Colectia de toamna - iarna 2005 (231)
Raspunsuri - Pagina 12
mandyksch spune:
Mai, nu stiu ce am avut azi dar m-a lovit o leneee.Am zacut toata ziua, nu am avut niciun chef de nimic. Am mai intrat o tar' pe forum la paranormale, ca-mi place subiectul .
Lavi, am studiat, am gasit multe cazari frumoase , la preturi bunicele. Dar din pacate nu voi putea face nicio rezervare. Asta pentru ca , daca imi gasesc job intre timp nu stiu daca vom putea merge in concediu.Io inca trag speranta, ca imi voi gasi ceva ok cu toata criza asta economica.Deocamdata am ramas la stadiul de promisiuni(in Cluj).Asta e. Asa ca probabil vom proceda ca anul trecut, "last minute". Si a iesit super.N-a trebuit nici macar sa platim inainte.Am rezervat (vorba vine, ca de platit am platit abia la fata locului) cu aproximativ o luna inainte.
Feli, noi anul trecut am pus pe balcon patrujel si telina,dar anul asta vrem sa punem si altele.Noi avem loc suficient.O sa se uite vecinii la noi ca la nebuni, dar asta e.
Pupam copilasii bolnavi, ma duc la baita.Noapte bune
lavi02 spune:
mandy pai ce sa-ti zic: bafta cu job-ul sau bafta sa prinzi concediu?! Ambele!
Intrebare, daca tot ai studiat: cam cum sunt structurate nivelele de pret? 1 Iulie - 31 august e acelasi pret? (stiu ca difera de la pensiune la pensiune dar asa, impresie generala...)
mandyksch spune:
Hai, ca n-am ajuns inca la baita, mai stationez un pic pe aici.
Mersi Lavi, io le-as vrea pe amandoua
Preturile sunt in general pe sistem vara/iarna. O sa pun un link, trebuie sa il caut (acolo m-am uitat eu in principal, la pensiuni si gastehaus, la hoteluri nu m-am uitat deloc).
http://www.zellamsee-kaprun.com/index.php?id=61&L=1
lavi02 spune:
Pensiunea asta http://www.hubertus-pension.at/englisch/unser_haus.html are review-uri f bune, e locul I pe tripadvisor, cu 25 de review-uri bune. E si centrala, mic dejun organic, eco cat se poate...
De notat
miri__b spune:
Lavi imi trimiti si mie oferta de Costa Brava?voiam sa zic ca probabil vom merge la bilgari dar nu o sa stiu decat pe 1 august cred.
mandyksch spune:
Io constat ca nu il pot lasa pe Kriszti la PC daca sunt logata pe undeva...m-am dus pana la baie sa vad daca e plina cada si cand m-am intors era la tastatura pe "raspunde la subiect"
Da, faina pensiune, si vad ca astia chiar au preturile pe diferite perioade si vara.Si sunt rezonabile. Io tot trag speranta ca voi impaca si capra si varza.
lavi02 spune:
Miri http://www.alltour.ro/index.php?unde=despre&id_cont=81
early booking -10% la tariful de baza pt rezervari pana in 25 martie.
Cum se mai simt bolnaviorii colectiei?
maria_alexia spune:
Miri, nu e rost de reconcilieri grabnice nicidecum? Prima data cand am prins eu firul ziceai de mers tati cu masina si tu cu D cu trenul, si am luat-o ca pe satisfacutul placerii ceferistice a copilului...
Feli, esti mortala cu jocurile! Eu m-am lasat de ele de vreo 10 ani, si pe-atunci stateam prost cu timpul. M-a distrat tare pe link-ul de la tine un www.bigfishgames.com/download-games/4955/nanny-mania-2/index.html" target="_blank">Nanny Mania (deja la editia a doua ). Din ce vad in poza - masina de spalat, rufe de uscat/calcat, patut de bb, bb in premergator, domn citind ziarul, tinerica cu plasa la cumparaturi ... dau anunt mare: ofer pe gratis sansa de a juca LIVE jocul asta, doar sa ma lasati pe mine intr-o ALTA realitate (virtuala ori ba).
Si acum despre impasurile noastre cu concediul, vad ca iar a revenit tema. Suntem carcotasi-sefi, se pare, dar anul asta e si greu sa gasim ceva convenabil.
