GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU(4)
Raspunsuri - Pagina 7
AnnaBaby spune:
Alina pt nasuc e bun si Sterimarul si serul fiziologic, si trebuie aspirat des ca sa poata sa respire copilul. Ori cu o pompita, ori cu batista bebelusului, de asta ti-a adus sora ta? Daca nu, sa stii ca ti-a fi foarte utila... Am vazut pozele de la botez, foarte faine, si ce de peripetii ati mai avut...bine ca pana la urma totul a fost ok! Ioana este pe zi ce trece mai neastamparata, nu sta o secunda locului, e vesnic in miscare, se catara, trebuie sa stau numai cu ochii pe ea sa nu se loveasca, rar sta singurica in patut sa se joace, de obicei vrea companie, si nu a oricui, ci a mea! Asta-i cam nasol, devine cam dependenta de mine si nu prea imi place...adica sta cu taica-su singura, dar daca trec cumva pe langa ei gata, incepe sa planga ca vrea la mine!Daca nu ma vede e ok. In carut face figuri, nu are chef tot timpul sa stea, zilele trecute am venit cu ea acasa tocmai din centru carand-o in brate ca urla imediat ce o asezam in carut, asta este, era somnoroasa dar nu vroia cu nici un chip sa doarma in carut ci la mine in brate. De mancat mananca bine, nu ma plang, de dormit in ultima vreme e chiar ok, sper s-o tina tot asa, in curand ii vor iesi primii 2 dintisori jos, i-am vazut sub gingie, si cam atat despre noi...
Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
alina2700 spune:
Multumim pentru aprecieri fetelor! Si noi va uram muuuulta sanatate si tot ce va doriti!
Anna de aspirat din nasuc aspiram cu pompita normala ,batistuta bebelusului mi se pare prea mult...(nu sunt de acord cu racordul la aspirator),iar ieri am gasit aici ceva in genul serului fiziologic special conceput pentru curatarea nasucului la bebelusi(asta desi sora-mea mi-a adus si ser fiziologic si nazomer) deci suntem dotati acum.Ma bucur mult ca Ioana a facut atatea progrese,cred ca e minunat,de altfel cred ca e cea mai frumoasa perioada a vietii.E normal ca acum sa fie dependenta de mami,dar stai linistita ca lucrurile se vor schimba peste catva timp.
Multi pupici tuturor!
O zi cat mai buna!
http://community.webshots.com/album/570110551mxvPBV?start=12
David Luca Povestea Noastra http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132371&whichpage=15
sweetdropita spune:
Buna tuturor mamicilor si burticilor! Sunt Alina, din Bacau, tot o viitoare mamica. Am tot citit mesajele voastre si am vazut ce relatie s-a creat. De asta am prins curaj sa va scriu si eu. Pacat ca nu am putut sa ma inregistrez mai devreme. De incercat am tot incercat dar nu ma puteam loga sub nici o forma. Sper sa mai primiti o memebra printre voi dornica sa impartaseasca impresii si sa va ceara sfatul. Le rog pe cele care au nascut cu d-na doctor Draghici sa-mi scrie cum a fost. Asta asa...pentru linistea mea sufleteasca. Nu ca mi-as schimba doctorul. Ma opresc aici sa nu va plicitsesc prea mult.
ramona7575 spune:
Buna fetelor,
Ce de experiente frumoase aveti cu bebelusii vostri. Eu am fost sapt.trecuta la medic si spunea dr.ca bebe a luat bine in greutate, aproape 3 kg.si mai are de stat in burtica mai bine de o luna, a decis si dr.sa nasc cu cezariana tinand cont ca am bazinul mic. Doamne ajuta sa ma descurc bine dupa iar bebe sa fie sanatos.
Am spalat hainutele si cred ca o sa cumpar si patutul pana il nasc, vorba voastra, nu o sa mai am timp dupa ce ajung acasa...
Sweetdropita, am auzit de Draghici ca e dr.bun, am o cunostinta ce o sa nasca cu ea in 2 -3 luni... Eu sunt la Huszar si sunt multumita de ea desi e f.aglomerata am auzit ca vine la pacientente indiferent la ce ora nasc acestea...
AnnaBaby, am inceput sa rad cand am citit randurile tale, exact asa a patit (si inca mai pataeste) cumnata mea ce are un baietel de 2 ani, cand e ma-sa prin preajma face ca Ioana, mai rau e ca vrea in brate fara ca ea sa stea pe scaunel... nasol, le-am spus sa-l mai instruiasca purtin ca o sa=l care pana la 6 ani si are prbl.mari cumnata cu spatele.
Nanei, Doamne ajuta sa iti revii complet
Alina, bebe al tau este un deliciu, am si eu pe cea mai buna prietena in Bruxel, e insacrinata in 6 luni iar de Paste vine acasa .
Noapte buna !
