GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU(4)
Raspunsuri - Pagina 4
eumada spune:
Multumesc si Doamne ajuta-ne pe toate.
Partea proasta e ca am arsuri si nu cedeaza cu nimic.Bebelusa e grasunica si probabil mi se micsoreaza stomacu` si acidu` urca pe esofag.Ma simt ca balauru` din poveste.Scuip foc nu altceva....
Doctoritza mea a zis sa iau rennie sau maalox dar numai la nevoie.De fat ele contin....rennie...carbonat de calciu si magneziu care sunt oricum in vitaminele prenatale asa ca....problema e ca nu trec
Valeuuuuuuu.Las` asta sa fie singura problema ca sunt de acord sa scuip foc.
va pup fetele.....
hai sariti cu vesti....
Mada 17+Eva-Maria
Karmen_ spune:
Eumada, ma bucur ca ai revenit. Imi pare rau pt arsurile tale, eu n-am avut decat 2 tentative, dar mi-au trecut repede. Sa speram ca va fi doar atat. Bebitza mea e ok. Am fost in seara asta la dr. si i-am vazut falcutele. Sanatate multa tie si grasunicii tale si multi, multi
29+
ramona7575 spune:
Eumada,
Sunt insarcinata in 33 sapt.si in decursul acestora am avut ca orice graviduta arsuri la stomac, sa stii ca mi-a trecut f.repede cu maalox, nu ar strica sa incerci daca zici ca te deranjeaza f.tare.
Sa ai un bebe sanatos tie si la toate fetele de pe forum, eu mai mult citesc aici decat scriu, sper sa nu ma considerati intrusa. Am avut o sarcina usurica daca fac exceptie de excesul e saliva pe timpul noptii.
Voi cum v-ati gandit sa nasteti, vaginal sau cezariana? La cate am vazut in ultima perioada la tv. cred ca o sa nasc cu cezariana.
Karmen_ spune:
Buna, fetelor! Ramona, ce zici de epidurala? Mie cred ca mi-ar placea, dar dr. mi-as zis ca e de acord daca are un anestezist bun. Altfel vreau sa nasc prin cezariana. Eu am aproape 30 de saptamani si am inteles ca trebuie sa fac un vaccin la medicul de familie. Tu l-ai facut?
29+
AnnaBaby spune:
Karmen e vorba despre vaccinul antitetanos, eu l-am facut dar numai pt ca m-a prins dr de familie "la inghesuiala" ca sa zic asa, si mi-a fost rusine sa zic ca nu vreau, dar sa stii ca nu e obligatoriu. Ideea e ca protejeaza copilul in eventualitatea unei nasteri in conditii nu tocmai sterile, adica daca doamne fereste nu nasti la spital, ceea ce nu cred ca se intampla.
Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
julax spune:
Anna,mie medicul de famile nici nu mi-a pomenit de vreun vaccin,s-o fi gandit ca nua am cum sa nasc pe-acasa sau altundeva decat la spital.Cu toate astea,nu se poate intampla ca si acolo ,din nu stiu ce motive,sa nu fie ceva steril(ce intra in contact cu bebe)?Mie daca imi spunea,il faceam,ca nu i-ar fi facut rau lui bebe,nu?Asa ca,draga Karmen,vezi tu ce faci.Cat despre nasterea naturaza versus cezariana,sunt pentru naturala. daca se poate cu epidurala ,e ok,daca nu...natural fara epidurala nu e de speriat.Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
loryV spune:
Buna seara mamici,bebici si viitoare mamici
Revin si eu dupa o lunga absenta (motivata ) in care am urmat tratamente si am fost de doua ori la un pas sa-l pierd pe bebe mic si sunt placut surprinsa sa vad ca grupul bacauancelor s-a marit substantial .
Noi raportam ca am ajuns cu bine in saptamana 35 ,am eliminat deja o parte din dop si suntem programati pt cezariana pe 11 aprilie .
Pupici dulci la bebici si sarcina usoara in continuare viitoarelor mamici ....si sper de acum sa fiu mai activa pt ca sunt consemnata la domiciliu until the big day is coming
Lory 34+ Erin Alexandru
AnnaBaby spune:
Lory bine ai revenit! Mai ai putin si gata, daca ai inceput sa elimini din dop se poate sa fie chiar mai repede, insa nu e obligatoriu. Oricum pana pe 11 mai sunt doar cateva saptamani, asa ca scoatem agitatele la treaba!!!
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
ramona7575 spune:
Karmen, am fost ieri la medicul de familie si mi-a zis ca in sapt.34 (adica sapt.viitoare) o sa-mi faca vaccinul antititanus. Tot ieri am fost si la spital la o prietena asistenta si mi-a zis ca nu se naste la Bacau cu epidurala? Tu esti din Bacau?
Am intrebat-o daca dr.mea Huszar vine noaptea in cazul in care nasc natural (ea fiind acolo stie mai bine) si mi-a ca vine... asa parca imi vine sa mai nasc natural chiar de sunt durerile mari. Miercuri am programare la Dr.si o sa imi spuna cat a crescut bebe, ultima data era maricel, depinde f.mult de acest aspect si ea stie ce sa imi spuna.
Karmen si LoryV la ce medic sunteti?
LoryV- daca tu ai 35 sapt. si nasti pe 11 aprilie eu ar trebui sa nasc la sf.lui aprilie ? Fac 34 sapt.viitoare dar dr.mi-a zis ca o sa nasc dupa 5-6 mai. Ultima menstra a fost pe 2 august. La tine?
Graviduta - 33 sapt.
AnnaBaby spune:
Ramonase face epidurala la Bacau, cunosc personal o tipa care a nascut asa vara trecuta, problema este insa ca nu -sau facut decat vreo 4 pana acum, si cred ca iti trebuie curaj sa incerci in conditiile in care anestezistii nu prea au experienta la asa ceva. Insa poti sa te interesezi la medicul tau ca sa stii mai exact.
Ioana povestea nasterii