- in antalya AI de 5 stele ne duce la 2000 de euro 7 zile, ceea ce mi se pare enorm pentru "experienta" de a sta toata ziua la piscina si la masa. Nu e deloc genul nostru, ne aplatizeaza prea tare neuronul.
- am ochit Zachynthosul, e charter din SB si intr-acolo. Si gasim AI 4*, 14 zile cu sub 1500. Dar cu puii asa de mici o sa pierdem o buna parte din tot farmecul destinatiei, anume croazierele. Totusi, ramane pe lista.
- Bulgaria, dar ne omoara drumul pana acolo. Ma gandesc la un traseu de genul: coboram ata spre sud, pana dam de Dunare. Ne luam o zi-doua de plimbat pe-acolo in directia marii, fie pe partea ro, fie pe cea bg. Cunoaste cineva ceva interesant pe ruta asta, cazari, etc?
- o Austrie cu puii dupa noi, cu ceva cazare si excursii prin munti, plus cateva zile de viena. Asta ar fi cea mai stimulanta varianta pentru noi, desi ne dorim mult si la mare.
- mers la mare la noi cu bunicii dupa noi, iar eu cu tati sa evadam vreo 3-4 zile in Delta . Dar mi-e groaza si lehamite de ce nervi ne asteapta pe la mirificele hoteluri si restaurante .
Voi ce ziceti, e ceva realizabil dintre astea, avand in vedere 1 pui mic si unul mare urlator?
meems spune:
Miri, cam asa ca si Maria-Alexia am interpretat si eu lucrurile initial... Dar se pare ca ne-am inselat. Mai mult decat o imbratisare virtuala nu prea stiu cu ce ti-as putea fi de folos
Maria-Alexia, eu as opta pt una din ultimele doua variante. Moaaama, ce dor mi s-a facut de Marea Neagra Asa dintr-o data, gandindu-ma la ideile tale de vacanta.
Noi se pare ca am scapat in sfarsit de boala. Rianna pare complet refacuta si incet ne revenim si cu somnul - eu am fost rupta in doua saptamana trecuta, cu 3-4 nopti consecutive aproape nedormite (v-am spus oare ca-s tare rea de somn?), plus stressul cauzat de febra ei mare. Doamne-ajuta sa fie bine la toata lumea, adica sanatate cu carul.
lavi02 spune:
Miri aoleu, acum compilez, din ce zice Maria!
Bafta multa si Rabdare!!!
Maria consilier de vacante, prezent!
1. Antalya 7 zile 2000 EURO nici mie nu mi se pare ca merita pt unii ca noi si ca voi, mai plimbareti.
2. Zakynthos - vezi ca AI-ul la greci nu e ca la turci, mi-e ca nici macar ca la bulgari. Grecul iti da ceva ca lumea atata timp cat e stimulat ca va primi banii la urma. Chestiile preplatite... nu-si mai da interesul.
La greci I strongly recommend pranzul si cina la taverne/restaurante.
Alta problema cu insula Z este ca e f f cald, a fost o colega de-a mea in iulie si zice ca mureai.
3. Nu pricep chestia cu Dunarea, detaliaza te rog.
La bulgari poti sa-ti stabilesti cazarea undeva si sa te misti de-a lungul coastei, ai ce vedea.
4. Puteti combina Austria cu cateva zile de mare in nordul Croatiei, mica coasta a Sloveniei sau nordul Italiei.
5. Delta nu m-as duce, e fitza de fitza pe acolo, mai ales ca preturi. Si mirificele restaurante de la noi... mai bine treci granita la sud si mananci bunatati la preturi decente la bulgari. Socrii mei voiau sa mearga anul trecut cu niste prieteni, sa inchirieze o salupa sau ce-o fi, dar pana la urma s-au scarbit de preturi.
Eu as alege dintre variantele 3 si 4, la greci mai degraba m-as duce in Corfu, e mai aproape si peisaje misto munte-mare, dar cu masina faci 2 zile pline de la voi.
La capitolul "value for money" 5 e la coada.
meems ma bucur ca Rianna e mai bine!
maria mistooo faza cu realitatea "virtuala" si aia "reala"