Colectia de toamna - iarna 2005 (231)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki Saralinaaaa...
Sa stii ca cu program de 6 ore tot obosita ma simt. Ca de fapt stau de regula 6 1/2, uneori 7, apoi fug sa-mi culeg fetele, sa mai fac o cumparatura. Acasa - ordine, rufe, mai fac o mancare, citit cu Silvia, apoi baite, culcat...
Cautatul de cazari pe net a fost metoda de tras sufletul , oricum e o activitate placuta pe timp de iarna. De-acum abia astept sa putem sta in parc, de cate ori ne-am dus ne-am intors cam repede si zgribulite.

Austria - nu intentionez sa o "epuizam" intr-un concediu, daca ne place revenim. Deci nu incerc un traseu sa acopere esentialul Austriei. Vreau sa ne stabilim intr-ul loc, sa fie si statiune cu peisaj frumos si aer curat, dar aproape de "drumul mare", sa putem face excursii (si) cu masina. Cum a fost Bledul. Zell am See pare ca se califica. Planul acum e sa legam o saptamana de mare cu una de Austria, intr-o singura iesire cu masina spre vest. Posibil sa mergem la mare tot in Croatia, in Istria.
Mai vedem, la toamna-iarna ne vom hotari.

Anda asteptam cronicuta de Paris + Elvetia cu care ai ramas datoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Mihaela si Noki, imi plac replicile printeselor voastre !

Noki, bafta in lupta cu streptococul!

Dariuca e bine, n-a mai facut febra, insa e infundata, fornaita, vorbeste pe nas si tuseste (productiv, zic eu, se aude cum se "rupe")... ii fac aerosoli cu ser si de ieri am inceput si cu ACC, ii dau Plantusin, cateun puf de Olinth, homeovox, dar parca nu se imbunatateste starea ei ! Ce ponturi mi-ati mai putea da? (mi-e urat sa merg la dr, pentru ca holurile sunt pline si mi-e ca ne captusim si cu altceva de pe-acolo)

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!

Mergi la inceput

Cami vezi ca Olinth-ul e foarte puternic, usuca mucoasa nazala si nu-l poti da mai mult de 3 zile (sau cat scrie pe prospect). Mi-a zis si ORL-ista cand am avut eu sinuzita ca e prea puternic Olinth-ul, usuca rau mucoasa, mi-a recomandat altceva.

Noki trimite-mi traseul cand poti!

Se pricepe cineva la divorturi? (nu e cazul meu, DF ):
Daca cuplul detine un apartament cu ipoteca, ce se intampla? Cine preia apartamentul si cine plateste ratele? Sau se vinde obligatoriu apartamentul, se achita creditul si se imparte ce ramane?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Cami, eu nu as pune Olynth din ala, incearca Betapioptal, ORL-istul fetelor zice ca e sfant! Sanatate Dariucai.

Eu am o tona de lucru, da' va anunt ca am trimis in contul comun un link cu poze din dec pana acum, asa o selectie cu ce mi-o venit la mana.

La mine dispozitivu' e Mirena, dupa 3-4 luni in care de 100 de ori am juerat sa-l scot, acum e super-ok, lunarele se facura la 1,5-2 luni, nu simt nimic, n-am treaba. Dealtfel nici cu prestatiile, mai nou

Maria, baga mama problemele ca poate te ajutam cumva.

Am comis-o, desi jur ca nu stiu de ce, am luat nr. 2 de magic english. Probabil orbita de bucuria de a cumparat Juranlul cu cartea la suprapret la a 15a toneta unde am oprit.

Revin dupa ce mai traduc vo 3-4 pag.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Lavi si Ripley, multumesc mult pentru raspunsuri! Ok, scot Olinth-ul de tot si caut Betapioptal! (sper sa gasesc)

Sanatate maxima tuturor!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Cami, Betapioptal e solutie oftalmica, la origine. Se gaseste oriunde.

Se pune de 3 ori pe zi cate 1 picatura in fiecare nara bine suflata.

ATENTIE!!!! Se tine la frigider si inainte si dupa deschidere - cand e valabil 1 sapt. Asa ca cei de la farmacie fii pe faza sa ti-l dea de la frigider, altfel poti sa-l arunci. Oricum, canitatea din el e mica, nu-ti ajunge nici 4 zile.

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

CAMI, betabioptal e fte bun , sunt de fapt pic. pt ochi, dar toti pediatrii le recomanda la nas infundat... atentie, sunt fte rele la gust, Serban nu le prea suporta, dar au efect garantat!
la serban merge bine biorinil de 3 ori pe zi cate 1-2 pufuri
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

Mergi la inceput

Da, Bianca, Biorinil mi-a dat mie ORL-ista in loc de Olinth-ul pe care il luam de la mine putere! Nu-mi aduceam aminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

BUNA!

MULTA SANATATE TUTUROR!

Noki , te-am vazut aseara la stiri pe antena 1 , au filmat astia la voi, erai pe un hol, cu ochelarii la ochi

la Bia merge foarte bine Oftamezone N si ser la greu, chiar daca se stramba ea

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

buna, fetelor
am treburi pe mine cat casa si am mai si intarziat 1 ora azi la serviciu . care mama naibii criza? asta-i prefabricata ca sa te tina sa muncesti ca sclavu pe bani putini (vezi si exemplul vecina-mitza si mai am io cateva)
de-aia doar urez multa sanatate bolnaviorilor
am fost si io curioasa de bijuurile madaului, da' nu reusesc neam sa deschid linkul, ma uit de-acasa, poate am v-un filtru, desi am mai intrat pe breslo de la serv.

a, lavi, nu exista raspuns standard la intrebarea ta. depinde in ce termeni se despart cei 2, de intelegerea dintre ei la divort. daca nu se inteleg depinde de ce hotaraste jud. si nu se stie niciodata. in principiu, vanzarea bunului etc e solutia ultima si extrema.

fug la muncile campului
pupici
c

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput