Mamici si Gravidute Italia (50)
Raspunsuri - Pagina 12
slimatei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui neliaCris buna... si acum sa ne mandrim si noi un pic...iupiii -AVEM DINTISOR dar nu unde era normal sa iasa prima data adica jos...ci sus,acolo a avut gingia mai slabuutza...jos a avuto in forma ca a facut si muschi pe ea de la suzeta(glumeam),jos se vad la pefectie doar ca nu sparg de vreo 2 luni,cel de sus stangul a iesit,si cel din dreapta e pe iesire...si eu ma bucur tare ca babutza mea nu mai e!!!!! Katia mama,MAI INTRA SI PE AICI DA-LE INCOLO DE NECAZURI!!!!sau ce-o fii...noi te pupam dulce dulce si pe piticutza ta 14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor |
FELICITARI!!!
slimatei spune:
citat din mesajul lui georgyiuly Buna fetele! Mltumesc pentru urari la toate! Incet incet incep si eu sa imi intru in noile atributii de mamica..pana acum nu e greu ca Giulia e cuminte si doarme si manaca.Incerc sa mai fac si cate ceva prin casa can d ea doarme si pana acum ne descurcam bine. Am fost si la pediatru si ia bine in greutate doar cu laptele meu, luase 80 de grame in 3 zile!!!Buricul ia cazut in a 5zi dar abia pt azi ne=am propus prima baie oficiala...sper sa iasa bine , avand in vedere ca ii place cand o schimb sau cand o masez! Am pus si cateva poze cu ea din primele zile! Incerc sa mai citesc si eu din urma...sper sa reusesc! |
felicitari pt bebelina frumusica si creste bine
Fetele gravidute Ely si Kemsy.....faceti cursurile prenatale, invatati sa respirati bine si poate travaliu vi se va parea putin mai bland!!!Eu am inspirat si expirat pe fiecare contractie, doar acolo m-am concentrat!!! pe toate! georgiana mamica de Giulia http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia/ |
sunt de acord cu cursurile nu poate face decat bine
slimatei spune:
citat din mesajul lui Roxali Pe mine ma va dobora plecatul in Ro ptr nunta si altele, dar trebuie sa vim optimisti ca e jale Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani poze |
cat stati? singuri fara tatici?
slimatei spune:
citat din mesajul lui Berarpiri ... Azi am schimbat look-ul.Nu sunt asa de clare pozele,ca mi le-am facut acuma,repede,cu telefonul.La sotior nu ii place bretonul ...adevarul e ca nu am avut niciodata breton,de cand ma cunoaste el,si nu e obisnuit.Dar aveam nevoie de o schimbare... |
slimatei spune:
citat din mesajul lui ely2304 AM ADAUGAT O POZIK...o sa mai adaug altele luni...pana atunci vizionare placuta! ely 33+ sapt ....MARINA-DENISE http://photobucket.com/ely2304 http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png |
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
slimatei spune:
citat din mesajul lui bionda ce ma oftic ca numai eu arat si aratam ca o balena |
stii cum arat acum?..ei nu chiar asa
da' tre sa recunosc ca incet,incet incep sa ma plac...adika ca slabesc nu de alta dar acum pot sa afirm ca imi mai vine sa'i arat si -ul sotului meu..inainte ma simteam ca o vaca..scz expresia..ma simteam oribila..mereu depresa..(si recunosc greseam mult pt ca eu am facut un copilas, decare sunt mandra de mine si de el...am reusit sa-l alaptez peste 1 si 2 luni...multumita lui DD desi am avut multe obstacole cu mastitele si...nu vroia sa pape la inceput nu lua in greutate..si...dar au trecut toate...deja acum parca starea mea de spirit s'a imbunatatit..si parca totul merge spre bine...chiar si de munca am gasit cate ceva... asa ca important e sa te simti tu bine..nu te mai stresa...gandestete ca ceea ce esti acum esti pt copilul tau pt ca tu l'ai vrut si tu il vrei sanatos...va veni vremea cand iti va parea rau dupa perioada asta ..eu una am cate o nostalgie cateodata..parca as mai pune'o la san uneori sa o simt asa aproape de mine...si attacata..dar de..doar nu era sa o alaptez pan' la 5 ani
te multa rabdare iti urez
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
papa buuun
slimatei spune:
citat din mesajul lui ely2304 ..ba chiar de 3-4zile ma trezesc dimineata pe burtiknici eu nush cum dar dorm..sper sa nu-i fac rau la DENISE..obs totusi k nu PROTESTEAZA.. crezi k dauneaza? |
dupa parerea mea nu cred..daca era ceva protesta...lui stefy cand nu'i convenea ceva imi dadea niste suturi...din pacate eu in toata gravidanta aveam doar o sg pozitie de dormit pe stanga..doar asa prefera fata..cum ma intorceam sa stau si eu macar un pic pe spate cu fata in sus...era jale..nu mai puteam sa o suportnu mai zic ce chin era sa mai incerc sa mai fac si eu cate ceva cu ta'su...parca stia
slimatei spune:
mai am tras un monolog pe aici...
se vede ca am chef de DC nu?
mai bagasem un scurt mesaj(acolo unde a ramas spatiu mult... dar se pare ca nu a vrut sa iasa nik...in fine
ceream fetelor care erau mai active ce s'a intamplat pe aici de ce nu mai vor sa ne onoroze cu prezenta..s'a intamplat ceva in cap. trecute de care eu nu am citit..ori o fi plictiseala de subiect necomentat..sau pt pur si simplu a lipsit gazda acuma de' ce sa mai cred..sau pt ca a venit
va pup fetelor dar sa stiti ca mie imi lipsiti mult... petro, mirela,mimi, oana,cristina, dana,...si restul fetelor
sper sa ne mai dati un semn de viata
raluka...ne mai viziteaza mai rarutz...dar imp. e ca ne da un semn din cand in cand
ioana,ori s'a suparat pe noi...ori e prea ocupata ..cred ca a gasit ceva complet si nu mai are timp(almeno i lo auguro)
dar de restul fetelor????
neliaCris spune:
azi e sambata....e tati acasa,si e zi de iper...si salata caezar a la piastra....eu sunt happy ca am ajuns la 59 de kg....si mai am ceva de dat jos...
voi ati dat la bebei ciucio?ca al meu la supt pana i sa dus guma si am luat unul identic si nu vrea sa mi-l ea...ma fac de ras pe afara cu el...of copii astia
14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor
slimatei spune:
felicitari nelia pt cele 59 de kile...abia astept si eu sa ma laud si eu..da vezi nu te lasa pe o ureche ca le pui mai multe...
cu ciuccio ce sa-ti zic fata mea nu a vrut deloc ma folosea pe mine in loc dedar stiu ca nu e bine sa le mai dai daca ajunge la un grad de de usura prea mare..acuma na ..zic si eu.. iar daca nu-l vrea pe cel nou...cu atat mai bine..sa stii ca cu timpul e foarte greu sa il mai iei..doar sa'l dai cu peperoncino(unii am auzit ca uzeaza tactica asta..bo..
papa buuun