Colectia de toamna - iarna 2005 (231)
Raspunsuri - Pagina 10
Noki_Lara spune:
asa...deci m-am tuns nitel si mi-am adaugat 2 nuante in plus in par: blond si...ta-na-na...rosu.
Inca diger rezultatul final. Depinde cum il pieptan, oricum.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
madau spune:
Sa-ti fie de bine Noki!
Eu taman am terminat de prestat o lasagna si niste mazare si ma duc sa ma vopsesc . Barbata-miu m-a anuntat ca vine cu niste crapi si un caras maare...asa ca tre sa ma prezint frumos in fatza lor
Pup iu
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.breslo.ro/shop.php?u=fancybijoux" target="_blank">margele si alte zorzonele
meems spune:
Noki, fa bine si baga niste poze, sa te admiram
Parca si Roxi era datoare cu poze cu noua frezura
Noki_Lara spune:
Gratie tehnicii moderne si sotului meu drag care mi-a cumparat meserie de laptop, iacata poze calde-calde, taman facute, din locul unde ma gasesc, adica la eterna si fascinanta biblioteca.
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
lavi02 spune:
Noki foarte faina tunsoarea! Streptococul respectiv poate da si amigdalita pultacee obisnuita. Scarlatina este amigdalita combinata cu o reactie alergica la streptococ. Neaparat faceti si voi exudatul!
Ioana bine ca ati aflat cauza si ati intrat pe tratamentul potrivit!
Meems ma bucur ca nu mai face febra Rianna.
Anda mistoo cu Parisul, drum bun!
Ripley ma bucur ca familionul e mai bine, a fost apreciata papica?
Am cumparat si eu Magic English, mai mult e Silvia interesata de el decat Nati. Cata vreme va mai fi interesata am sa mai cumpar, desi nu ma dau in vant dupa colectiile De Agostini care dau dependenta. (Pe asta se si bazeaza ideea lor de business, ceea ce ma seaca).
Pe de alta parte desi e foarte muzicala, Silvia nu pare sa fie prea talentata la limbi straine (se zice ca ar fi o legatura, dar nu cred).
Engleza la un nivel acceptabil e absolut necesara asa ca sunt dispusa sa "bag" in ea pe cate cai pot. A facut un an curs in particular cu 4 copii in grupa, nu s-a legat mai nimic. Acum face la scoala 1h/saptamana si 2h/sapt (in zile diferite) la semiinternat; de la semiinternat se mai leaga ceva. De engleza de la gradi nu mai zic, ca n-am avut asteptari.
Oricum, mie mi se pare ca o limba straina o inveti ori pe cale intuitiva, prin conversatie, (dupa ureche), dar trebuie sa vorbesti cu cineva foarte mult in limba aia; ori mai tarziu, dupa ce stii deja niste structuri gramaticale in limba romana si poti sa legi notiunile.
Asa ca ce sa zic, nu-mi pierd inca speranta cu Silviuca.
Noki_Lara spune:
Deci chiar va place? Amu m-am obisnuit si eu si incepe sa-mi placa.
Lavi- am fost toata gasca de fete azi dimineata la exudat, sa facem eu si mama mea. Sarah incepe tratamentul maine, iar noi...inca sper sa nu-l avem pe monstru, ca tutele alea de la Medicover abia pe joi au zis ca-s gata rezultatele.
Lui Adila i-a mai revenit nitel piuitul, in sensul ca acum, daca se chinuie rau, poate sa-mi demonstreze ca poate vorbi, ceea ce ieri era imposibil.
Magic English- chestia asta e totuna cu colectia de vreo 6 DVD-uri de la Readers' Digest? Ca aia e dementiala, mie una imi place mult si bufnitei la fel; a primit-o de la mosu' socrilor, dar din pacate am lasat toata colectia la Bistrita. E si superb ambalata, intr-o geanta asa...gen laptop.
Acestea fiind zise, ma duc la nani, ca maine tot zi de ouat licenta am.
Varsta Sarah
maria_alexia spune:
Era un banc cu calculatoristi:
- Aseara dupa serv. am intrat intr-un bar si am agatat o tupa super! A venit cu mine acasa, s-a asezat pe tastatura noului meu calculator si a inceput sa se dezbrace si apoi ...
- Wow, si ce calculator zici ca ti-ai luat ?
Asa ca, serios acuma: Noki, ce laptop zici ca ai primit?
Sa va fie de bine coafurile, doamnelor!
Citat: |
citat din mesajul lui madau Eu taman am terminat de prestat o lasagna si niste mazare si ma duc sa ma vopsesc . Barbata-miu m-a anuntat ca vine cu niste crapi si un caras maare...asa ca tre sa ma prezint frumos in fatza lor |
Lor???
ufff, imi urla micuta, fug la tura de noapte !!!
maria_alexia spune:
Tot eu si in tura de dimineata:
Nasol cu streptococul asta, Noki , dez-carcalacizare sigura si eficienta va dorim.
Lavi, esti sigura de faza cu scarlatina = alergie la steptococ ???
Cu magic english: nu cred ca-s facea cineva iluzii ca face copilul toba de engleza daca-i ia un DVD (sau, ma rog, toata seria). Eu una cel putin n-am asa asteptari. Dar e placut, simpatic si mai educativ decat altele, daca tot e sa-l lasi la TV. Si mai scurt!
Nu cred ca e acelasi lucru cu cel de la reader's digest de care zice Noki.
Si ami vroiam sa va spun si cu bricolajul: m-am mai gandit si cred ca le dispare pasionatelor tot entuziasmul daca largim prea tare tema, termenul si eliminam de tot competitia . Asa ca cel mai bine e sa se hotarasca intre profesioniste ce si cum .
lavi02 spune:
Maria cam asa cum zici tu. Un thank you tot se leaga. Si desenele sunt dragute, ca sunt Disney iar coajul e simpatic facut. Sa vedem cat ii tine.
Am vazut pozele de la ziua Anei, tare frumusica si foarte eleganta Si Cristi - fratior mai mare
Da, sunt sigura cu scarlatina, am studiat pb cand au mai fost cazuri la gradi. Scarlatina e o amigdalita cu streptocul ala dublata de o reactie alergica care da eruptia, limba rosie samd. Reactia alergica mi se pare ca e la o toxina eliberata de streptococ. Nu da nicio imunitate, poti sa faci de mai multe ori in viata. (ca nu e boala virala precum varicela). Si se trateaza cu ospen/ospamox 10 zile, practic tratezi streptococul ca reactia alergica trece de la sine odata cu moartea streptococului.
De 4 ani de cand am copil in gradi au fost de cateva ori cazuri, de fiecare data 1 copil/gradi, nu stiu daca au fost vreodata 2.