Mamici si Gravidute Italia (50)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

'Neatza!

Azi sunt matinala,ca tre' sa faca Ambra vaccinul...asa ca va ofer eu

Avem programare la 10.10...mi-e asa de mila s-o trezesc,dar n-am ce face...

O zi buna la toate mamicile si -tele!

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Roxali cred ca m-am exprimat gresit ii dau laptic de la mine, vroiam sa-i dau lapte praf completare.

O cafea,un capucino serviti?

Nu stiu daca v-am zis dar nu prea i-a placut laptele praf si se pare ca nici biberonul nu-i place se stramba si cauta sanul bn i-am dat bibe de proba doar asa sa vad cum reactioneaza.

Intr-adevar poate e prea mic pt biscuiti dar eu ii dau jumatate amestecat cu fructe,bebelusii sunt diferiti intre ei unii se hranesc doar cu lapte matern pana la sase luni in schimb altii nu se satura doar cu atat eu stiu..asta am citit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

buna...
Curaj la vaccin ,Ambra!!!sa ne spui cum a fost andreea..pup
Bionda,cam cate luni are albert?are 4 implinite?sa iti spun eu ce am patit desi al meu a fost pe lapte praf tot timpul...am inceput sa ii dau cate ceva din diversificare inainte de 4 luni desi acum daca stau sa ma gandesc...nu as mai face asa ceva never...ei pana la 6 luni au toate vitaminele si minerala si tot ce le trebuie in laptele praf sau laptele mamei...nu au nevoie de nimic altceva...eu la al 2lea bebe asa am sa fac..nici tu suc de morcovi nimic...nu trebuie sa arate grasuti trebuie doar sa fie sanatosi ...al meu la 1 an si un pic are 10 kg in cap imbracat cu tot...e santos....restul ce imi mai trebuie?si al meu era un pic plinutz pana la 3 luni jumate ..iar apoi cu cat iam introdus mai multe lucruri a inceput sa imi refuze si laptele care era cel mai important pt el...daca ii dadeam papa la 12....manca 4 linguritze si nu mai vroia altceva dupa ...in sinea lui credea ca e mancat...eu stiu....abea pe la 6 luni si-a mai revenit...asa ca acum t faci cum crezi ca bebe oricum nu pateste nimic grav...dar e mai bine si pentru tine...biscuitii sunt dulci mai dulci ca laptele de mama.ar fii pacat sa iti refuze sanul pe urma....nu e general dar 5%tot sunt...sa imi spui cum te-ai mai hotarat...daca nu fa un examen de sange lui bebe...sa stii ca nu e prea dureros.si al meu a facut...si vezi daca are tot ce ii trebuie...sau intreaba pediatra...
si acum sa ne mandrim si noi un pic...iupiii
-AVEM DINTISOR
dar nu unde era normal sa iasa prima data adica jos...ci sus,acolo a avut gingia mai slabuutza...jos a avuto in forma ca a facut si muschi pe ea de la suzeta(glumeam),jos se vad la pefectie doar ca nu sparg de vreo 2 luni,cel de sus stangul a iesit,si cel din dreapta e pe iesire...si eu ma bucur tare ca babutza mea nu mai e!!!!!
Katia mama,MAI INTRA SI PE AICI DA-LE INCOLO DE NECAZURI!!!!sau ce-o fii...noi te pupam dulce dulce si pe piticutza ta

14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

andreea,am vazut pozici cu ambra...ce sa mai spun e frumoasa foc.nu ma iam cuvinte...
Pacat ca sotul tau e acasa 1 sapt....ma gandesc ca cu banii nu stait bine...si cum banii sunt mereu un subiect de supare,aveti grija de voi....la noi asa e...cand tragem linie si vedem ca dupa o luna de munca si datoriile platite si cu o bicicleta cumparat suntem pe zero.....ne ia drachiiiiiii...ma gandeam sa plec in tara....sotul sa stea cu fratele lui...dar m-am hotarat sa ramanem...ori la bal ori la spital...amandoi....ca doara de aia se zice sa fim la bine si la rau impreuna....daca as pleca in tara am pune deoparte vreo 500 de euro...poate sunt egoista ...voi ce spuneti...si ma ie defapt si copilul care e e 1 lok,si are nevoie de prezenta macar a tatalui..of

