GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU(4)
Raspunsuri - Pagina 3
softurela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui julax Softurela,simptomele lui Alex erau aceleasi ca cele descrise,mai putin criza si diagnosticul(pediatrul i-a trecut pneumonie interstitiala,iar orl-istul rinoadenoidita acutizata paeca...)Aici niciun medic nu mi-a dat aerosoli,orl=istului i-am sugerat,dar a spus ca e nevoie de antibiotic,nu cred ca a dat asa mare importanta aerosolilor.am tot citit in ultimul timp si am constatat ca fac foarte bine,de accea intentionez sa-mi iau un aparat,mai ramane sa gasesc medicul care sa-mi prescrie reteta corecta.Voi de care aveti,cu ultrasunete sau cu piston?Si vreo marca recomandata?Pana acum inclin catre Laica cu ultrasunete,dar cica cele clasice ar mai bune,chiar daca sunt mai zgomotoase Alina,am vazut printul plimbaret Anna,felicitari pentru progresul Ioanei Cami,am admirat si comorile tale Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006) www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Miniclipuri Poze si filmulete |
Dupa radiografia pulmonara facuta la Medlife, diagnosticul a fost pneumonie interstitiala (am precizat deja asta in expunerea initiala). Si cum spuneam dupa 3 zile de la stabilirea diagnosticului am scapat definitiv de tuse.
In ceea ce priveste aparatul de aerosol si eu am cautat Laica cu ultrasunete dar nu am gasit. Imi trebuia urgent si el venea pe baza de comanda. Medicii recomanda OMRON si pana la urma l-am luat. Nu prea ne-am impacat cu zgomotul, mai ales ca avea o sedinta la ora 24 si una la 6. I le faceam in somn, in pozitie sezut.
Inainte de a cumpara aparatul intereseaza-te totusi daca gasesti medicatia in farmaciile din Bacau. Eu le-am cumparat de la Sensiblu Bucuresti.
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
julax spune:
Softurela,nu am fost suficient suficient de coerenta,ma refeream la,al dilea diagnostic,ca e diferit(cel dat de orlist).
O sa ma interesez de medicamente,merci de pontIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
cami33 spune:
Buna seara!
Multumesc mult pt. aprecierile la adresa puilor mei
Iulia, stiu ca la farmacia Elvaruj (Banca nationala) se prepara tot felul de solutii pt aerosoli, eu am gasit acolo tot ce am avut nevoie. Multa sanatate puiului
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/-IlWA72N6D_jANj_EVgaybXoakTQN1xj?previous_view=lt_embedded_url" target="_blank">PRIMUL AN
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
Karmen_ spune:
Bine v-am regasit, fetelor!
Iulia, ti-am vazut miniclipurile si mi-au dat lacrimile. Sunt super! Aveti 2 copii tare reusiti! Sunt frumosi, frumosi! Bine, am vazut si ca au cu cine sa semene asa!
Anna si poza cu bebitza ta in cuier e absolut senzationala! Pacat ca nu putem vota de mai multe ori!
29+
AnnaBaby spune:
Karmen multumesc mult pt aprecieri!
Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
julax spune:
Cami,multumesc mult! nu stiu exact unde vine,dar,in caz de nevoie ma descurc.Deja am comandat aparatul de aerosoli,trebuie sa vina saptamana viitoare,la inceput.Cum Alex inca mai tuseste,presimt ca-l vom folosi curand...
Karmen,multumim mult pentru cuvintele frumoaseIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
mihaela amalia spune:
Salve fetele...
M-am mirat foarte mult cand v-am descoperit...si ma bucur ca mai schimb o parere, un gand cu niste vecine, pentru ca eu sunt din Buhusi.
Bine v-am gasit.
"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."
julax spune:
Mihaela,bine ai venit!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete
eumada spune:
ce faceti fetelor atat mamici cat si viitoare mamici?
am lipsit un pic, vad un capitol nou deja, dar am lipsit motivat.Am avut cateva episoade tare rele dar pentru ca fetitza mea e o luptatoare mergem spre bine.
Karmen ce face fetitza ta?
Alina baietelul e superb.
Toate mamicile aveti copilasi minunati si toate viitoarele mamici aveti la fel puiuti care vor fi sanatosi si jucausi.
A,noi suntem domnisoara....o fetitza cuminte si delicata, o grasunica
va pup pe toate si astept vesti de la voi
Mada 17+Eva-Maria
julax spune:
Eumada,deci e .Felicitari!Sa ai o sarcina usoara in continuareIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete