GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU(4)
Raspunsuri - Pagina 5
loryV spune:
Heyyy ,multumesc pt primire
Anna draga,ascunde te rog agitatele ...sper sa nu se intample nimic pana pe 2 aprilie ,pt ca in cazul asta va trebui sa nasc natural ...si sunt mai mult decat speriata .Nu am reusit sa ajung la un numitor comun cu doctorita asa ca m-am programat pt cezariana la Suceava ,la clinica Bethesda,dar daca minunea se hotaraste sa vina mai repede pe lume, tot la spital la Bacau ajung ...of of of....Ce bine de tine ca ai scapat si Ioana este deja mare
Ramona ,DPN-ul meu este 22 aprilie,UM 16 iulie...tu ar trebui sa nasti pe 9 mai,nu?Dar daca te decizi pt cezariana...pe la sf lui aprilie , scoatem pt tine .Dr. mea este Zoican.
Fetelor, imi recomandati si mie un pediatru bun, care eventual sa vina si acasa?Voi cum ati procedat,ati vorbit cu el inainte de nastere sau dupa?Chiar sunt in ceata la capitolul asta .
Lory 35+ Erin Alexandru
AnnaBaby spune:
Lory eu le-am pus la treaba dar nu ca sa se intample ceva mai devreme, ci asa pur si simplu ca sa te incurajez.Si eu tot cu Zoican am nascut, stiu ca ea nu vrea sa faca ceza, mi-a fost destul de greu s-o conving ca intr-adevar am nevoie de operatie ca am dioptrii mari, si pana nu am adus dovada de la oftalmolog nu prea m-a bagat in seama. Ea nu face ceza decat daca e musai.Asa ca ori o convingi cumva, ori ai mare grija sa stai cumintica sa nu se intample nimic si sa nasti la Suceava.
Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
julax spune:
Lory,ma bucur ca ai trecut cu bine peste suparari...se simte din felul in care scrii ca aesti optimistaSper sa iasa asa cum vrei,important e ca bebe sa se nasc asanatos si sa fie totul bine
Cat despre pediatru,daca vrei din Comanesti,iti dau amanunte
Alina,absenta nemotivat?Sau te solicitat la maxim cel mic?sau ocupata cu botezul?Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
eumada spune:
Bravo fetelor
Vad ca o parte veti deveni mamici curand.Sunteti niste fericite ...suntem si noi astea care vom fi ceva mai tarziu.....
Va pup pe toate
Mada 17+Eva-Maria
Karmen_ spune:
Ramona, eu sunt la dr. Botnari Elena din Moinesti. Acolo vreau sa nasc pt ca toate cunostintele mele au nascut acolo si au fost placut impresionate. Eu sunt din Slanic Moldova, dar in vara aceasta ma voi muta in Targu Ocna. Sper sa ne gasim apartamentul care sa ne placa, ca ne-am saturat de cautat.
30+
alina2700 spune:
Buna fetili!
Bun venit fetelor noi!
Noi am avut o sapt tare proasta....ba am facut eu febra mare,ba a facut david crize de plins si isterie...am ajuns la urgente,apoi am fost si la medicul de familie,pentru ca nu am fost multumiti de ceea ce s-a intamplat la urgente!
La controlul de o luna totul parea minunat!David avea 4765g, 56 cm,restul verificarilor f bune.Numai ca dupa o zi a inceput show-ul.
Acum suntem cat de cat stabilizati,asteptam botezul...Abia astept sa vina sora-mea(ea este nasa noastra si a lui David evident).
Am intrat pe forum in fiecare zi,dar nu am apucat sa va scriu!
Va pupacesc pe toate!
http://community.webshots.com/album/570110551mxvPBV?start=12
David Luca Povestea Noastra http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132371&whichpage=15
ramona7575 spune:
Multumesc pentru raspunsurile voastre, sunteti niste dulcele.
Voi ati cumparat patut inainte sa se nasca bebe ? Nu stiu ce sa fac, unii spun ca, daca bebe doarme in pat cu mine cateva zile apoi il mut in patutul lui o sa planga. Eu stiu ca bebe nu prea vede cateva saptamani..
Ce ziceti ?
Am avut o durere de gat in ultima sapt.si am luat pastilute de supt propolis C cu echinacee, e periculoasa pt.bebe ?
Ramona - + 33 sapt.
AnnaBaby spune:
Ramona eu am luat patutul inainte, am vrut sa fie pregatit cand ajung acasa cu copilul din maternitate. E adevarat ca daca se obisnuieste sa doarma cu tine e mai greu apoi sa-l dezveti, dar nu cred ca doar in cateva zile se poate intampla asta. Insa sa stii ca chiar si asa foarte mici, ei simt, chiar daca nu vad, Ioana mea dupa 2 zile deja era invatata sa stea in brate si nu am mai reusit sa scap de chestia asta.Eu cu mine in pat nu am luat-o tocmai ca sa nu fac si greseala asta, si chiar daca imi e greu sa ma ridic de n ori pe noapte si sa merg in camera ei, prefer sa fac asta, decat sa ma chinui dupa aceea s-o scot din patul nostru.
Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
julax spune:
Karmen,am nascut ambii copii cu dr.Botnari si e superok.sarcina usoara!
Ramona,nu cred ca e nicio problema daca nu ai patut cateva zile.Mai e o variantaEu nu l-am luat inainte.De fapt l-am vazut si l-am rezervat pana la data de(cu aproximatie,cel tarziu...).Cat am fost la maternitate au cumparat patutul si cand am ajuns acasa era in camera ,pregatit pentru cel mic
Alina,imi pare rau ca ati avut probleme.Sper sa fie totul bine de acumIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
eumada spune:
Eu sper sa-mi ajute Dumnezeu sa nasc la iasi cu cezariana.Acolo sunt cu totul alte conditii fata de aici,chiar daca e departe oarecum.Ma simt mai in siguranta acolo.PLusca sper sa pot face cu laser...operatia se sutureaza cu laser nu cu atza.Suna mai bine dar e mai scump...asta e..pentru bebe..orice...
PUP TOATE VIITOARELEMAMICI SI MAMICILE SI SA AVETI GRIJA DE BEBEI
Mada 18+Eva-Maria