, imi pare rau. sunt sanse sa treaca perioada asta la munca sau tre sa schimbi jobul? ca asa mult timp n-o sa se poata :(

Ma duc si eu sa ma uit la poze.

anda, tu cum te mai simti? iti fac galerie cu investigatiile daca vrei :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

venit de la spital, Vlad are pneumonie interstitiala, Alex nu are gatu rosu, la plamani nimic, deci antitermice si atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Am vazut poze frumoase

Camelia, pe tine e prima oara ca ve vad, cred, exact asa mi te imaginam (te stiu si de la subiectul cu parfumuri, pe care il urmaresc cu interes :)

Meems, avem si culoarea parului, si tunsoarea la fel :)frumoase si martisoarele, si gasca de prieteni!

Dulce foc Andrei la botez. Biserica e ortodoxa, nu? Sunt mai aerisite picturile de pe pereti, oricum, n-am mai vazut asa.

Gandacel, e prima dava cand va vad, frumosi foc copiii tai, si cuminti si intelegatori, dupa cate pare. Stefania pare o fire prudenta, ganditoare :)

Lavi, am vazut-o in sfarsit pe Bombonica, hihi, o prinde costumatia aia. Se vede ca s-au distrat copiii, Nati e dulce foc cu peruca pe cap. De zapada, ce sa mai zic, plang in pumni. Misto poza cu vreau la mare, hihi.

Ioana, voi sunteti o familie vare frumoasa si armonioasa, m-am indragostit de carliontii lui Stef, in poza denumita portret arata ca un model italian, mai ales ca are si camasa aia

roxi, suuper pozele voastre, mai ales cea cu alexia razand cocotata pe gard. si veveritele :)

maria_alexia, minunata rochitica roz. imi place degetul anei intins amenintator inspre tort, si poza in care se joaca Cristi in parul ei. nu mai par copiii tai cuminti, poza cu Ana alergand inspre tine cu sertarele deschise in spatele ei e revelatoare.

Cat se incarca pozele, sa va mai povestesc de Maya, aflata in plina faza egocentrica.

Mergeam pe strada si vede o tipa imbracata frumos (si colorat).
-Uite, mama, ce rochie galbena frumoasa si-a pus doamna aia pentru Maya!

sau
Iesim afara, eu:
-Vai, mami, ce bate vantul!
Maya: -Da, bate din palme, se bucura ca a iesit Maya afara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello!

Joy , multa sanatate la baieti!

Delia , multa sanatate lui Marius, abia astept sa vad pozele tale

Mihaela , ce bine ca nu e foarte grav la tine! multa sanatate si -ici pentru Maya strengara

Lavi cum se simte acum Virgil?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

Azi a ajuns Mihai la o doctorita, se pare ca Dumnezeu ne-a ascultat ruga si ne-a scos in cale dr potrivit pentru unghiile lui....pana aici totul e ok dar se pare ca va costa cam 500 de deget (bine ca banii astia ii va da in decurs de 3-4 luni, poate si mai mult) Procedeul e "simplu" merge la ea, si ii lega sau nu stiu cum sa spun o sarma de unghie, sarma asta nu permite la colturi sa creasca cum vor ele-incarnate! sarmele costa 250lei si apoi la 2-3 saptamani trebuie sa mearga sa ii mai stranga sarmele si sa le mute, asta costa 90 ron.
Partea buna e ca poate folosi sarmele de la piciorul drept la cel stang apoi, si asa e mai rezon la pret

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput