Colectia de toamna - iarna 2005 (231)
Raspunsuri - Pagina 11
Noki_Lara spune:
Hi hi hi, Maria, maaare figura esti si tu cu laptopurile. www.emag.ro/notebook_laptop/notebook-dell-studio-1535-core2-duo-t5750-20ghz-3gb-250gb-orange--pWXT5753G25WNUT3BOR" target="_blank">Asta e al meu, numai ca e bleumarin, nu orange. Sunt tare incantata de el. Si i-am pus XP, nu Vista si zbarnaie, ptiu s anu-l deochi.
Lavi- documentata, ca de obicei. Noua doctorul ne-a dat Ospamox, dar doar 7 zile si soacra a zis idem. La gradi erau joi 2 cazuri clare, din care unul cu spitalizare si inca 2 copilasi de la Sarah din grupa cu virus detectat, dar fara scarlatina.
Nici nu stii ce ma oftic de ratarea de week-end numai bun de picnic.Da' ma consolez si eu ca sunt la cura si nu puteam manca mai nimic.
Madau, ce-au zis pestii cand ti-au admirat noua culoare? Le-a placut?
Of...inapoi la strung.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
Noki, o fi suficient si 7 zile, probabil.
E pardon bacterie, nesimtitu' de streptococ.
Oricum, la 2 saptamani dupa terminarea tratametului se recomanda repetarea exudatului.
Sa-ti traiasca laptop-ul!
Lasa ca sezonul de picnicuri de abia incepe!
Noki_Lara spune:
Cum adica dupa 2 saptamani de la terminarea tratamentului? Vrei sa ma sinucid? Pai eu nu am voie sa o duc pe Sarah la gradi pana ce nu iese exudatul bun. Adica saptamana asta cae vine sta cu bona + mama, termina duminica viitoare antibioticul, iar eu pe maaxim miercurea cealalta am zis ca sa-i repet exudatul, ca sa am rezultatul vineri si sa o bag la gradi din nou, maxim de lunea urmatoare - adica de peste 2 saptamani. Astfel incat 2 saptamani acasa + platit bona + gradi deja ma termina...nu-mi spune ca trebuie sa mai astept inca una...
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
miri__b spune:
hello
azi e ziua de iesit cu tati la plimbare, ieri a fost cu mine. nu intrebati de ce nu cu amandoi.
fi-miu de vreo 2 sapt face kk din 2 in 2 zile numai cu supozitor, nu vrea sa-i dea drumu ca cica il doare. face si un pietroi.
ptr ca ii e ff frica de dri incerc cateva variante inainte de a ajunge acolo.ce sa-i dau sa faca mai moale? apa bea, ciorba-supa zilnic,struguri si pere mananca(tot pasate), am inceput sa-i pun si miere in cerealele de la micul dejun.am obs ca ii vine sa faca dar se abtine.
ioana_77 spune:
miri, io cred ca-l doare, saracu', mai ales ca face pietroi cum zici. SI de-aia se si abtine. Am patit si eu intr-o zi cu Maria, traiasca fetele cu sfaturile legate de nekkciosi, ca bine mi-au prins.
Strugurii rosii constipa, eu asa stiam. Baga sucuri de porto cu morcov crud, iaurt la greu, incearca si din ala cu bifidus, parca madau zicea ca-i da mirunei si e ok.
noki, vazut placut freza
Maria, ce mi-au mai placut puii tai!!!!!!Sa-ti traiasca, tu radiezi in poze!
am sa caut si eu dvd-ul ala magic
maria tuseste rau tare de doua zile, aparatul de aerosoli e la mare putere zilele astea, cu doi utilizatori
ma duc sa bucataresc cat doarme trupa. am luat spanac si urzici
felicia74 spune:
va salut pe fuga, ca abia astept sa vad noul episod din Anatomia lui Grey
Noki sa te folosesti sanatoasa de laptop, si sa te tina mai mutl ca primul (fara accidente, adica). Ce ai facut cu cel vechi? Si al meu e subred rau, dar la cate a patit saracul, e veteran de razbel
Va tin pumnii sa scapati de carcalac! Si sa-ti fie de bine tunsoarea.
Maria_alexia buna poanta cu calculatoristii!
Anda de cand creste mama ta ierburi in ghiveci? Are experienta, ca sa-i pot cere niste sfaturi. Rasadurile mele nu arata prea grozav, sunt inalte si subtiri, nu cred ca am facut mare branza. Mai citesc forumuri de specialitate, poate izbandesc.
Ioana of, saracul Stef, a ajuns pe antibiotic. Sa-i treaca repede!
Rasfatat - cu rusine recunosc, ca ptr mine, relaxarea suprema inseamna stat cu laptopul in brate si jucat un joc de tip "time manangement". In ultimele luni am luat-o razna rau, joc si 2 ore pe zi. De aceea si timpul alocat ptr forum s-a mai redus
Ma rog, ar mai fi si shoppingul, cand am bani. Dar si de aceasta ma las, ca ma umplu de nervi. Aseara am fost in Mall Vitan , ca voiam sa-mi mai cumpar ceva toale de birou. Esec total, si promod-ul, si tina-r si alte 100 de magazine au fost varza, nu-mi venea nimic, poate sunt eu mai pretentioasa. IN final am mancat o lasagna calaie de la Cafe Promodoro (nici ca mai calc pe la ei) si am cumparat 2 pungi de pietris ptr ghiveci, asa, ca sa nu zic, ca nu fac shopping
Noki_Lara spune:
Feli, vad ca esti in mare forma. Asa aratau si rasadurile mele, de-aia m-am lasat de treaba. Laptopul vechi e la Adila, de atunci, si l-a insusit, practic. Da' mie-mi convine mai mult asa.Ce joc butonezi these days?
Ioana- of, sanatate multa si voua! Urasc tusea...de fapt, urasc boala in general.
Varsta Sarah
lavi02 spune:
Noki pai poti sa-i faci tu exudatul si a 2-a zi dupa ce termina antibioticul, dar ca si dupa 3 zile e de forma, ca sa ai un rezultat negativ si sa o poti duce la gradi. Daca vrei sa afli pe bune daca a scapat de el, dupa 2 saptamani trebuie sa-l faci.
Ioana sanatate tusitorilor!
Cred ca am sa mai iau o tura de urzici si saptamana viitoare
felicia74 spune:
Noki momentan acest joc m-a prins rau de tot:
http://www.bigfishgames.com/download-games/4871/farm-frenzy-pizza-party/index.html
Am cumparat mai multe jocuri de pe site, ca sunt ieftine. Mai recomand Farm Mania, foarte haios, cresti vaci, oi, porci, le vinzi, trebuie sa indeplinesti niste obiective intr-o perioada prestabilita ("deadline") De fapt nu le recomand sunt o belea mancatoare de timp
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
lavi02 spune:
Apropo de rasfat: acum ma plimb virtual prin Sevilla, inainte m-am plimbat putin prin Barcelona, pe Rambla. Cu Google Street view.
Te duci cu google maps unde ai vrea sa te plimbi si apesi pe omuletul galben de deasupra de zoom.
Plimbarea pe Rambla recomand sa se inceapa din Placa Catalunya E interesant cum sunt zone mai aglomerate si zone mai putin aglomerate pe Rambla, probabil datorita orelor diferite de filmare. Perioada neaglomerata e inainte de 10-11 dimineata, pana hoardele turistice inca isi beau cafelutele.
Din pacate nu poti sa te plimbi virtual pe strazi pietonale pt ca filmarea s-a facut din masina.
Apropo:
mandy ai facut prospectiuni cu Zell am See, ai ochit cazare?
Ma tenteaza si pe mine pt la anul
Eu ma informez din timp nu cumva sa ma ia concediul pe nepregatite.