Mamici si Gravidute Italia (50)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna fetelor ma scuzati ca dau buzna peste voi dar sunt si eu o viitoare mamica si vroiam sa va intreb ceva daca nu va suparati:aici in italia cand nasti trebuie sa platesti la spital ceva ca eu nu stiu ,si inca ceva am auzit ca cand nasti iti dau un cadou de 1000 de euro daca eu nu am contract de munca am si eu dreptul sau nu?ca am uitat sa intreb la sindicat si imi este lene sa ma duc pana acolo.
va pupic pe toate si va urez o duminica placuta

monica mamica in devenire+25denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

si eu care ma gandeam ca's singura pe aici...
ali hai ca mai facut sa rad...cand plecati si cat stati in ro caci zicei ca tb sa statoi mai mult sau am intele naspa eu?

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica2008

buna fetelor ma scuzati ca dau buzna peste voi dar sunt si eu o viitoare mamica si vroiam sa va intreb ceva daca nu va suparati:aici in italia cand nasti trebuie sa platesti la spital ceva ca eu nu stiu ,si inca ceva am auzit ca cand nasti iti dau un cadou de 1000 de euro daca eu nu am contract de munca am si eu dreptul sau nu?ca am uitat sa intreb la sindicat si imi este lene sa ma duc pana acolo.
va pupic pe toate si va urez o duminica placuta

monica bine ai venit la noi
nu dai buzna am fi bucuroase daca ni te'ai alatura iar
daca putem sa te ajutam cu un sfat sau un raspuns ,o facem cu placere

sa-ti raspund la intrebarea cu spitalul nu platesti nimic, nu e ca in romania... iar la nastere...in cazul meu vorbesc,pt ca eu nu munceam pe baza cud-ului sotului meu am facut o cerere la primarie si mi'au dat un fel de prima -ajutor de 1400 E... acum nustiu la fetele care erau incadrade in munca daca a fost la fel parca mi'aduc aminte ca zicea o mamica de'anoastra(katiapam) ca i'a dat aceeasi suma dar in rate...
daca mai ai nelamuriri si crezi ca te'am putea ajuta suntem aici!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Bionda nu-mi vne sa cred ca te simti ca la 40 de ani cu 62 kg...iti dau ani miei si ai sa vezi ca nui chiar asa...la masa poti manca tot ce e sanatos(asta depinde de bucatareasa), fara prajeli, sosuri sau grasimi...putin dar bun...nu manca prosti intre mese...fructe, cruditati(morcovi), iaurtele...a venit primavara multa miscare afara.
Nu juniorul era super ca imi statea in passeggin , ma miscam nonstop, dar cu mandra e mai greu , numai in bici imi sta.

Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Berarpiri

stefania-ma bucur ca azi ai avut chef de povesti.Ce bine ca ai reusit sa slabesti...acum urmeaza look-ul,si sa vezi cum intorc barbatii capul dupa tine,pe strada .
Inseamna ca nu pleaca mama ta de la voi ,daca ti-ai gasit ceva de lucru...nu?!...
Stefy ce mai face?Ii place cu buni?

papa buuun

Mergi la inceput

multumesc ali...am vazut ca nu am raspuns da' sa stii ca aveam in gand sa zic...
mai inainte n'am trimis si mesajul andreei...acu tre sa ma apuc sa scriu din nou..dar mai incolo..ca imi bate mandra 'unsa..ma intreaba daca poate sa intre e o dulce...s'a plictisit cu bunica'sa vrea sa se joace cu mine ca eu o mai arunc si prin aer si asta'i place ei cel mai mult zbantuiala

papa buuun

Mergi la inceput

slimatei multumesc mult pt raspuns
eu am lucrat anul trecut pana in iunie dar dupa nu am mai gasit de munca,acuma abia astept sa imi vad puiutul si vroiam sa stui cum sa ma pregatesc pt spital.multumesc inca o data

Mergi la inceput

monica tie iti tb doar bagajul de spital pt bebe si tine..si nici ala unele spitale nu poate fi prea ingombrant...ai listutza?

papa buuun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui slimatei

[quote]citat din mesajul lui Berarpiri

stefania-ma bucur ca azi ai avut chef de povesti.Ce bine ca ai reusit sa slabesti...acum urmeaza look-ul,si sa vezi cum intorc barbatii capul dupa tine,pe strada .
Inseamna ca nu pleaca mama ta de la voi ,daca ti-ai gasit ceva de lucru...nu?!...
Stefy ce mai face?Ii place cu buni?

hai ca-l mai scriu odata...l'am pierdut pe drum raspunsul
mai eu am slabit dar mai am destul de dat jos...adica vreo 20 de chile nu mai mult..adica d'acar fi
am zis ca pan' la vara vreau sa fiu fotomodel
sa merg cu fata mea si sa zica lumea ca suntem doua surori...
cat despre barbati..n'am nevoie..nu'mi prea plac din astea sa zica ei ca's "buna"..important e sa ma placa sotul meu si sa moara gagicele de invidie glumesc binenteles

cu lookul mai tarziu mai astept 10 kile jos si dupa ai ma fac mai-mai..cand zic asta imi aduc aminte meru de un film :
in care una era anorexica si ma'sa a internat'o intr'o clinica ..si ea intreba doctorul:"-dotore, quando posso usire??? si el ii spunea peste 5 kile"...adika, cand va pune ea 5 kile pe ea faina faza..sa vezi ce a inceput gagica sa manance...da' nu mai stiu ce film era ca l'as mai vedea odata...parca l'am vazut intr-o dupa-amiaza pe canale 5
de munca mi'am gasit ceva..dar e putin ,mai astept ceva...mama ca toate mamele nu prea ne potrivim in idee ..nu e ca la ea acasa..ii e greu sunt constientadar cred ca daca ar pleca i'ar lipsi mult nepoata...stefy s'a atasat mult de ia..doarme mereu numai cu ea... ii zice ea cand vrea sa doarma si ii da si ordine..nani-nani..adica sa stanga televizorul si sa se culce si ea..bineinteles cand are stefy chef de somn..e o dulce
in rest sta asa cu ea..se plicticiseste ca toti copii ..cu noi nu ca noi o harjonim... i zghihuim..si ei ii place..in plus cine e mai drag pt un copil decat mama ..mai ales taticul ei
dar asa sta volientiere cu ea n'am probleme..a fost mai dificil la inceput acum deja a trecut...

Mergi la inceput

silmatei nu am listuta pt spital daca esti draguta sa imi spui ce tee sa iau te
mai am un pic pana tre sa ma duc la spital dar vreau sa fiu pregatita.adica un pic spun eu ca mai am 15 sapabia astept sa_mi vad iubirea

Mergi la inceput