Mamici si Gravidute Italia (50)
Raspunsuri - Pagina 11
merge bine ..mai clachez uneori...si se fermeazadar uite de cand nu mai alapez am dat vreo 15 kile jos asa ca ..e un sfat faci cum crezi
Citat: |
Katia,Raluka pe unde sunteti? Ely hai ca-i randul tau sa intri bionda_photos [/quote] stiti ca ma intrebam si eu .... oare ce se intampla...fetelor unde sunteti????? s'a intamplat ceva in cap. trecute tre sa merg sa le citesc sau e doar plictiseala de subiect ca a fost plecata gazda pe raluca desi nu mai este asa activa :( am mai vazut'o pe aici.. katia a aparut numai asa un pic ..si ne'a parasit de tot,dar poate a inceput munca mai intensiv si nu mai poate de oboseala, d'apoi sa mai intre pe aici dar celelalte fete???? petro, oana, mami.. care erau cel mai active pe aici si restul fetelor???? "omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe" Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze, Nasterea unei stele...numita Stefania! papa buuun |