GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU(4)
Raspunsuri - Pagina 8
eumada spune:
SWEET DROPITZAC eu sunt supravegheata de dr.Draghici.E foarte atenta si grijulie cel putin deocamdata,mai ales ca eu am avut probleme cu sarcina....mi-a supravegheat-o cu atentie m-a vazut de cate ori a fost nevoie,acum se bucura ca nu mai am asa probleme si ca totul merge mai bine,a avut grija sa-mi dea concediu ca sa nu ma fortez,mi-a recomandat tratamentul bun ...e ok sa stii si e foarte bine vazuta....are si mana usoara tare...deci...e ok.Se pricepe la meserie si ce este mai bine accepta si parerea altui doctor daca este o persoana importanta,adica are experienta colaboreaza si cu ei daca doresti eco morfo stiii doar le poti face unde vrei,nu se supara...e finutza...
De ce intrebi de ea?
Mada 19+Eva-Maria
eumada spune:
Miha greturi am si acum si destul de puternice,cu varsaturi cate o saptamana de cateva ori pe zi...daca nu vars am arsuri....nu e o regula....la mine coincid cu perioadele in care crescsi creste burtaaaaa
Poti sa iei un no spa sau doua sunt permise..eu am facut tratament de la 7 saptamani la 17 si slava domnului fetitza e perfecta,are tot la locul ei...o iubesc tare mult...
va pup pe toate
Mada 19+Eva-Maria
julax spune:
Imi place ca ne-am mai dezmortit putin.
Anna,desigur ca sunt momente cand e musai sa o lasi putin in patut,mai ales cand e vorba de necesitati fiziologice,ca deh,suntem oameni.de regula ii dau cate o jucarie cu care nu s-a jucat in ultimul timp si...o mai pacalesc
-am toate gravidutzele si mamicile!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
mihaela amalia spune:
Buna dimi fetele.
Va invit la o cana de ceai, ca eu de cafea nici sa nu aud
Astazi se pare ca e una din zilele bune, sper sa ma tina tot asa.
Mada intr-adevar si eu mai iau no-spa, dar parca cateodata le iau ca la gard, si de vre-o 2 zile am terminat si tratamentul cu utrogestan. Si cand ma gandesc ca abia dupa pasti ma duc iar la control, parca nu ai am rabdare, sa vad ca totul merge bine.
Apropo de echografii, am citi in urma ca (nu mai stiu care dintre voi) a fost la Iasi la dr Ilies. As vrea sa stiu nr de tel si la cate sapt a fost, si eventual cu cate sapt inainte sa sun pt programare.
O zi minunata.
O POVESTE MINUNATA
mihaela amalia spune:
Am fost si am recitit din urma, Karmen e persoana de care pomeneam mai sus, in schimb nu am mai vazut-o de careva zile pe aici. Karmennnnnnnn
O POVESTE MINUNATA
sweetdropita spune:
Pentru Mihaela. Am nr. de telefon al doctorului Iliev Gheorghe de la Iasi. Mobil: 0745519098 si de la cabinet: 0232 / 237761. Programarea stiu ca trebuie facuta cu cel putin 2 saptamani inainte. Cabinetul e prin zona Podu Ros (daca stii Iasi-ul bine).
Pentru Eumada: pe mine ma supravegheaza doctorita Draghici si vroiam sa stiu cum se comporta la nastere. Mai ales ca mai am putin pana la...big moment... Pana acum am fost foarte multumita de ea.
Beatrix_N spune:
Buna sa va fie ziua gravidutelor si mamicilor!
Sweetdropita, eu am nascut cu dr. Draghici in august 2008, am facut cezariana, totul a decurs perfect, fara nicio complicatie, o taietura fina aproape ca nu se mai observa, mai vizibila e cea de apendicita chiar daca a fost laparoscopica. Ma simt f. bine,n-am avut nicio durere cauzata de cezariana pana acum, nici macar locul nu-l mai simt, a doua zi dupa operatie mi-am putut lua ingerasul in brate. Cred ca totul tine de increderea, pe care trebuie s-o ai in medicul cu, care colaborezi. Din cate stiu e prompta si la nasterile naturale..asa ca orice ai alege va fi bine! Sarcina usoara in continuare si tie si tuturor gravidutelor !
Alina , am vazut pozele de la botez, dragalas David, si cred ca tocmai peripetiile avute te va face sa tii minte fiecare amanunt al botezului si poate ca asta l-a facut sa fie mai deosebit decat altele. Pentru nasuc e foarte bun Sterimarul e sub forma de spray, e mult mai usor de manevrat, nici nu are timp sa simta cand i-ai pulverizat in nasuc.
AnnaBaby, felicitari pentru progresele facute de Ioana !
O zi superba tuturor !
julax spune:
Va salutam si noi.Hai sa mai spun si eu cate ceva,ca vad ca nu a fost nimeni azi pe aici.Ioana papa ,dar nu e prea incantata,Alex ma surprinde zilnic cu cate ceva,reusesc sa fac din ce in ce mai putin caci Ioana ma solicitat din ce in ce mai mult
O seara placuta!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
alina2700 spune:
Buna fetili!
Slabuta miscare! Ce mai faceti voi?
Noi astazi mergem la control si primul vaccin! Avem emotii mari!
O sa intram sa va scriem cat am mai crescut!
Am pus pozici noi!
Va pupacim!
Intram peste cateva ore sa va spunem ce am facut la dr.
Iulia cred ca esti tare fericita cu doua comori care te surprind cu noutati! Cum te descurci cu amandoi?Sa mai pui si tu pozici noi sa va vedem!
Anna voi ce mai faceti?si de la voi asteptam pozici!
Si daca de Dumnezeu si toate sunt bune poate ca ne si vedem la vara fetelor!
Hai ca va pupik pe totate si va scriu mai tarziu!
http://community.webshots.com/album/570110551mxvPBV?start=12
David Luca Povestea Noastra http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132371&whichpage=15
sweetdropita spune:
Le rog pe mamicile care au fost in situatia mea sa ma ajute.Ma fere la cele cu Rh negativ. Stiu ca este acel vaccin care se poate face dupa nastere(depinde de Rh-ul copilului). Acel vaccin insa nu se gaseste in spital. Ma intereseaza de unde l-ati procurat? Probabil prin comanda deoarece costa foarte mult..in jur de 6 milioane...