GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU(4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Salut, mamici! Vreau sa va spun ca astazi a fost una dintre acele zile in care m-am bucurat cel mai mult ca sunt gravida si din alt punct de vedere decat profund personal. Stati ca sa va spun de ce... Am avut treaba la Universitate, pentru ca sunt inscrisa la master si surpriza! Indiferent ca aveam treaba la secretariat, la profesor (in legatura cu un proiect) sau la biblioteca, toata lumea m-a rasfatat. Nu stiam ca mai exista foarte multi oameni cu bun simt. Desi peste tot era coada, de fiecare data mi s-a dat prioritate si m-am simtit rasfatata. Nu ma intelegeti gresit: nu mi-a fost rau si nici nu sufar de nici un complex sau frustrare, dar cred ca oricare dintre noi, se simte bine in astfel de situatii. Noi suntem obisnuiti sa asteptam cuminti la rand si, eventual, sa ne enervam cand cineva vine si intra in fata. Lucrul acesta nu mi-ar fi starnit mirare. Dar atata bun simt socheaza in cel mai pozitiv mod. Si, culmea, dintr-odata, iti incepi ziua altfel si toate lucrurile sunt super-ok.

35+ Roberta-Ioana

Mergi la inceput

Multumesc, Mihaela si Amalia pentru incurajari. Am vazut zilele acestea un dvd cu nasterea (normala si prin cezariana). Concluzia: perioada de sarcina a fost minunata fara greturi, vasrsaturi si toate alea, dar de nascut l-as lasa pe "tati" sa nasca daca s-ar putea.

35+ Roberta-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Buna dimi. .Cine mai doreste sa ridice 2 degetele.

Ca bine spui Carmen ce bine ar fi ca noi sa fim gravide si tatii sa nasca , nu cred ca ar mai fi atatia copii

Alina toti copiii vazuti din "afara" sunt niste ingerasi, dar daca stai toata ziua cu ei, cum sunt parintii, nu mai ai aceasi parere. A mea acasa trancane toata ziua ca o moara stricata, iar daca iesim prin oras si o intreaba cineva ceva, devine cel mai mut si mai cuminte copilas din lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Apropo de chestia cu tatii, si mie tare mi-a parut rau ca nu suntem caluti de mare ca sa nasca tati!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Scuze, voiam sa spun Mihaela si Alina;eram foarte obosita.Oricum, ma bucur ca sunteti de acord cu mine.

35+ Roberta-Ioana

Mergi la inceput

Mai stie cineva ceva de Ramona? Sper ca sunt bine si ea si ei!

35+ Roberta-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Karmen,cred ca te-ai simtit bine.Am mai avut si eu astfel de momente in perioada sarcinii,dar cand sunt mai multe intr-un timp scurt e mai mare starea du bunadispozitie
Eu am iarasi o problema.Cu piscina nu m-am lamurit,am vaazut intamplator cand am fost la Casa Creanga din tg.Ocna ca au acolo piscina,hidromasaj,mai mult pentru noi,decat pentru copii,dar e ok si pentru ei pe langa noi.Problema e ca beneficiaza doar cei care iau camera cu 200ron/noapte si nu mi se pare prea rezonabil,decat cine stie cum,in disperare.
Inafara de mall ,unde mai putem merge cu copii mai mici sa se simta bine?Aveti idee?Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetelor. Va urez o luna Mai cat mai frumoasa si plina de flori!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Ana,multumesc,asemenea!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Heloo, helooo
Am nascut !!!! Am ajuns ACASA !!!
Va multumesc la toate pentru incurajarile voastre pe acest forum.
Traiesc cea mai frumoasa experienta din viata mea, acea de mamica fericita a unui baietel sanatos de 3400 gr. , nota 10 din toate punctele de vedere, un mancacios ce nu accepta nici macar un minut de intarziere cand ii este foame.
Au trecut deja 5 zile de la cezariana dar de miercuri ii dau tzitzi, nu-l satur numai cu tzitzi asa ca ii dau formula la sfarsit si imi doarme si 4 ore fara intrerupre. Azi am ajuns acasa si vad ca s-a adaptat bine, doarme in patutul lui iar la kaka ma dispera, dupa ce il schimb face iar :o si trebyie iar schimbat... Am noroc de mama soacra ce este la mine si am gasit totul organizat acasa in asa fel incat sa nu intru in panica.
Cezariana a fost usoara dar operatia ma doare destul de rau si acum, e mai bine ca la naturala desi are avantajele ei, nu bolesti o sapt. sau doua dupa. Uf, am vazut multe in spital dar nu am timp sa le insir acum... Multumesc lui Dumnezeu ca bebe este sanatos si f.frumos, sper sa pot atasa pozica aci.
Va pup pe toate la miez de noapte, de acum voi fi o pasare de noapte :D , asa cum ati fost multe dintre voi.

Mergi la inceput