Colectia de toamna - iarna 2005 (231)
Raspunsuri - Pagina 13
maria_alexia spune:
Lavi
Cu Dunarea, chestiunea e deocamdata cam fantezista. Daca te uiti pe harta, din SB si pana la bulgari ai de parcurs o distanta bunicica si pe axa N-S, si pe V-E. De la N-S nu prea ai de ales, dar as iesi mai degraba spre Turnu Magurele, apoi s-o luam spre E. Noi am apucat sa ne plimbam pe la Drobeta, Orsova, Moldova-Noua si ne-a placut enorm defileul Dunarii. Evident ca mai spre E Dunarea ajunge in campie, dar tot interesant mi se pare. Vad Corabia lui Dinescu pe traseu, si ma gandeam ca poate o mai fi ceva interesant de vazut. Mai debraba as parcurge drumul pe-acolo decat SB-Buc-Giurgiu sau alte sosele.
Iar dincolo de Dunare, in Bulgaria, de la Nikopol incolo, vad munti - ma gandesc ca ar fi interesant de gasit o cazare pe-acolo, dac-o fi.
Cum spuneam, deocamdata n-am documentat deloc treaba .
Noki_Lara spune:
Mneata!
Miri, naspa treaba. Bagdare si shopping, ca tutunul nu e bun.
Maria- 1500 euro 2 saptamani in Z? Cu avion??? Hmm...dubios. Si vorba laviniei, AI la ei e varza, nu merita.
Eu as zice ca te poti risca cu o Bulgarie mai de nord, sa cobori brusc pana la Dunare si dupa aia catre mare direct. Ar trebui sa-ti ia un maxim 8 ore, ceea ce nu mi se pare imposibil. Turcia e scumpa cu avionul, orice destinatie alegi, ca ai d eplatit 3 bilete, deci aproape 1000 de euro din start.
Nici eu nu-s fana delta. Am fost odata cand am fost mica si nu m-am omorat.
Marea noastra...hmmm...nu la hotel, ci doar daca as gasi ceva cazare privata, ca sa am un avantaj competitiv prin pret, ca sa zic asa...
Ar mai fi o idee cu Balatonul, ca s anu ajungi pana la Viena-Austria, ca e totusi departe, dar parca e acelasi drum pana la Marea Neagra, deci devine mai avantajoasa asta din urma.
Eu recunosc ca sunt fana mare si nu concep sa treaca o vara fara mare. Plus ca am convingerea ca datorita faptului ca am fost dusa de mica la mare, am avut o sanatate destul de ok.Sau asta e justificarea pur egoista a pasiunii mele pentru mare? Hmm...
Lavi- cand vrei chestii concrete despre Austrai, o sa-ti dau planul meu, care cuprinde inclusiv niste regiuni mai putin batute si coemrciale, cu alte lacuri, zic. trebe insa sa-l caut, ca nu mai stiu in care calculator este.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
Maria pe la Dunare-campie (de la Drobeta spre est), mori de cald in perioada cand e bine de mers la mare. Nu cred ca ai de vazut cine stie ce pe acolo. In Bg poti sa te opresti la Veliko Tarnovo in drum spre mare, daca vrei sa mai vizitezi ceva, dar tot prin Buc-Giurgiu ajungi cel mai bine. Noi o sa mergem de 1 mai acolo.
Noki multam de plan, trimite-l cand il gasesti. La toamna ma apuc sa cercetez, sa nu ma apuce iar februarie-martie cu rezervarile, sa stau cu sufletul la gura au/n-au locuri.
camelia_daniela spune:
hello!
Noki, imi place noul look! Bafta cu tratamentul Saralinei!
Mmmm, ce imi plac discutiile voastre despre vacante, trasee ... Eu nu ma incumet la trasee, raman tot la litoralul bulgaresc !
Noi suntem binisor, pitik n-a mai facut febra, insa de azi dimineatza a inceput sa tuseasca! O sa bagam aerosoli si ceva Plantusin!
Sanatate maxima tuturor bolnaviorilor!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!
catutza spune:
HELLO!
Noki , sa-ti fie de bine noul look si sa folosesti cu placere noul laptop
multa sanatate voua, cum se simte Adi, azi poate sa vorbeasca?
Camy , multa sanatate si la voi, refacere rapida Dariei
Lavi, Mandy , ce-mi place subiectul vacante, va citesc cu placere
Lavi , unde va cazati la Veloko de 1 mai? baga un link ceva sa vada si ochiul meu. Abia astept sa te intorci de acolo sa ne spui cum a fost.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
de la noi nimic nou, Bia e acasa ca a facut otita iarasi si e pe antibiotic , miercuri va merge la gradi.
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Morgano spune:
Bune zilele colectie! Sanatate celor bolnaviori, ma bucur pentru cei care sunt mai bine!
Si fetele si Marius si mama sunt ok acum, dar marius mai are 3 zile de AB, iar fetele inca mucesc. Creca jumate din cutiile de servelete luate de prin supermarket sunt pe banii nostri. FAcem vanzare la greu. Asa cum mai avem putin si ne asociem si la farmacia de langa noi.
Eu am inceput de azi Scarsdale si tratam. antifumat cu Champix, nu ma mai suport cum sunt, nu intru in detalii ca ma deprim de tot, sper in 2-3 luni sa fiu multumita de cum re-arat (desigur vo 6-7 luni imi va lua revenirea) si sa ma declar nefumatoare.
Revin, client.
Vreau si eu sfat de mare cu fetele. Am tot cautat si nu am gasit nimic sa imi placa. Pt. noi bulgarii inseamna 2 zile dus 2 intors pe drum, cu masina. Enorm pt. fete. In plus, unde voiam sa mergem s-a cam stricat, e plin de romani care se comporta multi - cum stim, si numai pe forum am citit multe pareri contra Albena.
Problema e ca vrem neaparat AI, ca nu pot umbla cu fetele asa mici pe la terase, cum sunt eu panicioasa, nu as risca. Turcia ar fi ok, dar am eu o pb. de claustrofobie si fobie de avion, sper sa mi-o inving ca n-oi sta toata viata sa ma uit pe net la lumea larga.
Croatia.... nu stiu, Lavi poate ma ajuti tu cu un link. Noi vrem undeva dupa 15 august, oricum, sa nu fie prea cald, nu suportam niciunul caldurile mari.
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
lavi02 spune:
Catutza, la vila Tvorcheska in Arbanassi.
Ripley AI in Croatia cam putine si cam scumpe. Uita-te pe sub cu Croatia de la Vacante... userul Alina a fost la asa ceva.
Altfel, Croatia e o "tara cu apa calda" unde poti manca linistit la terase.
In Tunisia ne-am stricat la stomac: eu o zi, cumnatu' o saptamana, el cu febra si tot tacamu'.
N-am patit sa mi se strice fetele la stomac decat la Herculane.
Noki_Lara spune:
Delia, bad news: dupa 2 saptamani de documentare intensa cu Croatia, dupa aceleasi criterii de baza ca si tine, adica AI inainte de orice, am ajuns la concluzia trista ca NU Croatia la AI. Hotelurile cu asa ceva sunt f. scumpe, la un raport calitate-pret inferior Turciei. Apoi, cele la preturi mai ok, au review-uri horror. Exista vreo 2-3 care au review-uri bune si sunt decente la pret, dar sunt in peninsula ISTRIA, care pe mine nu ma interesa, ca eu cautam pe coasta dalmata, de la nord la sud, eventual pe la mijloc, ca sa fiu mai aproape de obiectivele turistice principale, parcul Plitvice in primul rand. Daca vrei Istria pentru mare doar, spune-mi si-ti zic hotelurile.
Lavi- salivez. Cat stati de 1 mai? Preturi? Ce camera ati ales? Rezervare direct pe site si plata cu card? Poate va procopsiti cu noi.
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Tot Delia, ca mi-am amintit. In perioada aia cica mai e si full in Croatia, foarte aglomerata soseaua si tot. Eu, ca o persoana care te intelege cu AI-ul, ti-as recomanda sa treci peste fobia cu avionul si sa alegi Turcia sau Rodos, ca e tare frumos din cate am studiat eu. Aici ma pot baga cu recomandari.
---
Cami si Catuta, saru-mana de aprecieri!
Varsta Sarah
maria_alexia spune:
Asa, vad ca stau bine cu time-managementul azi .
Noi avem prima bucata de concediu la sf. lui iunie. Cam rece apa la bulgari, era fain de o Turcie sau Grecie. Cum ziceam, vrem charter din SB, si n-am gasit decat Antalya sau Zachyntnos (dar poate mai apar).
Noki, Zachynthosul e asa de ieftin caci ma refer la cele 2 serii cap de sezon, in care platesti 7 nopti si stai 14. Dar pe de alta parte, vorba lui Ripley, ma apuca claustrofobia si toate fobiile sa ma stiu izolata pe o insula, cu copiii, 2 sapt. si sa nu am nici o posibilitate sa ma intorc de-acolo in caz de (ne)caz. Deci cam pica si asta. Imi cam imaginez cum e AI la ei, c-am fost si noi pe vremuri la DP si am cam regretat - infinit mai bine mancai la taverne si la pescarii(?? psarotaverna scria pe ele) in special . Dar cu copiii prefer sa nu umblu dupa mancare.
Mersul pe langa Dunare l-om face noi odata si-odata, dar nu acum, cu bb.
Iar la varianta cu marea noastra... n-ati remarcat atu-ul forte: vrem sa plecam cu bunicii!!! Ceea ce inseamna impartit din grijile cu copiii si speram ceva timp mai lejer pentru noi. Ar merge inchiriat un ap de 2 camere in Mamaia, a mai fost sora-mea pe vremuri asa si le-a placut.
Si ziceti voi ca acum in toata delta gasesti doar turism de genul team-building ???
Lavi, buna ideea sa agatam si o mare pe drumul spre Austria , ma apuc de studiat si asta.