Colectia de toamna - iarna 2005 (231)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

diseara sper sa am timp sa scriu cum vad eu parisul

ma duc sa googleuiesc dispozitivul mihaelei, pare ceva prietenos.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

anda,
http://www.persona.info/uk
cred ca gasisesi si tu, oricum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fimea se uita pt a n-shpe mia oara la Clubul lui Mickey Mouse...somebody shoot me

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Mitza ai zis ca stii pe cineva care poa sa-i rupa picioarele d-nului Ionescu contra cost evident.

Madau vb. cu Mitza sigur are si vreu pistolar
Vreau si eu margele. imi plac jeans.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Sweet silence, a venit mama sa ramana cu maimutza, barbatul mi-e la poker si eu ma duc cu fetele sa ne apucam de margelit

Noki, Miri si care mai e doritoare de margele, vb pe mess sa nu monopolizam subiectu' pe aici

Seara buna!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Maya mai devreme:
-Mama, tu esti diferita!
-Eu : in ce fel? diferita de ce?
Maya: -De absolut orice!

si inca una de ieri, in fata unui santier in lucru
-Ce face domnul ala acolo?
Eu ii explic de meserii, de castigat bani, inchei ca toti ne alegem o meserie si muncim in fiecare zi, in afara de weekend si vacante.
Maya: -Si dupa aia murim.

Copilul a priceput devreme, asteptam post-capitalismul lui nea Ilici sa ne salveze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Subiectul cu vacantele inseamna pentru mine aerisit neuronul frecat minut-de-minut de prostioarele si incapatanarile copiilor proprii. Imi mai distrag si eu atentia la altceva, sa nu le mai vad chiar pe toate. Care s-au adunat... .
Poate revenim si la pb cu copiii zilele astea, eu as deschide discutia, dar la cate avem mi-ar trebui cateva subiecte distincte pe forum .

In concluzie : Anda, te asteptam cu nerabdare cu cronicuta de Paris.

La Austria se pricepe cineva? Am gasit niste cuvinte de aur de googl-it: Austria, Familienurlaub (sic! Adica concediu de familie. Deci se poate si asa ceva ), Kinderhotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

miha80 beton Maya!!!
Fain dispozitivul.
Tocmai, ca folosesc aproape numai ulei de masline extra virgin, somon gatesc tot mereu ca gasesc file sau mai luam afumat, nuci, migdale, fistic, seminte de dovleac la fel, mai mereu este o punga prin casa si ciugulim. E adevarat ca mai scapam si la cate un jamon & co.... dar nu mananc slaninuta, doar carnea (bun, stiu ca e grasa si aia). Altfel, curat toata grasimea de pe carne cand fac supa, ce sa mai zic de mancat grasimea de pe carnea gatita.

In ultima perioada (1-2 luni) am inceput sa mai mananc prostii pe la servici (diverse pane-uri, cartofi prajiti) si imi pare rau ca nu mancam cu lunile inainte, toata perioada de sarcina si alaptare n-am pus gura pe nimic prajit. Trebuie sa le elimin pe astea.

Am cumparat Lagosa, ma apuc sa iau impreuna cu pilula, 1 pe zi. Pe cutie scrie 2 dar totusi, transaminazele mi-au iesit bune...

Miha, bine zici cu vacanta si casa la care sa te intorci.

Maria si eu la fel, subiectul despre calatorii e un mod de a-mi ocupa creierul cu ceva placut cand circumstantele inconjuratoare nu sunt asa placute. (de ex iarna asta care nu mai trece...)

Miri mai stiu pe unul, taica-meu, care la 3 ani a vazut prima oara trenul si a declarat ca vrea sa se faca inginer de tren. Ceea ce a si facut .
Enciclopedia mijloacelor de transport (pt copii) o aveti? E super cartea, a primit-o Silvia de un Mos Craciun, ghici de la cine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Azi e ziua perlelor, e clara treaba, Mihaela.

Sarah, asta seara, dupa baita, aratandu-mi 2 leisori din Lego: "uite, mami, le cheama Erin, sunt fetite, stii? Mie imi plac fetitele si nu-mi plac baieteii." Eu, profitand de ocazie: "nici mie nu-mi plac baieteii, prefer fetiteleD-aia mi-a si dat Doamne Doamne fetita". Sarah cugeta putin, dupa care: "da, dar de tati iti place, ca el e barbatul tau!!!"

Dispozitivde-asta smecher se gaseste si in Romanica noastra?

Lavi, la tine ma gandeam asta-seara, ce fain ca ai program de 6 ore. Eu am ajuns azi la ora 19.15 acasa, de la serviciu, si am fost varza. Ma gandeam doar cum era daca trebuia s ama apuc sa fac lectii cu Sarah/ Si cand ma gandesc la mama ca facea lectii cu mine pana in clasa a patra. Zi de zi. Plus serviciu, plus mancare, plus de toate.

---

Urasc streptococul asta nemernic. Simt ca mi s eprosteste copilul pe zi ce trece si ca devine mai neascultatoare...de fapt, ce sa ma amir, daca nu face nimik altceva decat sa stea la dvd-uri cu desene...se termina unul, isi pune altul si tot asa.

Bine macar ca eu si mama nu-l avem pe carcalac. V-am zis nu, ca ne-a iesit exudatul negativ? Sunt pe nicaieri....nici nu mai stiu ce v-am zis si ce nu.

Ma duc sa mai lecturez ceva pentru lucrare, ca doar sunt fresh, nu?

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Maria..uitasem. La Austria ma pricep eu nitel, ca anul trecut facusem un suuuuper traseu. Trebuie sa caut prin calculatoare documentul unde l-am salvat si ti-l trimit.
Pana atunci - valabil si pentru Lavi, cautati pe net lacul TRAUN si localitatea Gmunden, foarte pitoreasca, de la Adila stiinta, ca a stat mai demult acolo. Foarte faina zona, cica. Si de aclo se poate cobori spre zellam See.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput