Mamici si Gravidute Italia (50)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Stefania da chiar ca ai chef de vorba

Azi lam plimbat pe fabian cu trenul si ia placut,mititelul insa na putut sa fie mai vioi ca il chinuie temperatura si dintisorii.Acum iam dat lapte dar na mancat mult,cand a dat la dinti gata na mai vrut,a inceput sa si planga,cred cal doare tareas vrea sai iau eu durerea daca as putea.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Slimatei ce activa esti azi?!! Mersi pt incurajare Chestia e ca mi-e f greu,inainte sa raman gravida am avut 50 de kg chiar 48( acum 62) ma simteam asa de bn slabama simteam ca o pustoaica de 16 ani acum ca una de 40Sotul nu prea ma lasa sa tin dieta zice ca pe primul loc ar trebuii sa fie bebele dar....simt exact ce simti si tu,ma simt neatragatoare,baietoasa,nearanjata etc,etc,etc

Ai dreptate sunt fete care nu prea ne mai viziteaza Micio tu ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

STIMATEI:ce chef nebun de net...cand am deschis pagina am vz k toate msj-le iti apartin,am ramas uimita..ai vrut sa recuperezi vremea pierduta!saru.mana pt aprecieri esti o dragutaeu ma vad si ma simt greoaie..cateodata simt k nu mai pot..dar trece si asta,important este k bblina sa fie sanatoasa!ASTAZI am cumparat o revista pt a broda..pt bblina clar..abia astept sa incep,sunt atatea lucrusoare frumoase de brodat..ce nu face mama pt puiul ei!

IRINUCA: cred k micutului tau ii este tare greu cu dintisorii,stiam k sufera saracutii dar nu atat de mult!tinem pumnii k sa treak

ely 33+ sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

BIONDA:ARE DREPTATE sotiorul tau,nu grabi lucrurile..o sa revi la greutatea initiala in scurt tp...nu-ti face griji,roaga-te k bb sa fie sanatos k restul se va rezolva de la sine!

ANDREEA:cum ati petrecut ziua de astazi?
maine puteam fi aproape de tine,soacra cu surorile ei vor veni la PISA,sa se plimbe..dk nu era ziua sotului eram si noi prin imprejurimi,dar suntem impreuna cu prietenii petrecem pe stadion ..mergem sa vedem meciul FIORENTINA-SIENA!astazi m-am tuns un pic..nu e ff mare schimbarea dar sunt mai linistita..am indepartat cele 3nuante care imi brazdau podoaba capilara...maine o sa fac pozici...asa cum am spus acum ma duc sa adaug pozicile de la ZOO!

Mergi la inceput

GATA AM ADAUGAT..si restul de la ZOO..mai adaug si maine cateva..mai dau o roata pe aici apoi ma duc la nani k asta-noapte nu am dormit deloc,
imi este asa denici nu va puteti imagina!

vape toate,revin maine cu forte noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Multumesc pt. complimente!

ely-azi am fost in piata de dim,apoi la cumparaturi,dupa-masa...si gata ziua,nimic deosebit...Am o stare fffff naspa,macar bine ca a fost sotiorul acasa,si s-a ocupat el de Ambra.Acum ma lasa sa stau la calc,macar asa ma relaxez...
Frumoase poze ...parca imi vine si mie cheful sa merg iar la Pistoia ....

stefania-ma bucur ca azi ai avut chef de povesti.Ce bine ca ai reusit sa slabesti...acum urmeaza look-ul,si sa vezi cum intorc barbatii capul dupa tine,pe strada .
Inseamna ca nu pleaca mama ta de la voi ,daca ti-ai gasit ceva de lucru...nu?!...
Stefy ce mai face?Ii place cu buni?

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

bionda- a fost cumintica la vaccin,inca nu a facut febra,sper nici sa nu faca...am inteles ca e posibil sa aiba si dupa o saptamana febra,de la vaccinul asta.
Lasa ca o sa slabesti,nu-ti face griji pt. asta...cu cat slabesti mai incet,cu atat e mai sanatos,ca nu le mai pui inapoi...

irina-sper sa treaca odata la Fabi toate astea...saracutul,imi inchipui cat e de agitat... puiutul!

ely- LA MULTI ANI sotului!!!Ii fac acum urarile,ca maine nu stiu ce facem...poate iesim la iarba verde,sa vedem cum e vremea...

Gata,nu ma mai lasa Ambra sa stau la calc...

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

azi e ziua sotului meu asa ca dau de baut si o pizza mareee virtuala

ii pregatesc o cina romantica pe diseara si pregatesc ca surpriza ceva special

va pup ma duc sa'mi beau cafeaua

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

SA-TI TRAIASCA SOTIORUL SI SA AVETI PARTE NUMAI D BUCURI SI IMPLINIRI IMPREUNA!
Bravo ma bucuri ca ai ganduri necurate cu dansul...
Stefi in Ro plecam cu toti , pai santem nasi...sotul trebuie sa vina...ii dau "pauci"imediat dupa nunta ca daca e patron...la munca cu el

Ely imi mananc unghiile ...graviduta frumusica si slabaaaaaaaa...la gradina zoologica de la Pistoia sau Popi erai??

Bionda ai timp sa dai jos

Andreea ti-ai schimbat culoarea...pare mai negru sau suvite...oricum iti sta bine.

Azi e tare fain afara nu o mai culc pe mandra si plecam la un parc mareeeeeee

o zi buna fetelor

Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

[pup lui Fabian sa'i treaca dintisorii...
ely nu toti au dureri asa de mari... depinde de la copil la copil..unii suparta cu brio spre ex...la stefy nici nu'mi dau seama ca ia iesit decat ca isi schimba consistenta kk si devine un pic mai iritata si moftorici..atat..dar tb sa fie teribile durerile daca ne gandim caci la spargerea gingiei..si ceea ce tb sa suporte saracutii..lui stefy inca nu i'a dat nici o masea..abia i'a iesit al 8-lea dintisor..dar nu vreau sa ma gandesc la perioada..poate o fi ca si pana acum...metto le corna

hai mai biondo... face bine sotul ca nu te lasa la dieta asta inseamna ca e un om inteligent si calculat...isi da seama ca cel mai imp pe primul loc e sa fie puiul sanatos, iar daca asta inseamna sa fie sotia lui un pic mai rotunjoara pt cat'va timp n'are aface
nici al meu nu m'a lasat...acum tre' sa recunosc ca imi mai zice vezi ca mananci cam mult..n'are nik e spre binele meu..eu l'am rugat sa o faca ;)dar el la inceput ii era frica sa nu ma supar ca ma opreste de la mancare

ely sa ne arati si noua ce ii faci bebelinei
frumoase foto de la zooo
la multi ani fericiti sotului

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput