GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU(4)
Raspunsuri - Pagina 6
nanei spune:
saluatre fetele nu am mai iintrat de mult .Ma bucur cand va ca se ingraosa randurile de mamici.Eu incerc sa imi revin.Fizic mi-am revenit plus ca acu mi-a venit dupa avort.Excat ;a 28 de zile,deci pot sa zic ca ma intrta in normal.sufleteste cred ca nu o sa imi treac niciodata.Trebuie sa fiu cea care ma fost pentru andrei si cred ca si reusesc.Va pup pe toate si sa auzim doar de bine.
alina2700 spune:
Buna fetelor!
Slaba miscarea!Pe unde umblati?
Noi maine mergem la BOTEZ !!!Acum a plecat iubitu sa-i ia pe nasi si pe mama de la aeroport!Sunt fericita! Abia astept sa ajunga si sa ia comoara noastra in brate!O sa-i dea gata pe toti David!Mami nu mi-a spus ca vine ... vrea sa ne faca surpriza ...dar eu m-am prins!
Ramona noi am cumparat de toate, inclusiv patutul, inainte sa nasc,asa ne-a fost noua mai usor avand in vedere a suntem singuri aici,iar mie chiar mi-a placut tare mult sa merg la cumparaturi pentru bebe.Cat despre unde va dormi bebe...depinde numai de tine! Eu desi am avut patutul dinainte imi e mult mai usor noaptea sa-l tin in pat cu mine.Vit C cu propolis am luat si eu pe perioada sarcinii si iti spun sigur ca nu afecteaza,despre echinacee nu stiu nimik ..dar nu cred ca afecteaza!
Eumada sa dea Dumnezeu sa nasti asa cum si unde iti doresti tu si sa ai o bebitza sanatoasa!
Nanei trebuie sa-ti revii! Stiu ca e foarte greu,dar macar de dragul lui Andrei trebuie sa-ti ridici moralul si sa fii o mamica vesela cu un tonus bun pe care sa il transmiti si lui!
Julax tu ce mai spui? Cum te descurci cu printisorii tai?noi suntem mai bine acum,si astaptam cu nerabdare sa vina sora-mea care ne aduce o groaza de medicamente,a cumparat toata farmacia numai sa il facem bine pe David!
Anna voi ce mai faceti? Ce mai papati nou si ce progrese ati mai facut?A inceput Ioana sa spuna mama si tata???
Mariamatei daca mai intri pe forum da-ne si noua un semn!
Hai ca m-am lungit cu vorba!
Va pupik pe toate !
O zi cat mai buna!
http://community.webshots.com/album/570110551mxvPBV?start=12
David Luca Povestea Noastra http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132371&whichpage=15
Karmen_ spune:
Iulia, multumesc pt incurajare. Si eu am auzit ca e buna. Imi pare rau ca n-am ajuns la ea decat de luna trecuta. De la 5 saptamani pana la 6 luni am fost la alta dr tot la Moinesti. S-a purtat frumos, dar la capitolul incredere in dumneaei nu stau preau bine, avand in vedere ce-am patit. Dr. Botnari mi s-a parut si mie ok, plus ca a avut suficiente recomandari. Multi
30+
mihaela amalia spune:
Mai fetelor pe unde umblati???
Va scoate soarele din casa?
O POVESTE MINUNATA
nanei spune:
Fetelor ce mai faceti? Va multumsec de incurajari.Eu nu fac ff bine ca zilele trecute mi-a fost ff rau.Am avut intepaturi in piept si o ameteala amestecata cu un fel de atac de panica.Am fost la doctor si m-a mai linistit ca nu am nimik la inima ci totul m-i se trage de la stresul sarcinii pierdute.Acum m-am mai linistit in ideea ca stiu de unde vine.Si mai am si o lipsa de calciu fantastica.Dar eu de obicei sunt o persoana ff optimista si plina de viata asa ca singur o sa imi revin.Va pup pe toate si pe strumfisorii mici.
AnnaBaby spune:
Alina cum a fost la botez? Ce face micutul crestin?
Nanei bine ca nu ai probleme la inima, asta iti mai lipsea acum, incearca sa te detasezi cat mai mult de ganduri si probleme, ca sa nu mai ai parte de alte episoade din astea...
Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
alina2700 spune:
Buna fetelor!
Nu prea am mai intrat zilele astea ca de' am fost ocupati!Botezul a fost super,am avut emotii cat casa,si bineinteles ca nu au lipsit si peripetile.Dar important este ca pina la urma a iesit bine.Deja au plecat nasii (adica sora-mea si cumnata-miu si nepotica) ,si am avut dreptate : a venit si mami! Dar pacat ca a trecut timpul asa repede si au plecat deja.
Si iata cateva din peripetiile noastre de botez:iubitu a intarziat la aeroport pentru ca a prins aglomeratie,asta dupa ce ne-am dat seama ca nu e aeroportul pe care il stiam noi ci unul care e cu 50 km mai departe....deci trebuia sa faca 200 de km in 2 ore,apoi sambata am descoperit ca astia de aici de la florarie nu ne pot orna luminarea asa ca am ornat-o noi,in Bruxel erau blocate aproape toate strazile din centru si navigatia nu mai stia sa ne scoata la biserica asa ca am mers un km pe jos cu toate cele de trebuinta in mina ( adica platouri cu prajituri,sticle cu vin si cu suc,luminare, bagajul cu lucrurile de botez ),noroc ca eram mai multi...alergam ca besmeticii si strigam unii dupa altii ...in cele din urma am ajuns la biserica cu intarzierea de rigoare,David era flamind asa ca s-a pus pe plins,deci i-am dat putin sa pape,suficient cat sa faca si caca pina l-a dezbracat nana.Pina la urma a iesit bine...am ajuns cu greu si la restaurant unde nu am mai avut prea mult timp de petrecut ca la 22:30 se inchide.In rest toate bune si frumoase.O sa pun si ceva pozici sa ne vedeti.
Acum s-a mai linistit si David ,insa avem alta problema NASUL , se tot infunda si David se sperie ca nu mai poate respira,aseara cand l-am curatat a facut o criza de plins si nervi si s-a blocat nu mai respira si se inrosise aru de tot la fata asa ca ne-am speriat foarte rau.Pentru curatat nasul am folosit Nazomer (asta ca tot mi-a adus sora-mea o farmacie intreaga) .Voi ce folositi pentru nasuc?
Hai ca m-am lungit cu vorba ....sper sa nu va plictisesc!
Va pupic pe toate ! Sarcini usoare si bebici sanatosi tuturor!
Anna nu ne-ai spus ce progrese ati mai facut.
David Luca Povestea Noastra http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132371&whichpage=15
alina2700 spune:
Gata gagici am pus poze de la botez!
Pupici!
Karmen_ spune:
Alina, felicitari pentru David! Este un scumpic, iar la botez arata ca un adevarat cavaler. Sa-ti traiasca, sa te bucuri de el si sa va dea Dumnezeu sanatate la toti ca sa-l puteti creste fericit!
Pozele sunt super si m-au emotionat!
31+
nanei spune:
Alina Felicitari!!!!!.Sa iti traiasca printul .E frumos foc iar de elegant nici nu mai vb.da-i un pupic mare din partea mea si sa va bucurati de el.