Ramona
julax spune:
Nanei,imi pare rau ca iti este asa greu...Stiu ca esti constienta ca asa a fost sa fie,dar e greu sa accepti.Multa putere sa mergi mai departe.Stii ca Andrei are mare nevoie de tine
Alina,chiar ca ati avut peripetii cu botezul,oricum,in poze ,totul e superokSa va bucurati de micul crestin!cat despre batista bebelusului si eu am fost reticenta la inceput,dar am incercat-o intai eu,am vazut ca e ok si acum nu m-as putea lipside ea.Personal,nu m-am descurcat cu pompita clasica si chinuiam si copilul.Daca tu poti,e foarte bine.Sanatate multa!
Karmen,la ce doctorita mergeai inainte,ca sunt curioasa...
Anna,cred ca te solicita la maxim Ioana.Si a mea e din ce in ce mai fasneata,ieri de dimineata am lasat-o in patul mare si a cazut.Nu mi-am dat seama ca e asa rapida.De acum nu o mai las decat in patut,asa insemnand ca va trebui sa stau si mai mult cu ea.Mi se pare cea mai obositoare perioada pana cand reusesc sa mearga bine.Noroc ca sunt dragalasi foc
Mihaela,sarcina usoara!Cum mai esti?
Sweetdropita,bine ai venit!Sarcina usoara si tie!
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
julax spune:
Ramona,mai ai putin,scoatem curand agitatele.ma bucur ca bebe e bine,nu conteaza ca e cezariana,important e sa se nasca bebe sanatos si sa fie totul okIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
AnnaBaby spune:
Sweetdropita bine ai venit, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos! Sa stii ca nu ne plictisesti, poti sa ne povestesti cat mai multe despre tine!
Ramona vai de mine, nu ma speria, si la 2 ani? Pai ce ma fac eu, deja am spatele nenorocit, ma doare la fiecare miscare, nici nu stiu cum sa fac cand o ridic de jos ca mi-e teama sa nu raman cumva blocataEu tot sper ca pe masura ce mai creste o sa fie mai usor, o sa fie mai independenta, nu o sa mai stea legata de fusta mea...
Julax si Ioana a cazut din pat de 2 ori, nu mai stiu exact pe la cate luni, 5-6, cam asa. La fel, nu ma gandeam ca poate sa se deplaseze pana la marginea patului, si uite ca a putut... Si de atunci nu am mai lasat-o niciodata singura pe pat. O pun in patutul ei si merg sa fac ce am eu de facut, chiar daca plange. Bine,m ma refer la chestii care dureaa putin, c nu o las sa planga mult ca raguseste si tot nu tace
Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
mihaela amalia spune:
Buna dimi.
Alina Bine ai venit.Cate sapt ai?
Iulia Deocamdata fac mai binisor, multumesc. Nu pot sa scap de , dar in rest totul spre bine.
O POVESTE MINUNATA
sweetdropita spune:
Multumesc tuturor fetelor pentru primire. Mihaela,eu implinesc duminica 31 de saptamani. Mai am putin..Desi, cand ma uit in urma, a trecut atat de repede. Probabil din cauza ca nu mi-a fost rau deloc, am putut manca de toate, am facut naveta pana la Onesti in fiecare zi pana am implinit 6 luni (predau la un liceu acolo). Acum m-am mai linistit, stau acasa ca intru de saptamana viitoare in prenatal. Pai..am nevoie de timp sa fac cumparaturi...Sper sa ma simt la fel de bine si de acum incolo si sa ajungem pe 1 iunie (DPN) sanatosi amandoi.
V-am pupat pe toate!
alina2700 spune:
Alina Bine ai venit in -ul nostru!Iti urez o sarcina usoara in continuare si nu uita sa savurezi fiecare moment pentru ca e f. adevarat ce ai spus: "trece repede timpul" .
Mihaela incearca sa te relaxezi cat mai mult si poate ai sa scapi si de greata!Oricum nu ar mai fi decat 2 sau 3 sapt si ar trebui sa te simti mult mai bine!Apropos imi place f mult numele Amalia... ne gandeam sa-l punem fetitei noastre numai ca Dumnezeu ne-a dat un David Luca minunat!
Iulia eu cred ca ma descurc cu pompita clasica...ma rog asa zic eu!Nu il aspir decat de 2 ori pe zi maxim,si asta doar de cateva zile ...inainte chiar nu a fost necesar ,si sper sa trecem repede de perioada asta cu nasucul(suntem un pik virusati amandoi).
Ramona noi am facut doar botezul la biserica din Bruxel,dar locuim in Olanda ,Rotterdam.Ma bucur ca ai sa te revezi cu prietena ta de Paste,si noi am fi vrut sa tragem o fuga acasa dar nu stim daca vom termina cu actele lui David pina atunci...
Fetelor va pup pe toate! Sanatate maxima si sa auzim numai vesti bune!
http://community.webshots.com/album/570110551mxvPBV?start=12
David Luca Povestea Noastra http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132371&whichpage=15