14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

E frig si un vant pe la noi...azi somez din nou

Bionda mai bine ca nu vrea artificial...stiam ca la cei mici e bun si ceiut...lapte cu biscuite poate nu-l digera

Nelia sa-ti traiasca iepurila...cred ca daca te-ai duce in Ro tot nu ai ecoonomisi

Berarpiri multumim ca ai aruncat un ochi si la noi

Katia varsa amarul si pe la noi...off daca ai sti ce ma macina "criza asta mondiala" prin buzunare...dar de ziua taticilor tot mi-am cumparat niste sandale sexicoase+ set c intim si binenteles ca mi le-am pus dupa ce a adormit juniorul

Pe mine ma va dobora plecatul in Ro ptr nunta si altele, dar trebuie sa vim optimisti ca e jale

Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetele!
Mltumesc pentru urari la toate!
Incet incet incep si eu sa imi intru in noile atributii de mamica..pana acum nu e greu ca Giulia e cuminte si doarme si manaca.Incerc sa mai fac si cate ceva prin casa can d ea doarme si pana acum ne descurcam bine.
Am fost si la pediatru si ia bine in greutate doar cu laptele meu, luase 80 de grame in 3 zile!!!Buricul ia cazut in a 5zi dar abia pt azi ne=am propus prima baie oficiala...sper sa iasa bine , avand in vedere ca ii place cand o schimb sau cand o masez!

Am pus si cateva poze cu ea din primele zile!

Incerc sa mai citesc si eu din urma...sper sa reusesc!

Fetele gravidute Ely si Kemsy.....faceti cursurile prenatale, invatati sa respirati bine si poate travaliu vi se va parea putin mai bland!!!Eu am inspirat si expirat pe fiecare contractie, doar acolo m-am concentrat!!!

pe toate!

georgiana

mamica de Giulia
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Georgi sa-ti traiasca o frumoasa Gogosica ta...ce obrajiori are ...ma bucur ca ai reusit sa ne-o arati si noua.

Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

GEORGYANA:VAZUT POZICILE,ce dulce este GIULIA..pare atat de micuta..nu ne-ai spus ce greutate are,cea initiala la nastere care a fost?e o bombonik...sa va traiasca...ma bucur mult pt voi,mai ales k e cumintik..papa si doarme!luni 23martie incep si eu cursurile,abia astept..sunt convinsa k voi invata lucruri noi..aveti grija de voi...pt tine si GIULIA ALEXANDRA!

ely 33+ sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

ANDREEA:imi pare rau pt ieri seara
cum s-a comportat AMBRA la vaccin?a plans?pt ce anume l-ai facut?cum de sotiorul e acasa,merge greu treaba?la noi acum se pun lucrurile in miscare..sa speram k va fi tot mai bine,k venirea bblinei ne-a pus sa ne gandim tot mai mult la un viitor bun pe care vrem sa il oferim!sotul ieri m-a intrebat dk ramane doar ea,sau mai facem o surioara(fratior)sincera sa fiu prefer 2 acum sa vedem ce-o vrea d-zeu..sanatosi sa fim!

ROXALI-cred k e jale peste tot,la noi in ro e dezastru totalnush cum se descurca unii!curaj ...ma gandesc uneori k sunt altii care sarmanii nu au nici macar dupa ce sa bea apa,nu au un acoperis deasupra capului etc..si nu se mai plang,accepta viata asa cum este!ii apreciez!

ely 33+ sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

In sfarsit am 5 min. sa scriu...nu mai multe,ca imediat vine Ambra si urla sa plec de langa calc...

Ambra a fost cumintica la vaccin...a plans,saracuta,cand i l-au facut (cred ca a durut-o f. tare),apoi s-a linistit repede...Cred ca a durut f. tare vaccinul asta (MPR),ca un baietel a continuat sa planga si dupa ce au iesit din cabinet.Asa ca sufletelul meu a fost f. cumintica,s-a linistit repede.

Azi am schimbat look-ul.Nu sunt asa de clare pozele,ca mi le-am facut acuma,repede,cu telefonul.La sotior nu ii place bretonul ...adevarul e ca nu am avut niciodata breton,de cand ma cunoaste el,si nu e obisnuit.Dar aveam nevoie de o schimbare...

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput