Colectia de toamna - iarna 2005 (231)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Olynth-Biorinil-Rinofug-Bixtonim-Vibrocil dau dependenta, se iau max 5 zile. La noi Olynth a mers cel mai bine. Optamesone a fost asa si asa.
Acum depinde si de copil, nu e nimic universal valabil, din pacate.

Eu am cateva zile libere, trebuie sa-mi rezolv niste probleme personale. Plus ca azi se opereaza soacra de cataracta, asa ca stau acasa cu Ili. Sper sa scriu mai mult, sa mai margelesc ceva.

A, si patrunjelul a inceput sa arate si el a patrunjel, nu a buruiana. Dar nu cred ca am facut mare treaba. Dar a fost haios sa-l vad cum creste. Am cumparat si bulbi de gloxinia, ca zic cele pricepute in ale gradinaritului cu nu poti da gres cu bulbii (dar nimic nu e imposibil, nu-i asa?).

Revin, ca ma duc sa iau copilul de la bunici.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

eu sunt fan olynth de cand m-a scapat de o sinuzita extrem de nasoala si de dependenta de bixtonim (stiu ca au aceeasi subst activa, dar fiind mai puternic a avut alt efect). o usca el mucoasa (la copii n-am pus, de altfel io imi dau cu puf de-ala de 2-6 ani, nu cu de-ala de adulti), da' te dai de 2 ori si a trecut tot puhoiu'. si te tine o zi, nu cu saptamanile.

oricum da dependenta foarte usor (io la bixtonim am capatat-o in 5-6 zile), asa ca trebuie luat cu precautie.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

a, feli, bafta la margelit!
io tocmai mi-am completat colectia cu niste margele toho, moama ce frumoase sunt. si scumpeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. si cu alte chestiute din franta. dar sunt cam franta in ultimele zile si am preferat sa citesc seara la culcare. dar am niste proiecte bani nu prea mai am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Felicia , ce ai facut la dr luni? Multa sanatate soacrei si spor la margelit si poate mai faci si poze la copila sa o mai vedem si noi

Corap , abia te astept cu poze noi cu margele merge vanzarea lor, ai clienti?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

feli succes soacrei la operatie!

Ripley admirat pozele si in special fetitele , cea cu Billy Idol e mortala-mortala! Ana e domnisorica finuta iar Irisuca e o bombonica sadea!

Corap multumesc! Iar pensia alimentara e fixa (cf legii) sau tot la intelegere? Dar daca nu se vinde apartamentul ce se face, ramane proprietate comuna a celor 2?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Feli, sanatatea socrelei si bafta la rezolvat probleme, ma bucur ca ai timp de margelit.

Eu am pus acum 2 ani patrunjel in curte, am varsat o punguta langa trotuarul din gradina. S-a intins vo 5 m, se face la greu, nici iarna nu l-a doborat. Dar leustean nicicum nu mi se prinde :((

Iris e Billy Idol cand termina laptele, ramane putin in bibe, freaca tetina cu mare viteza de freza si asa si ramane parul, fiind si juma de lingurita de miere, e asigurat punk-ul la marele fix.

Catutza, voi cum mai sunteti?

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Catutza, numai io nu apuc sa ma vad niciodata la stiri. E drept ca pentru asta trebuie: 1. sa ma uit la TV, ceea ce nu fac niciodata sau ma rog, extrem de rar si 2. sa fiu acasa la ora stirilor, ceea ce tot asa, foarte rar.Cum adica cu ochelarii la ochi? Pai cum altfel, daca mi-s aragaz?

Feli- bafta mare la operatia soacrei si vindecare rapida! ie spor la cultivat plantute! Io una pun pariu ca nici bulbi nu mi-ar iesi.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ripley, m-am re-indragostit de domnisoarele tale! Doamne, ce dulci sunt! Irisuca pare mai "rotunjoara" decat Ana... oricum frumoase foc! Si Ana "pare" a fi o mancacioasa, imi face cand o vad in pozele alea!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!

Mergi la inceput

lavi, nici pensia alim nu e fixa. are insa un plafon din veniturile sotului caruia nu i se atribuie copilul (brrrr - suna groaznic). ideea e ca cel din urma poate scapa ascunzandu-si veniturile. acu depinde cat tine la copil sau cat rau vrea sa-i faca celuilalt sau... sau...

cat despre casa, sunt multe solutii, inclusiv sa ramana proprietate comuna. dar poate fi si atribuit unuia si stabilit ce se intampla cu ratele. e destul de complicat si ideal ar fi sa se inteleaga sau sa-si angajeze un avocat comun (desi in rom nu se obisnuieste), dar care sa fie verificat neutru fata de amandoi. sau sa faca o negociere cu avocati.
dar asta depinde foarte mult de termenii in care se despart cei doi.

cata, promit ca pun poze, ma duc la tzara in we si daca e frumos le fotografiez printre viorele si urzici
a, chiar, ai reparat bratara biei (ma trezesc si eu dupa 1 an). mereu am zis sa te intreb daca ai reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

uitati stirea cu Dc-ista
http://www.antena1.ro/index.php?page=news&subcat=8&id=46517¤tPage=1

Multumesc ptr incurajari! Operatia trebuie sa se fi terminat deja, ca era programata la 3. Oricum aflam rezultatul maine dimineata cand ii scoate pansamentul.

Corap toho? Cum arata?

Eu tocmai am terminat un colier, l-am gresit, se vede ca mi-am iesit din mana Il refac poate diseara dupa ce se culca maimuta. Daca am insomnii, cu atat mai bine ca lucrez mai mult

Camelia wow, ce memorie, nu am mai fost luni la control, ca am inceput tratamentul mai tarziu. Ma duc saptamana viitoare. Ma bucur ca Daria e mai bine
Apropo de boli, ieri cand am fost la pediatra Ilincai am ntrebat-o de imunizare si i-am zis ca n-am mai trecut pe la ea, ca nu am mai avut nicio problema de sanatate. Cand a auzit ca va merge la gradinita, a dat verdictul "o sa aveti!" Incurajator, dar asa e.

Hai sa vad cum se termina filmul.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput