Mamici si Gravidute Italia (50)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

neliacris-multumim!
Deocamdata,multumim la D-zeu,ne descurcam cu banii,ceva reusim sa punem deoparte,ca sotiorul are somaj,si pe ici colo mai face cate o lucrare.Somajul il are pana in octombrie,speram sa fie bine...
Despre plecatul in Rom,faci bine ca ramai aici...altfel ce viata aveti?!Ai dreptate ca tre' sa-l aiba Cris pe tati langa el.Si in Rom. se cheltuie bani,ca sunt f. scumpe toate,in comparatie cu produsele de aici.
Felicitari pt. dintisor!!!!

georgiana- fetita dulcica!
Ma bucur ca e cumintica si reusesti sa te descurci!Succes la baita!

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

ely-aseara a fost si vina mea,ca am asteptat umpic,sa vad daca raspunzi,si dupa aia am plecat in camera.....nu am vazut cand ai scris...
Deocamdata nu ne plangem,ca se misca treaba ,speram sa fie tot asa...
Denise cum e?Dormi bine noaptea?
Asa e,in Rom. sunt persoane care nu au ce manca...asa ca nu ne putem plange noi,multumesc lui D-zeu,noi traim f. bine.

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

ANDREEA:UFFF mi-ai luat o piatra dp inima..credeam k te-ai supy..nu ma pot plange..cateodata ma mai doare burtik,dar este normal..creste bblina mea,muta"mobila"prin garsoniera!uneori ma trezesc putin amortita,k dorm cand pe dreapta,cand pe stanga..ba chiar de 3-4zile ma trezesc dimineata pe burtiknici eu nush cum dar dorm..sper sa nu-i fac rau la DENISE..obs totusi k nu PROTESTEAZA.. crezi k dauneaza?dorm bine in general pana dimineata pe la9..9:30uneori,ma trezesc odata in noapte sa merg la toaleta,nu am pbl multumesc lui d-zeu..e cumintiko lasa pe mami sa doarma,k apoi ii va da de lucru!

ely 33+ sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

AM ADAUGAT O POZIK...o sa mai adaug altele luni...pana atunci vizionare placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Buna dimi! Dau eu cafeaua azi !

Uauuuu Ely am ramas uimita pt ca ultima oara cd ti- am vazut burtica era asa de mica iar acum brusc s-a marit sau asa m-i se pare mie Felicitari arati f bine graviduta chiar daca tu ai zis ca ai pus pe tine sa stii ca nu se vede ce ma oftic ca numai eu arat si aratam ca o balena

Berapiri cum a fost la vaccin? Si noi am fost saptamana asta sa facem primul vaccin si a fost mai bn decat ma asteptam,bebe a plans un pic si nici febra nu a facut dupa cum ma asteptam eu oricum m-am pregatit cu supozitoare si toate cele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

neatza fetele!

Noi suntem bine,ne chinuie dintisorii,ca de aseara imi face si febra,oricum sunt multumita ca imi doarme,aseara a adormit la 9 si sa trezit la 7:30.

Andreea arati bine,mie imi placema bucur ca a trecut Ambra bine de vaccin ,noi il avem pe 7

Ely nu fi deochi tia crescut burtica

Mai noi si cumatra mea e insarcinataare 7 saptamani

Bionda Albert e cuminte?

O zi buna la toate

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

Mergi la inceput

sal FETELE...am intrat sa va salut rapid..sa vad ce se mai petrece pe aici!!

BIONDA:SARU.MANApt compliment,a crescut burtik se si vedeeste tp-ul sa creasca,de maine intram in 9luni..dk nu creste acum cand mai creste!?nu ma plang k inca mai port jeans dinainte de sarcina,stau ei mai strimti pe piciorushe dar stau...nu toti..sunt +10kg pana la termen mai este,am revazut ceva tp pozicile tale nu m-i se pare k erai "balena"asa cum spui tu..esti prea dura cu tine insuti..am vz acum cateva zile o gravidutza super-mare..crede-ma era frumusik dar prea rotunda!poate avantajul meu este si inaltimea..si faptul k eram oarecum slabuta inainte de sarcina..o sa adaug o pozik sa vz si tu cum eram acum 2-3ani..aveam 83-85kg si bu eram gravidutzasa vz acolo "balena"ufffff m-am lungit cat o zi de post!bb ALBERT e bn?papa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna!...yu-hu...am reusit sa intru si eu cu userul meu...
ce se intamplase...imi schimbasem parola si am uitat ca am schimbat'o si eu care credeam ca au ceva cu mine

va pup si va dau o la ora pranzului

Citat:
citat din mesajul lui kemsy
....
Apropo, citeam aseara in mama si copilul ca in primele zile nu are voie sa se apropie nimeni de copil, sa-l pupe sau altceva (inclusiv sotzul, bunicii). Voi ce ziceti de asta?
Gata, o zi buna!!

12+

asa e....eu una sincer nu prea imi convenea daca venea vre'un vecin mai indraznez si fara sa'si dea seamacat de pericolos este pt ei sa i'a microbi din jur asa de fragili...sa mi'o spupazze dar asta e..nu ii ziceam nimic eu, dar cred ca mi se citea pe fata

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

IRINA:MS pt aprecieriesti o draguta!FABI E BN?papa?cum e tp-ul la voi?ai terminat treaba?(ce curioasa sunt)
va pe amandoi!

ANDREEA:voi ce faceti astazi?la noi e tp urattttt..e vijelie,frig..AMBRA?l-am convins pe sot sa ma lase sa-mi schimb look-ul..peste 30min decolez..sper sa-mi stea cat de cat sa nu fiu sperietoare de ciori!

ASTAZI A NINS,am ramas gura-casca...nu ma asteptam sa mai vad fulgi de nea,m-am bucurat bn k a durat putin k altfel treceam la hainele de iarna si nu-mi doresc asa ceva!va aveti grija de voi,pe seara revin sa mai adaug cateva pozici facute la ZOO..uitasem..am vrut sa le adaug dimineata(sunt treaza de la 04:30)dk ma vedeti seman cu un zombi!cred k asta-seara cad,dorm fara perna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui bionda

Daca nu poti las-o balta ca nu-i bai am zis asa cd e timp si chef
eu ziceam ca nu reuseam sa ma loghez cu userul meu..a iesit alceva..dar eram f. nervoasa si pana la urma m'am lasat la mena mea
Citat:
Irinuca m-ai linistit fata,multam ca mi-ai raspuns
si dupa parerea mea as fi zis sa stai linistita...sa mananci tu mai bine in primul rand caci acum asta e cel mai bine pt. bebe iar de slabit ai tu timp toata viata ;)..nu te sup. dar pt mine mai poresus decat slabitul cat timp am alaptat a fost sa am lapte bun pt fata..in rest ma super strresam ca sunt grasa dar cel mai important era ca nu tb sa cumpar lapte ...o spessa in piu , poi non cosi necesaria si ce e mai bun pt ei decat tatuca mamei...asa ca dupa parerea mea...pune mana si mananca..poate nu mult dar sanatos sa ai laptric la bb
Citat:

Hi,Hi...azi sunt activa,ma laudmacar si eu cu atata.

Slimatei cum merge dieta?

merge bine ..mai clachez uneori...si se fermeazadar uite de cand nu mai alapez am dat vreo 15 kile jos asa ca ..e un sfat faci cum crezi
Citat:

Katia,Raluka pe unde sunteti?

Ely hai ca-i randul tau sa intri

bionda_photos
[/quote]

stiti ca ma intrebam si eu ....

oare ce se intampla...fetelor unde sunteti????? s'a intamplat ceva in cap. trecute tre sa merg sa le citesc sau e doar plictiseala de subiect ca a fost plecata gazda

pe raluca desi nu mai este asa activa :( am mai vazut'o pe aici..
katia a aparut numai asa un pic ..si ne'a parasit de tot,dar poate a inceput munca mai intensiv si nu mai poate de oboseala, d'apoi sa mai intre pe aici
dar celelalte fete????

petro, oana, mami.. care erau cel mai active pe aici

si restul fetelor????

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput